18 εκπληκτικές σκιαγράφησεις που αποδεικνύουν ότι η τέχνη είναι παντού

Ιούλιος 4, 2016 8:18 ΜΜ
More videos

Ο Fabrizio Corneli είναι ένας καλλιτέχνης από την Φλωρεντία που δεν χρησιμοποιεί τον καμβά όπως οι περισσότεροι καλλιτέχνες. Δεν χρησιμοποιεί ούτε πινέλο. Ο καλλιτέχνης χρησιμοποιεί το φως και όπως μπορείτε να δείτε από τις εικόνες παρακάτω, αυτή ήταν μια λαμπρή ιδέα.

‘Το φως είναι η ενέργεια που δημιουργεί μορφές’, λέει ο Corneli, ο οποίος χρησιμοποιεί μαθηματικούς υπολογισμούς για να παράγει την εκπληκτική σκιά στα γλυπτά του.

Το συναρπαστικό είναι ότι δεν θα ξέραμε καν ότι υπάρχει αυτή η τέχνη του εάν τα φώτα ήταν κλειστά. Μόνο όταν τα φώτα ανάβουν παίρνουν φόρμα οι σιλουέτες του και δημιουργούνται όμορφες εικόνες στους τοίχους.

shadow-art-light-fabrizio-corneli-1 shadow-art-light-fabrizio-corneli-31 shadow-art-light-fabrizio-corneli-28 shadow-art-light-fabrizio-corneli-17 shadow-art-light-fabrizio-corneli-20 shadow-art-light-fabrizio-corneli-12 shadow-art-light-fabrizio-corneli-27 shadow-art-light-fabrizio-corneli-6 shadow-art-light-fabrizio-corneli-19 shadow-art-light-fabrizio-corneli-23 shadow-art-light-fabrizio-corneli-22 shadow-art-light-fabrizio-corneli-7 shadow-art-light-fabrizio-corneli-18 shadow-art-light-fabrizio-corneli-4 shadow-art-light-fabrizio-corneli-14 shadow-art-light-fabrizio-corneli-3 shadow-art-light-fabrizio-corneli-15 shadow-art-light-fabrizio-corneli-11

Fabrizio Corneli

Ακολουθήστε μας στο facebook: