17 από τα πιο περίτεχνα και εκκεντρικά ψηλοτάκουνα που έχετε δει ποτέ!

23 Ιουλίου, 2015 7:01 ΜΜ
More videos

Τα ψηλοτάκουνα παπούτσια δεν αποτελούν και τα πιο πρακτικά υποδήματα, ωστόσο οι γυναίκες δεν παύουν να τα λατρεύουν αφού τις κάνει να νιώθουν πιο θηλυκές, μοδάτες και εντυπωσιακές!

Ο 27χρονος Φιλιππινέζος σχεδιαστής Kermit Tesoro θέλησε να πειραματιστεί με τα τακούνια ακόμη περισσότερο, αγγίζοντας και σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπερνώντας τα όρια του εκκεντρικού. Οι δημιουργίες του έχουν καταφέρει να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των celebrities απ’ όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων φυσικά και της Lady Gaga.

peritexna-ekkentrika-psilotakouna-01 peritexna-ekkentrika-psilotakouna-02 peritexna-ekkentrika-psilotakouna-03 peritexna-ekkentrika-psilotakouna-04 peritexna-ekkentrika-psilotakouna-05 peritexna-ekkentrika-psilotakouna-06 peritexna-ekkentrika-psilotakouna-07 peritexna-ekkentrika-psilotakouna-08 peritexna-ekkentrika-psilotakouna-09 peritexna-ekkentrika-psilotakouna-10 peritexna-ekkentrika-psilotakouna-11 peritexna-ekkentrika-psilotakouna-12 peritexna-ekkentrika-psilotakouna-13 peritexna-ekkentrika-psilotakouna-14 peritexna-ekkentrika-psilotakouna-15 peritexna-ekkentrika-psilotakouna-16 peritexna-ekkentrika-psilotakouna-17

via