19 φωτογραφίες που δείχνουν ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι

23 Σεπτεμβρίου, 2017 4:34 ΜΜ
More videos

Δεν είναι πολύ δύσκολο να γίνει αυτός ο κόσμος ένα καλύτερο μέρος: Απλά απαιτεί από όλους να βάλουν την ζωή στη δουλειά τους και να ακολουθήσουν την καρδιά τους.

Ας αρχίσουμε να το κάνουμε από  σήμερα! Για να πάρετε έμπνευση, θα σας δείξουμε αρκετές φωτογραφίες από σπουδαίους ανθρώπους που κάνουν την δουλειά τους θαυμάσια, και ακόμα και σώζουν ζωές.

19. Πυροσβέστες στη Φλόριντα

© reddit

Ένας ηλικιωμένος άντρας στη Φλόριντα έκοβε το γκαζόν όταν έπαθε ξαφνικά καρδιακή προσβολή. Αυτοί οι πυροσβέστες όχι μόνο τον βοήθησαν με την κατάστασή του, αλλά έμειναν και πίσω για να ολοκληρώσουν τη δουλειά.

18. Ένας αστυνομικός στο Τέξας

© reddit

Αυτός ο αστυνομικός εργάστηκε σκληρά χωρίς ανάπαυση για πολλές ώρες βοηθώντας τα θύματα του τυφώνα Χάρβεϊ. Ως αποτέλεσμα, απλά λιποθύμησε από την εξάντληση.

17. Βοηθοί στάθμευσης

© imgur

Οι υπάλληλοι στάθμευσης σε μια πόλη της Νότιας Αφρικής έχουν κουραστεί από τους οδηγούς που παρκάρουν παράνομα σε χώρους στάθμευσης για άτομα με ειδικές ανάγκες. Εγκατέστησαν αυτήν την πινακίδα και το πρόβλημα επιλύθηκε.

16. Ένας κομμωτής

© imgur

Ο κομμωτής Μαρκ Μπούστος ξοδεύει τις ημέρες που δεν δουλεύει, παρέχοντας δωρεάν κουρέματα στους άστεγους.

15. Ένας έμπορος

© imgur

Αυτός ο υπάλληλος φαίνεται να παίρνει πολύ σοβαρά τη δουλειά του. Καθώς ξεκίνησε η χριστουγεννιάτικη περίοδος, αυτός ο άνθρωπος δημιούργησε έναν τεράστιο χιονάνθρωπο με κουτιά από ποτά για να ευχαριστήσει τους πελάτες.

14. Ένας υπάλληλος επιβίβασης σκύλου

© reddit

Αυτό το κορίτσι πέρασε 3 χρόνια δουλεύοντας σε μια μονάδα επιβίβασης σκύλου, και έπειτα πήρε άλλη δουλειά. Είχε φροντίσει αυτό το σκυλί για 6 μήνες. Προφανώς, το κορίτσι έκανε την δουλειά της πολύ καλά επειδή, μετά από 3 εβδομάδες που δεν την είδε, το σκυλί ήταν πολύ χαρούμενο που συναντήθηκαν ξανά.

13. Ένας δάσκαλος

© reddit

Αυτός ο δάσκαλος πηγαίνει καθημερινά στο νοσοκομείο για να επισκεφθεί τον σοβαρά ασθενή μαθητή του και να του πει για όλα όσα συνέβησαν στο σχολείο εκείνη την ημέρα.

12. Ένας ταχυδρόμος

© reddit

Τα Χριστούγεννα είναι ο πιο απαιτητική περίοδος για τους ταχυδρομικούς υπαλλήλους. Όλοι βιάζονται να στείλουν χαιρετισμούς ο ένας στον άλλο και συχνά δεν μπορούν να καταφέρουν να το πράξουν εγκαίρως. Αυτός ο ταχυδρόμος αποφάσισε να σπάσει τη συνηθισμένη ρουτίνα, έτσι ώστε κάθε κάρτα και δώρο να φτάσουν στον παραλήπτη εγκαίρως.

11. Ένας σερβιτόρος

© reddit

Αυτός ο σερβιτόρος βοήθησε υπομονετικά μια ανάπηρη κυρία να φάει έτσι ώστε ο κουρασμένος σύζυγός της να μπορεί επίσης να χαλαρώσει και να τελειώσει το φαγητό του.

10. Ένας υπάλληλος καταστήματος καυσίμων

© reddit

Ο Μάικ εργάζεται σε ένα κατάστημα καυσίμων. Η ασυνήθιστη εμφάνισή του έχει ως στόχο να κάνει κάθε επισκέπτη να χαμογελάσει τουλάχιστον μία φορά.

9. Ένας αστυνομικός

© reddit

Μια έγκυος γυναίκα περπατούσε με το σκυλί της, όταν αυτό ξαφνικά έφυγε και δεν μπορούσε να τρέξει να το πιάσει. Αλλά αυτός ο αστυνομικός, ο οποίος ήταν κοντά, πήγε να πιάσει το σκυλί και το έφερε πίσω.

8. Ένας κομμωτής παιδιών

© reddit

Αυτός ο κομμωτής γνωρίζει πώς να δουλεύει με τα παιδιά, ώστε να μην κλάψουν. Το βασικό είναι να κάνουμε αυτό το έργο ανεπαίσθητα, αλλά τέλεια.

7. Ένας οδηγός της Uber

© reddit

Αυτός ο οδηγός της Uber είναι καλά προετοιμασμένος για να συναντήσει τους πελάτες του: έχει οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί ένας επιβάτης στο αυτοκίνητό του.

6. Ένας υπάλληλος εστιατορίου

© imgur

Αυτός ο υπάλληλος εστιατορίου πήρε μια ομπρέλα από ένα τραπέζι έξω, για να συνοδεύσει έναν ηλικιωμένο άνδρα ως στο αυτοκίνητό του μέσα στη βροχή.

5. Υπάλληλοι Πιτσαρίας

© reddit

Μια Πιτσαρία προσκάλεσε θερμά όσους δεν ήταν καλά οικονομικά, προσφέροντας ένα εορταστικό δείπνο μαζί τους.

4. Ένας οδηγός λεωφορείου

© Clara Ní Bhriain/facebook

Όταν μια ηλικιωμένη κυρία έβγαινε από το λεωφορείο, σχεδόν έπεσε. Ο οδηγός παρατήρησε ότι τα κορδόνια της είχαν λυθεί και κατέβηκε από το λεωφορείο για να της το πει. Η κυρία απάντησε ότι το γνώριζε και ο οδηγός συνειδητοποίησε ότι απλά δεν μπορούσε να σκύψει. Έτσι ο οδηγός έδεσε τα κορδόνια για αυτήν. Η κυρία ήταν τόσο συγκινημένη που έστειλε ένα φιλί προς το λεωφορείο.

3. Ένας χαμογελαστός πυροσβέστης

© Shawn Wiebe/facebook

Αφού αυτή η φωτογραφία έκανε τον γύρο του Διαδικτύου, ο Σον Γουίμπε ονομάστηκε ο Φωτογενής πυροσβέστης. Σε αυτή τη φωτογραφία, ο Σον σώζει μια ηλικιωμένη κυρία κατά τη διάρκεια μιας πλημμύρας. Γιατί χαμογελάει έτσι; Στην πραγματικότητα, η γυναίκα του δήλωσε: “Ω, δεν με έχουν κρατήσει έτσι από την ημέρα του γάμου μου”.

2. Πολίτες του Αλμάτι

© aisulu_baisengirova/Instagram

Αρκετοί περαστικοί σχημάτισαν μια ανθρώπινη αλυσίδα για να σώσουν έναν σκύλο που έπεσε σε μια λίμνη στο Αλμάτι του Καζακστάν.

1. Ένα γενναίο σκυλί

© GIZ Bac Lieu

Αυτό το αγόρι έβαλε τον εαυτό του σε κίνδυνο για να σώσει το κουτάβι του, κατά τη διάρκεια μιας πλημμύρας στο Βιετνάμ.