17 εκπληκτικές ιδέες για υπέροχες συσκευασίες δώρων

5 Δεκεμβρίου, 2016 4:07 ΜΜ
More videos

Τα χειροποίητα και πρωτότυπα κουτιά ή χαρτιά περιτυλίγματος είναι επιπλέον ιδιαίτερα. Με αυτό τον τρόπο, τα δώρα που θα κάνετε, θα μείνουν στο μυαλό των παραληπτών για περισσότερο καιρό.

Δείτε παρακάτω 17 υπέροχες συσκευασίες δώρων που θα σας εντυπωσιάσουν με την δημιουργικότητά τους.

Πράσινα στεφάνια1

© aburstofbeautiful   © spoonforkbacon

Ένα κουτί με δώρο μπορεί να είναι στολισμένο με λεπτά κλωναράκια από αειθαλή φυτά όπως τούγια ή δενδρολίβανο. Είναι όμορφα και μπορείτε να τα φτιάξτε ακόμη και μόνοι σας.

Αστεία τέρατα2

© static.anttz

Κάθε φωτεινό κουτί μπορεί να μετατραπεί σε «τέρας» αν το διακοσμήσετε με μάτια, δόντια και γλώσσα. Τα παιδιά θα εκτιμήσουν μια τέτοια συσκευασία.

Κουτί με τρύπες3

© entertainmentmesh

Άλλη μια διαφορετική ιδέα: το ίδιο το δώρο μπορεί να γίνει μέρος της διακόσμησης όπως αυτό το κολιέ.

Μικρά χάρτινα σπίτια4

© fashionclub

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κόψετε ένα πρότυπο, τυπωμένο σε χαρτί κατασκευής ή σε χαρτόνι! Ακόμα και τα μπισκότα τυλιγμένα σε ένα τέτοιο κουτί θα είναι ιδιαίτερο δώρο.

Φωτογραφίες και καρτ-ποστάλ5

© designandpaper   © artifactuprising

Οι εικόνες και οι καρτ-ποστάλ ή ακόμη και τα χαριτωμένα αποκόμματα περιοδικών μπορούν να γίνουν μια εξαιρετική διακόσμηση για συσκευασία δώρου.

Κουτί για κοσμήματα από καρυδότσουφλα6

© pinimg

Με λίγη δημιουργικότητα, ακόμη και τα πιο ασυνήθιστα υλικά μπορούν να βοηθήσουν. Ένα καρυδότσουφλο, λίγη κόλλα, χρυσόσκονη και μια κορδέλα μπορούν να συνθέσουν ένα φοβερό κουτί δώρου.

Κορδέλα από φωτογραφικό φιλμ7

© 4.bp.blogspot

Κάθε λάτρης ταινιών και φωτογράφος θα εκτιμήσουν ένα τέτοιο περιτύλιγμα. Κάντε το ακόμη πιο εντυπωσιακό χρησιμοποιώντας εφημερίδα ως χαρτί περιτυλίγματος.

Φτερά8

© pinimg   © amazonaws

Τα φτερά ως διακόσμηση είναι μια καλή ιδέα. Αν δεν έχετε πραγματικά φτερά, μπορείτε να κόψετε μερικά από χρωματισμένο ή λευκό χαρτί και να τα τοποθετήσετε σε κουτιά δώρου.

Περιτυλίγματα κωνικού σχήματος9

© mmbiz

Οι μικρές γλυκές σακούλες μπορεί να αποτελέσουν υπέροχες συσκευασίες για μικρά δώρα. Απλά χρειάζεστε ένα συρραπτικό και μερικά διακοσμητικά.

Νήματα για διακόσμηση10

© pinme   © picmia   © squarespace

Κοιτάξτε τους παραπάνω μοναδικούς και διαφορετικούς τρόπους που μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε. Απλά αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κουμπιά11

© 2.bp.blogspot   © lauratrevey   © 3.bp.blogspot

Ποιος θα το φανταζόταν ότι ακόμη και τα κουμπιά μπορεί να είναι μια καλή διακόσμηση για ένα κουτί δώρου; Περάστε ένα νήμα μέσω του κουμπιού και προσαρμόστε το ως διακόσμηση στο κουτί. Ή μπορείτε να προσθέσετε απλά ένα κουμπί στην κορδέλα.

Κορδέλες12

© mjtrim.files.wordpress

Ένα τέτοιο αστέρι θα προσθέσει κάτι γιορτινό σε κάθε περιτύλιγμα. Για να το δημιουργήσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και παλιά περιοδικά. Απλά ακολουθήστε τις οδηγίες και χρησιμοποιήστε στο τέλος συρραπτικό.

Κουτιά οποιουδήποτε σχήματος13

© 2.bp.blogspot   © duitang   © paperblog

Προσθέστε λεπτομέρειες σε ένα κουτί περιτυλίγματος και θα είναι δύσκολο να το ξεδιπλώσει κανείς λόγω της ομορφιάς του.

Μικρές σημαίες14

© rangirangi   © secondstreet   © asubtlerevelry

Για να δημιουργήσετε αυτές τις μικρές σημαίες, πάρτε μερικά μικρά κομμάτια από χρωματιστό χαρτί ή ύφασμα. Θα πρέπει να τα κολλήσετε σε κάποιο νήμα. Στη συνέχεια, απλά τοποθετήστε τα στη συσκευασία δώρου.

Κουτιά μαξιλάρια15

© kittiekraft   © duitang   © blogspot

Είναι εύκολη η δημιουργία αυτών των χαριτωμένων κουτιών. Αυτές οι συσκευασίες είναι καλές για φουλάρια ή ελαφριά κασκόλ καθώς επίσης και για χειροποίητα διακοσμητικά.

Λευκό σε λευκό16

© almostmakesperfect

Τυλίξτε ένα δώρο σε λευκό χαρτί περιτυλίγματος χρησιμοποιώντας λευκή κορδέλα και προσθέστε λευκή ετικέτα. Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά το αποτέλεσμα είναι απίστευτο.

Μπουκάλια με σκουφάκια17

© thewowstyle

Κάντε σκουφάκια σε κωνικό σχήμα από φωτεινά υφάσματα και στερεώστε τα με ένα πιστόλι κόλλας. Προσθέστε μύτη και γενειάδα ώστε να μετατραπεί το μπουκάλι του κρασιού σε μια αστεία φιγούρα.

Ακολουθήστε μας στο facebook: