18 αποκριάτικα μακιγιάζ που προκαλούν ανατριχίλα!

1 Μαρτίου, 2016 9:59 ΜΜ
More videos

Οι απόκριες είναι εδώ και μαζί με αυτές έφτασαν και τα αποκριάτικα πάρτυ. Ο κόσμος, και κυρίως οι νεότεροι, ξεσαλώνουν “μασκαρεμένοι” μέχρι τελικής πτώσεως, χορεύουν και περνάνε ωραία.

Οι περισσότεροι, εκτός από ένα αποκριάτικο ντύσιμο, επιλέγουν να βαφτούν με ένα αποκριάτικο μακιγιάζ. Μερικά από αυτά είναι χαριτωμένα. Κάποια άλλα όμως, στα οποία έχει πέσει πολύ δουλειά, είναι απίθανα, τρομακτικά και προκαλούν ανατριχίλα.

Ας δούμε 18 αποκριάτικα μακιγιάζ που αξίζουν βραβείο!

apokriatika-makigiaz-pou-prokaloun-anatrixila-18 apokriatika-makigiaz-pou-prokaloun-anatrixila-17 apokriatika-makigiaz-pou-prokaloun-anatrixila-16 apokriatika-makigiaz-pou-prokaloun-anatrixila-15 apokriatika-makigiaz-pou-prokaloun-anatrixila-14 apokriatika-makigiaz-pou-prokaloun-anatrixila-13 apokriatika-makigiaz-pou-prokaloun-anatrixila-12 apokriatika-makigiaz-pou-prokaloun-anatrixila-11 apokriatika-makigiaz-pou-prokaloun-anatrixila-10 apokriatika-makigiaz-pou-prokaloun-anatrixila-09 apokriatika-makigiaz-pou-prokaloun-anatrixila-08 apokriatika-makigiaz-pou-prokaloun-anatrixila-07 apokriatika-makigiaz-pou-prokaloun-anatrixila-06 apokriatika-makigiaz-pou-prokaloun-anatrixila-05 apokriatika-makigiaz-pou-prokaloun-anatrixila-04 apokriatika-makigiaz-pou-prokaloun-anatrixila-03 apokriatika-makigiaz-pou-prokaloun-anatrixila-02 apokriatika-makigiaz-pou-prokaloun-anatrixila-01

 

Ακολουθήστε μας στο facebook: