19χρονη καλλιτέχνις χρησιμοποιεί λουλούδια και τρόφιμα για να ολοκληρώσει τις ζωγραφιές της

7 Νοεμβρίου, 2015 9:32 ΜΜ
More videos

Η 19χρονη Kristina Webb από τη Νέα Ζηλανδία δημιουργεί εντυπωσιακά έργα ζωγραφικής τα οποία γίνονται ακόμα πιο ζωντανά με την χρήση 3D αντικειμένων. Χρησιμοποιώντας χρωματιστά μολύβια ως βάση, η καλλιτέχνις παράγει ρεαλιστικά πορτραίτα και στην συνέχεια τα ολοκληρώνει με ασυνήθιστα στοιχεία: μακαρόνια γίνονται τα μακριά μαλλιά μιας κοπέλας, ψεύτικες πεταλούδες δημιουργούν το φόρεμα μιας άλλης και πολλά ακόμη.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Webb έχει ήδη αποκτήσει μεγάλη φήμη και θα διαπιστώσετε το γιατί βλέποντας τις δημιουργίες που ακολουθούν.

19xroni-kallitexnis-xrisimopoiei-louloudia-kai-trofima-09 19xroni-kallitexnis-xrisimopoiei-louloudia-kai-trofima-08 19xroni-kallitexnis-xrisimopoiei-louloudia-kai-trofima-07 19xroni-kallitexnis-xrisimopoiei-louloudia-kai-trofima-06 19xroni-kallitexnis-xrisimopoiei-louloudia-kai-trofima-05 19xroni-kallitexnis-xrisimopoiei-louloudia-kai-trofima-04 19xroni-kallitexnis-xrisimopoiei-louloudia-kai-trofima-03 19xroni-kallitexnis-xrisimopoiei-louloudia-kai-trofima-02

via

Ακολουθήστε μας στο facebook: