19 διάσημοι ηθοποιοί που παραλίγο να παίξουν σε θρυλικούς ταινίες

7 Απριλίου, 2015 7:49 ΜΜ
More videos

Μερικές φορές σε μια ταινία του Hollywood το casting, δηλαδή η διαδικασία επιλογής των ηθοποιών που θα παίξουν σε μια συγκεκριμένη ταινία, αλλάζει τελευταία στιγμή.

Η αλλαγή αυτή άλλες φορές μπορεί να είναι κακή ή καλή για την καριέρα ενός ηθοποιού. Στην συγκεκριμένη όμως φωτογραφική συλλογή θα δούμε την άτυχη πλευρά του κάστινγκ.

Οι 19 ηθοποιοί που θα έπαιζαν σε θρυλικές ταινίες όπως ο τιτανικός τους άλλαξαν τελευταία στιγμή! Σίγουρα τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά εάν έπαιζαν αρχικά αυτοί που ήταν να πρωταγωνιστήσουν!

diasimoi-ithopoioi-pou-kontepsan-na-paiksoun-thrylikous-rolous-01 diasimoi-ithopoioi-pou-kontepsan-na-paiksoun-thrylikous-rolous-02 diasimoi-ithopoioi-pou-kontepsan-na-paiksoun-thrylikous-rolous-03 diasimoi-ithopoioi-pou-kontepsan-na-paiksoun-thrylikous-rolous-04 diasimoi-ithopoioi-pou-kontepsan-na-paiksoun-thrylikous-rolous-05 diasimoi-ithopoioi-pou-kontepsan-na-paiksoun-thrylikous-rolous-06 diasimoi-ithopoioi-pou-kontepsan-na-paiksoun-thrylikous-rolous-07 diasimoi-ithopoioi-pou-kontepsan-na-paiksoun-thrylikous-rolous-08 diasimoi-ithopoioi-pou-kontepsan-na-paiksoun-thrylikous-rolous-09 diasimoi-ithopoioi-pou-kontepsan-na-paiksoun-thrylikous-rolous-11 diasimoi-ithopoioi-pou-kontepsan-na-paiksoun-thrylikous-rolous-12 diasimoi-ithopoioi-pou-kontepsan-na-paiksoun-thrylikous-rolous-13 diasimoi-ithopoioi-pou-kontepsan-na-paiksoun-thrylikous-rolous-14 diasimoi-ithopoioi-pou-kontepsan-na-paiksoun-thrylikous-rolous-15 diasimoi-ithopoioi-pou-kontepsan-na-paiksoun-thrylikous-rolous-16 diasimoi-ithopoioi-pou-kontepsan-na-paiksoun-thrylikous-rolous-17 diasimoi-ithopoioi-pou-kontepsan-na-paiksoun-thrylikous-rolous-18 diasimoi-ithopoioi-pou-kontepsan-na-paiksoun-thrylikous-rolous-19

Ακολουθήστε μας στο facebook: