17 μακιγιάζ που πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγετε

18 Μαρτίου, 20159:55 ΜΜ
More videos

Πλησιάζει Σαββατοκύριακο και σκέφτεστε πώς να φτιαχτείτε για να βγείτε έξω; Απλά αποφύγετε τα παρακάτω λουκ!

Δεν θα τα χαρακτηρίσουμε ως τα πιο άσχημα και τραγικά μακιγιάζ που έχουμε δει ποτέ, αλλά απλά θα συνιστήσουμε να τα αποφύγετε, μιας και το καρναβάλι έχει περάσει.

Το μόνο σίγουρο είναι πως όσο λιγότερο μακιγιάζ τόσο το καλύτερο. Μάλλον αυτοί στις εικόνες δεν είχαν κανέναν να τους το πει!
ta-pio-tragika-makigiaz-olwn-twn-epoxwn-photos-69 ta-pio-tragika-makigiaz-olwn-twn-epoxwn-photos-70 ta-pio-tragika-makigiaz-olwn-twn-epoxwn-photos-71 ta-pio-tragika-makigiaz-olwn-twn-epoxwn-photos-72 ta-pio-tragika-makigiaz-olwn-twn-epoxwn-photos-73 ta-pio-tragika-makigiaz-olwn-twn-epoxwn-photos-74 ta-pio-tragika-makigiaz-olwn-twn-epoxwn-photos-75 ta-pio-tragika-makigiaz-olwn-twn-epoxwn-photos-76 ta-pio-tragika-makigiaz-olwn-twn-epoxwn-photos-77 ta-pio-tragika-makigiaz-olwn-twn-epoxwn-photos-78 ta-pio-tragika-makigiaz-olwn-twn-epoxwn-photos-79 ta-pio-tragika-makigiaz-olwn-twn-epoxwn-photos-80 ta-pio-tragika-makigiaz-olwn-twn-epoxwn-photos-81 ta-pio-tragika-makigiaz-olwn-twn-epoxwn-photos-82 ta-pio-tragika-makigiaz-olwn-twn-epoxwn-photos-83 ta-pio-tragika-makigiaz-olwn-twn-epoxwn-photos-84 ta-pio-tragika-makigiaz-olwn-twn-epoxwn-photos-85

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News