17 άνθρωποι με απίστευτες σωματικές ικανότητες που μπήκαν στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες

12 Μαρτίου, 20182:12 ΜΜ

Σε έναν κόσμο πολλών δισεκατομμυρίων ανθρώπων, μπορεί να είναι δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς από το πλήθος. Υπάρχουν όμως άτομα με ταλέντα, ικανότητες, χαρακτηριστικά και δυνατότητες που σίγουρα εντυπωσιάζουν, προκαλούν περιέργεια και ενδιαφέρον. Οι άνθρωποι που θα βρείτε σε αυτή τη λίστα, κατάφεραν να κερδίσουν την προσοχή. Μερικοί γεννιούνται με τα επιπλέον τους ταλέντα και χαρακτηριστικά, ενώ άλλοι έχουν αναγνωριστεί χάρις στην επιμονή και τη δημιουργικότητά τους.

Παρακάτω θα βρείτε έναν κατάλογο με ιδιαίτερους ανθρώπους που έχουν αναγνωριστεί από τα παγκόσμια ρεκόρ Γκίνες για τις ικανότητες και τα χαρακτηριστικά του σώματός τους.

#1 Ο άνθρωπος με το πιο ελαστικό δέρμα

© Guinness World Records / facebook

Ο Γκάρι Τέρνερ από το Ηνωμένο Βασίλειο, είναι ο πιο ελαστικός άνθρωπος και το δέρμα του είναι τόσο ευέλικτο που επεκτείνεται μέχρι και 15,8 εκατοστά. Η απίστευτη ευελιξία του οφείλεται σε μια σπάνια ιατρική κατάσταση γνωστή ως σύνδρομο Ehlers-Danlos. Πρόκειται για μια γενετική διαταραχή που προκαλεί υπερκινητικότητα των αρθρώσεων και μεγάλη ελαστικότητα του δέρματος.

#2 Η γυναίκα με τις περισσότερες τρύπες για σκουλαρίκια

© Guinness World Records / facebook

Η Ελέιν Ντάβιντσον, φημίζεται για την μεγάλη αγάπη που έχει στα τρυπήματα. Έκανε την πρώτη της τρύπα το 1997 και από τότε έφτασε σε σημείο να ξεπεράσει τις 4. 225. Σύμφωνα με την ίδια, δεν έχει καμία πρόθεση να σταματήσει.

#3 Ο άνδρας με τις περισσότερες τρύπες σάρκας στο πρόσωπο

Instagram

Ο Τζόελ Μίγγλερ από τη Γερμανία, κατέχει το ρεκόρ για τις περισσότερες τρύπες στο δέρμα του και συγκεκριμένα στο πρόσωπό του. Από το 2014, ο αριθμός τους έφτανε τις 11, με δυο μεγάλα κενά στα μάγουλά του.

#4 Ο άνθρωπος με τις περισσότερες τρύπες στη γλώσσα

Instagram

Ο Φρανκ Βάκα από τις ΗΠΑ, λατρεύει τα τρυπήματα στη γλώσσα. Κατάφερε να μείνει στην ιστορία για αυτή του την αγάπη, μιας και έχει 20 τρύπες με σκουλαρίκια στη γλώσσα του.

#5 Οι ηλικιωμένοι με τα περισσότερα τατουάζ

Instagram

Ο Τσαρλς Χέλμκ και η Σάρλοτ Γκάτενμπεργ, είναι ένα ζευγάρι από τις ΗΠΑ. Και οι δυο κατέχουν το ρεκόρ Γκίνες και αποκαλούνται οι ηλικιωμένοι με τα περισσότερα τατουάζ. Το σώμα του Τσαρλς είναι καλυμμένο κατά 97,5% ενώ της Σάρλοτ κατά 91,5%

#6 Ο άνδρας με το μεγαλύτερο στόμα

Instagram

Ο Φρανσίσκο Ντομίνγκ Χοακίμ «Τσικίνχο», έχει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό. Κατέχει το ρεκόρ για το μεγαλύτερο στόμα του κόσμου. Ο άνδρας από την Αγκόλα, μπορεί να ανοίξει το στόμα του μέχρι και 17 εκατοστά.

#7 Οι άνθρωποι με τα μακρύτερα νύχια

Instagram

Δυο υπήκοοι των ΗΠΑ, ο Μέλβιν Μπούθ και η Λι Ρέντμοντ, κατέχουν το ρεκόρ για τα μακρύτερα νύχια. Σίγουρα τους έχουν πάρει αρκετά χρόνια για να μεγαλώσουν τόσο.

#8 Ο άνδρας με την ψηλότερη μοϊκάνα

Instagram

Ο Έρικ Χαν αγαπά πολύ αυτό το είδος χτενίσματος. Το 2008 κατέκτησε το ρεκόρ σημειώνοντας το ύψος των 68,58 εκατοστών.

#9 Η γυναίκα με τα μακρύτερα μαλλιά

Instagram

Η Ξιέ Κιουπίνγκ από την Κίνα, έχει τα μακρύτερα μαλλιά στον κόσμο. Η ίδια λέει πως σταμάτησε να τα κόβει όταν έγινε 13 ετών και σήμερα το μήκος τους φτάνει τα 5.627 μέτρα.

#10 Η γυναίκα με τις μακρύτερες βλεφαρίδες

Η Τζιάνξια είναι μια γυναίκα από την Κίνα που κατέχει το ρεκόρ για τις μακρύτερες βλεφαρίδες στον κόσμο. Συγκεκριμένα, φτάνουν σε μήκος τα 12,40 εκατοστά. Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, η Τζιάνξια δήλωσε πως παρατήρησε την άνευ προηγουμένου ανάπτυξη των βλεφαρίδων της το 2013.

#11 Ο άνδρας με τη μακρύτερη γενειάδα

© Guinness World Records / facebook

Ο Καναδός Σάρουαν Σινγκ μοιάζει περισσότερο με τζίνι, παρά με έναν κανονικό άνδρα. Η γενειάδα του θεωρείται η μακρύτερη στον κόσμο και φτάνει σε μήκος τα 2.495 μέτρα.

#12 Η γυναίκα με τη λεπτότερη μέση

Instagram

Όσο παράξενο κι αν φαίνεται, η Κάθι Γιανγκ από τις ΗΠΑ, έχει μια μέση που φτάνει μόλις τα 38, 1 εκατοστά σε διάμετρο.

#13 Ο ψηλότερος άνδρας και η κοντύτερη γυναίκα εν ζωή

Instagram

Ο Σουλτάν Κοσέν από την Τουρκία, θεωρείται ο ψηλότερος εν ζωή άνδρας, μιας και το ύψος του φτάνει τα 2 μέτρα και 52 εκατοστά. Η Γιοτί Άμιγιε από την Ινδία, από την άλλη μεριά, φτάνει μόλις τα 62,8 εκατοστά. Αυτό την καθιστά την κοντύτερη γυναίκα στον κόσμο. Σκεφτείτε πως ο Σουλτάν Κοσέν ​​είναι σχεδόν 4 φορές ψηλότερος από την μικροκαμωμένη Γιοτί.

#14 Ο ψηλότερος άνθρωπος που υπήρξε ποτέ

Instagram

Αν και το ύψος του Σουλτάν ακούγεται εντυπωσιακό, θα φαινόταν κοντός μπροστά στον Ρόμπερτ Γουάντλοου. Ο Ρόμπερτ έχει το ρεκόρ για τον ψηλότερο άνθρωπο του κόσμου, μιας και έφτανε τα 2, 72 μέτρα.

#15 Ο άνδρας που πετά γάλα από τα μάτια

Instagram

Αυτό το ρεκόρ υπάρχει πραγματικά και το κατέχει ο Ιλκέρ Γιλμάζ από την Τουρκία. Μπορεί να πετάξει γάλα σε απόσταση 2,8 μέτρων χρησιμοποιώντας τους ρινοδακρυϊκούς και τους δακρυϊκούς αγωγούς του. Το 2004 έκανε ένα ρεκόρ που δεν έχει ξεπεράσει κανείς ως σήμερα.

#16 Ο άνδρας με τα πιο ευέλικτα πόδια

Instagram

Ο Μάξγουελ Ντέι από το Ηνωμένο Βασίλειο, έχει εξαιρετικά ευέλικτα πόδια. Το δεξί του πόδι μπορεί να γυρίσει ως και 157ο, ενώ το αριστερό 143ο. Ο Μάξγουελ κατέχει το ρεκόρ για τη μεγαλύτερη στροφή ποδιού που έγινε ποτέ και από τότε κανείς δεν το έχει ξεπεράσει ακόμη.

#17 Το μεγαλύτερο σε διάρκεια φιλί

Instagram

Το ρεκόρ ανήκει στους Εκατσάι και Λακσάνα Τιραναράτ από την Ταϊλάνδη. Το 2013, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το ζευγάρι μπήκε στο βιβλίο των Παγκόσμιων Ρεκόρ Γκίνες πετυχαίνοντας το μεγαλύτερο σε διάρκεια φιλί. Συγκεκριμένα διήρκεσε 58 ώρες, 35 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News