17 εξαιρετικά εφευρετικά κόλπα για νύχια που θα θέλατε να γνωρίζετε νωρίτερα

6 Απριλίου, 2017 2:42 ΠΜ
More videos

Η τέλεια εμφάνιση κρίνεται στις μικρές και ανεπαίσθητες λεπτομέρειες. Γι’ αυτό ακριβώς είναι σημαντικό να έχουμε πάντα περιποιημένα και προσεγμένα νύχια.

Δείτε παρακάτω 17 κόλπα για να είναι τα νύχια σας πάντα περιποιημένα.

Πούλιες

Αν το μανό σας ξεφλουδίσει λίγο, αλλά δεν έχετε χρόνο να το ανανεώσετε μπορείτε να προσθέσετε μερικές πούλιες. Απλά βάλτε τις πάνω στα νύχια και είστε έτοιμοι. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις πούλιες για να κρύψετε το νύχι που μεγαλώνει.

Για την καλύτερη εφαρμογή τους επιλέξτε να τις κολλήσετε με μια βελόνα ή μια οδοντογλυφίδα.

Σταγόνες

Αυτές οι σταγόνες φαίνονται πολύ ωραίες πάνω στο μανό, γιατί τονίζουν την “ρευστότητα” τους.

Θα παρατηρήσετε, ότι φαίνονται πιο φυσικές, όταν είναι διαφορετικού μεγέθους. Αυτό δίνει στα νύχια μια φρεσκάδα. Δείτε τις οδηγίες εδώ.

Εφημερίδα

Για να φτιάξετε ένα ασυνήθιστο μανικιούρ χρησιμοποιήστε μια εφημερίδα. Επίσης, θα χρειαστείτε μανό, βαμβάκι και κάτι υγρό που θα σας βοηθήσει να μεταφέρετε τα γράμματα στα νύχια σας. Δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες.

Σελοτέιπ

Με το σελοτέιπ μπορείτε να φτιάξετε το τέλειο Γαλλικό μανικιούρ. Συνήθως, κολλάει καλά στο νύχι και αφαιρείται εύκολα.

Γύψος

Χρησιμοποιήστε διάτρητη γύψο για να φτιάξετε βούλες ίσης απόστασης μεταξύ τους.

Πλέγμα

Μια άλλη μέθοδος είναι να φτιάξετε ένα πλέγμα, να το τοποθετήσετε πάνω στο νύχι σας και να απλώσετε το μανό από πάνω.

Κόλλα PVA

Ο προστάτης του δέρματος είναι μια προστατευτική μεμβράνη γύρω από το δέρμα του νυχιού και το προστατεύει από το μανό. Αναμφίβολα, είναι πολύ χρήσιμο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια απλή κόλλα PVA που έχει ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα.

Σφουγγάρι

Χρησιμοποιήστε ένα απλό σφουγγάρι για να κάνετε τα νύχια σας ντεγκραντέ.

Αόρατες φουρκέτες

Βουτήξτε μια φουρκέτα στο μανό για να πετύχετε τις τέλειες βούλες.

Σκιά ματιών

Αν έχετε μια σκιά που δεν χρησιμοποιείτε πια, βάλτε την σε ένα διάφανο μανό και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Πινελάκι για σκιά ματιών

Αν βάλετε μια σκιά σε ένα μανό και θέλετε να απλωθεί ανομοιόμορφα, απλώστε την με ένα πινελάκι.

Κραγιόν

Αν είστε σε μια κατάσταση που το μόνο που έχετε είναι μια βάση και κραγιόν, μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας ένα τέλειο κραγιόν. Απλά βάλτε λίγο κραγιόν στα νύχια σας και βάλτε από πάνω την βάση και είστε έτοιμες!

Ατμός

Αυτό το εύκολο κόλπο θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα ματ μανικιούρ. Βράστε νερό σε μια κατσαρόλα, βάψτε τα νύχια σας και κρατήστε τα για λίγο πάνω από τον ατμό.

Άμυλο

Δημιουργήστε έναν συνδυασμό ματ και λαμπερού αποτελέσματος στα νύχια σας με την βοήθεια του αμύλου πατάτας. Πρώτα, βάψτε τα νύχια σας και μετά ανακατέψτε λίγο διαφανές μανό με άμυλο πατάτας μέχρι να γίνει λείο. Εφαρμόστε το μείγμα γρήγορα στο μέρος του νυχιού που θέλετε να είναι ματ.

Πλαστικό περιτύλιγμα

Φτιάξτε ένα σχέδιο σε ένα πλαστικό περιτύλιγμα και αφήστε το να στεγνώσει. Αφαιρέστε προσεχτικά το σχέδιο, τοποθετήστε το στο νύχι σας και απλώστε από πάνω γυαλιστικό.

Σακουλάκι τσαγιού

Mπορείτε να σώσετε ένα σπασμένο νύχι, κόβοντας ένα ορθογώνιο από ένα σακουλάκι τσαγιού. Γυαλίστε το νύχι, βάλτε λίγη κόλλα και από πάνω το ορθογώνιο από το σακουλάκι τσαγιού. Μόλις στεγνώσει απλώστε μια λεπτή στρώση κόλλας από πάνω. Γυαλίστε το νύχι άλλη μια φορά και βάλτε από πάνω πολλές στρώσεις γυαλιστικού.

Μια επιπλέον συμβουλή: Πως να αφαιρέσετε εύκολα το μανό

© 5-Minute Crafts / facebook

Βάλτε δυο σφουγγάρια σε ένα μικρό δοχείο και ρίξτε από πάνω ασετόν. Βάλτε τα δάχτυλά σας μέσα και σε μερικά λεπτά τα νύχια σας θα είναι καθαρά.

Ακολουθήστε μας στο facebook: