20 άνθρωποι που έχουν ένα μικρό παράδεισο στην αυλή τους

6 Μαΐου, 2015 8:14 ΜΜ
More videos

Όσοι από εμάς ζούμε σε μεγάλα αστικά κέντρα σίγουρα νοσταλγούμε συχνά την εξοχή, τη φύση και την ηρεμία που παρέχουν. Ο φρέσκος αέρας και το πράσινο “καθαρίζουν” το κεφάλι  μας από όλες τις υποχρεώσεις, έστω και για λίγο.

Οι άνθρωποι που έχουν αυτούς τους κήπους, σίγουρα ξέρουν να εκτιμούν τη φύση, φτιάχνοντας αυτούς τους μικρούς παραδείσους χαλάρωσης και χαράς το σπίτι τους! Φυσικά προαπαιτούμενος είναι ο χώρος αλλά και τα χρήματα για να φτιάξει κανείς κάτι τέτοιο -που θα δείτε δεν είναι απλά δυο-τρεις γλάστρες και λίγα φυτά.

 

mikros-paradeisos-stin-auli-01 mikros-paradeisos-stin-auli-02 mikros-paradeisos-stin-auli-03 mikros-paradeisos-stin-auli-04 mikros-paradeisos-stin-auli-05 mikros-paradeisos-stin-auli-06 mikros-paradeisos-stin-auli-07 mikros-paradeisos-stin-auli-08 mikros-paradeisos-stin-auli-09 mikros-paradeisos-stin-auli-10 mikros-paradeisos-stin-auli-11 mikros-paradeisos-stin-auli-12 mikros-paradeisos-stin-auli-13 mikros-paradeisos-stin-auli-14 mikros-paradeisos-stin-auli-15 mikros-paradeisos-stin-auli-16 mikros-paradeisos-stin-auli-17 mikros-paradeisos-stin-auli-18 mikros-paradeisos-stin-auli-19 mikros-paradeisos-stin-auli-20

Ακολουθήστε μας στο facebook: