2 οικογένειες με 3 παιδιά έχασαν το σπίτι τους στην φωτιά της Ανθούσας – Ζητούν ρούχα, παπούτσια και σχολικά είδη

27 Ιουλίου, 2022 3:45 ΜΜ
More videos

Πολλά σπίτια καταστράφηκαν μερικώς ή ολοσχερώς στο πέρασμα της φωτιάς της Πεντέλης με αποτέλεσμα πολλές οικογένειες σε Παλλήνη και Ανθούσα να αναγκαστούν να ξεσπιτωθούν από τη μια στιγμή στην άλλη βλέποτας τους κόπους μιας ζωής στα αποκαίδια.

Τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου κάνει η έκκληση 2 οικογενειών με 3 παιδιά που έμειναν στον δρόμο αφού το σπίτι τους κάηκε. Αυτό που ζητούν πέρα από οικονομική ενίσχυση είναι ρούχα και παπούτσια για τα παιδιά αλλά και σχολικά είδη.

ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ

Το κείμενο της έκκλησης είναι το ακόλουθο:

Η οικογένεια του πολύ αγαπητού αδελφού και φίλου, Εμμανουήλ Κοντοπίδης βιώνει από χτες, για δεύτερη φορά, ό,τι πιο τραγικό μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος, να βλέπει τους κόπους ετών να γίνονται στην κυριολεξία, στάχτες!!! Σπίτι, εξοπλισμός, ρουχισμός, έγιναν όλα παρανάλωμα της φωτιάς!!! Οι αδελφοί μας χρειάζονται άμεσα και έντονα την ειλικρινή έκφραση της αγάπης όλων μας!!!

Σας παραθέτω ένα κείμενο που οι ίδιοι συνέταξαν και υποδεικνύουν ποιές ακριβώς ανάγκες υπάρχουν και με ποιόν τρόπο μπορεί ο καθένας να βοηθήσει:

“Μετά τη χθεσινή φωτιά στην Ανθούσα, κάηκε ολοσχερώς για δεύτερη φορά το σπίτι μας, αφήνοντας άστεγες 2 οικογένειες (4 ενήλικες και 3 παιδιά). Οι υλικές ανάγκες είναι πολλές, όπως θα δείτε και παρακάτω, καθώς όμως δεν υπάρχει χώρος αποθήκευσης παρακαλούμε για χρηματικές δωρεές ώστε να διανεμηθούν καταλλήλως όταν τακτοποιηθούν οι οικογένειες μας. Ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων κι εκτιμούμε την όποια συνεισφορά!

IBAN: GR1301100750000007575773895 (ΕΘΝΙΚΗ)

Δικαιούχος: ΚΟΝΤΟΠΙΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Αιτιολογία κατάθεσης : ΔΩΡΕΑ

‌ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ:

‌3 μονά κρεβάτια με στρώματα
‌1 διπλό κρεβάτι με στρώμα
‌κουζίνα – εστίες
‌πλυντήριο ρούχων
‌ψυγείο
‌καναπέδες /σαλόνι
‌πετσέτες / σεντόνια
‌παπλώματα / κουβέρτες
‌χειμερινά για κορίτσι 9 ετών
‌χειμερινα για κορίτσι 6 ετών
‌παπούτσια Νο 46 ανδρικά αθλητικά
‌παπούτσια Νο 38 γυναικεία
‌παπούτσια Νο 35 & 29 χειμερινά παιδικά για κορίτσια
‌ρούχα ανδρικά Νο XXXL
‌ρουχα γυναικεία Νο XL-XXL
‌σχολικά

Παρακαλούμε, επειδή έχουμε ξαναβρεθεί σε αυτή την τόσο δύσκολη θέση, εάν επιθυμείτε να κάνετε δωρεά ρουχισμού, να είναι σε καλή κατάσταση.

Ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!”

H ANAΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΗΣ: