18χρονος υιοθετημένος σκύλος ζει τη νέα του ζωή στο έπακρο με τη νέα του ιδιοκτήτρια

11 Φεβρουαρίου, 2017 6:35 ΜΜ
More videos

Ο Μόργκαν, είναι ένας ηλικιωμένος σκύλος ράτσας Ντάτσχουντ που κατέληξε σε ένα καταφύγιο ζώων όταν απεβίωσε ο ιδιοκτήτης του. Το τετράποδο ήταν 18 ετών όταν ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιοι από το καταφύγιο Senior Paws (SPS) για να προσφέρουν βοήθεια.

Η σημερινή ιδιοκτήτρια του Μόργκαν, η Κέιτ Ρέιντι αναφέρει: «Μας ενημέρωσαν πως είχε φτάσει στο καταφύγιο ένας ηλικιωμένος σκύλος που δεν υιοθετήθηκε». Το τετράποδο πήγε να ζήσει με την Κέιτι και το 10 ετών σκυλάκι της, τον Τσάρλι. Θεώρησε πως ο Μόργκαν θα είναι λίγο πιο αργός λόγω της ηλικίας του αλλά έκανε λάθος.

Η ίδια συμπληρώνει: «Αστειεύομαι λέγοντας πως ο Μόργκαν έχει τη νόσο του Μπέντζαμιν Μπάτον. Έχει γίνει πιο ενεργός, πιο ζωντανός και η προσωπικότητά του έχει αναπτυχθεί από πέρυσι που τον υιοθέτησα».

Εμπνευσμένη από το πάθος του για ζωή, η νέα του ιδιοκτήτρια αποφάσισε να δημιουργήσει μια λίστα δραστηριοτήτων γι’ αυτόν. Ως τώρα, ο Μόργκαν ανέβηκε σε αεροπλάνο, συνάντησε έναν λοχία και έγινε νεότερος αναπληρωτής. Επίσης, πήγε σε αγώνα μπέιζμπολ, βγήκε φωτογραφία με τον Άγιο Βασίλη, απόλαυσε το τρέξιμο στην παραλία, ανέβηκε σε μοτοσυκλέτα και προσπάθησε να κάνει γιόγκα.

Για τα 19α γενέθλιά του, ο Μόργκαν θα ήθελε ο κόσμος να του στείλει ευχετήριες κάρτες στη διεύθυνση: 1413 Caywood Circle South, Lehigh, FL, 33936, USA.

Θα το κάνατε για να βοηθήσετε το τετράποδο με την λίστα του;

Ο Μόργκαν, είναι ένας ηλικιωμένος σκύλος ράτσας Ντάτσχουντ που κατέληξε σε ένα καταφύγιο ζώων όταν απεβίωσε ο ιδιοκτήτης του.

Facebook/Making Memories With Morgan

Το τετράποδο ήταν 18 ετών όταν ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιοι από το καταφύγιο Senior Paws (SPS) για να προσφέρουν βοήθεια.

Facebook/Making Memories With Morgan

«Μας ενημέρωσαν πως είχε φτάσει στο καταφύγιο ένας ηλικιωμένος σκύλος που δεν υιοθετήθηκε». Τότε το τετράποδο πήγε να ζήσει με την Κέιτι Ρέιντι.

Facebook/Making Memories With Morgan

Η γυναίκα θεώρησε πως ο Μόργκαν θα είναι λίγο πιο αργός λόγω της ηλικίας του αλλά έκανε λάθος.

Facebook/Making Memories With Morgan

Αστειεύομαι λέγοντας πως ο Μόργκαν έχει τη νόσο του Μπέντζαμιν Μπάτον. Έχει γίνει πιο ενεργός, πιο ζωντανός…

Facebook/Making Memories With Morgan

Εμπνευσμένη από το πάθος του για ζωή, η νέα του ιδιοκτήτρια αποφάσισε να δημιουργήσει μια λίστα δραστηριοτήτων γι’ αυτόν.

Facebook/Making Memories With Morgan

Ως τώρα, ο Μόργκαν ανέβηκε σε αεροπλάνο, συνάντησε έναν λοχία, έγινε νεότερος αναπληρωτής ενώ πήγε και σε αγώνα μπέιζμπολ.

Facebook/Making Memories With Morgan

Βγήκε φωτογραφία με τον Άγιο Βασίλη, απόλαυσε το τρέξιμο στην παραλία, ανέβηκε σε μοτοσυκλέτα και προσπάθησε να κάνει γιόγκα.

Facebook/Making Memories With Morgan

Για τα 19α γενέθλιά του, θα ήθελε να του στείλετε μια ευχετήρια κάρτα.

Facebook/Making Memories With Morgan

[Senior Paws Sanctuary] [Facebook] [thedodo]

Ακολουθήστε μας στο facebook: