16χρονος σύζυγος κλείδωσε την 71χρονη γυναίκα του για να μην του την κλέψουν άλλοι άντρες

7 Αυγούστου, 20173:06 ΜΜ

Παρόλο που οι άνθρωποι λένε ότι “η ηλικία δεν είναι παρά ένας αριθμός”, παραμένει καθοριστικός παράγοντας όταν πρόκειται για τις σχέσεις. Αυτό αληθεύει ιδιαίτερα όταν το ένα ή και τα δύο άτομα της σχέσης είναι μικρά σε ηλικία. Γίνεται ακόμα πιο περίπλοκο όταν ο ένας είναι μικρός, ενώ ο άλλος ανήκει στην τρίτη ηλικία. Αυτή είναι και η υπόθεση ενός ζευγαριού από την Ινδονησία – ενός 16χρονου αγοριού και μιας 71χρονης ηλικιωμένης γυναίκας.

Οι περισσότεροι έχουν κάνει λόγο για τη μεγάλη διαφορά της ηλικίας τους, ως προς τον βαθμό ωριμότητας που μπορεί να έχει ο έφηβος, ονόματι Σελαμέτ, απέναντι στην ηλικιωμένη του γυναίκα, Ροχάια. Ωστόσο, το ζευγάρι ισχυρίζεται ότι ο γάμος τους εξελίσσεται σε κάτι δυνατό.

Οι οικογένειές τους αναγκάστηκαν να δεχτούν την ένωσή τους.

Sripoku.com/Igun Bagus Saputra (via Tribun Bali)

Αρχικά, οι δύο οικογένειες, του Σελαμέτ και της Ροχάια, αντέδρασαν με τη σχέση τους. Το ζευγάρι όμως παρέμεινε μαζί. Ακόμη, είπαν στις οικογένειές τους πως θα αυτοκτονούσαν εάν τους χώριζαν. Έτσι, οι δυο οικογένειες έδωσαν την συγκατάθεσή τους. Το ζευγάρι παντρεύτηκε και πήγε γαμήλιο ταξίδι στην Τζακάρτα.

Έχουν ηλικιακή διαφορά 55 χρόνων!

Sripoku.com/Igun Bagus Saputra (via Tribun Bali)

Αφού παντρεύτηκαν και έμειναν μαζί, ακούστηκαν ιστορίες που ήθελαν το 16χρονο αγόρι να κλειδώνει τη γυναίκα του στο σπίτι, όταν αυτός έπρεπε να βγει έξω. Εξήγησε πως το έκανε από ζήλια. Φοβόταν μήπως άλλοι άντρες πάρουν την 71χρονη γυναίκα του.

Μπορείς να κατηγορήσεις τους ανθρώπους που είναι σκεπτικοί για αυτόν τον γάμο;

Lobak Merah

To 16χρονο αγόρι είπε επίσης ότι είναι προσκολλημένο στη γυναίκα του. Στην πραγματικότητα, αποφεύγει να πηγαίνει στο Τζαμί για τις προσευχές της Παρασκευής, στις οποίες κάθε μουσουλμάνος πηγαίνει. Οι γυναίκες δεν επιτρέπεται να παρευρίσκονται σε αυτές τις προσευχές. Ένας αρχηγός του χωριού είπε στον Σελαμέτ ότι όσο και να αγαπάει τη γυναίκα του, δεν θα έπρεπε να παραμελεί τις θρησκευτικές του υποχρεώσεις.

Φαίνεται ότι πέρασαν καλά στο ταξίδι του μέλιτος.

Lobak Merah

Η Ροχάια εξηγεί: “Του υπενθυμίζω να προσεύχεται επιμελώς. Του είπα να θυμάται τα λόγια του αρχηγού του χωριού. Όταν έρχεται η Παρασκευή, πρέπει να πηγαίνει στο Τζαμί και να πραγματοποιεί τις προσευχές. Με κάλεσε να πηγαίνω και μαζί του.”

Επίσης, είναι αποφασισμένοι να κάνουν παιδιά.

Lobak Merah

Επιπλέον, ο Σελαμέτ κυκλοφορεί και διαδίδει στον κόσμο τα σχέδιά του να αποκτήσει παιδιά με την 71χρονη σύζυγό του. Θέλει τόσο πολύ να κάνει μια κόρη και έναν γιο, που έχει ήδη αποφασίσει ποια θα είναι τα ονόματά τους. Είπε: “Θέλω η κόρη μου να ονομαστεί Πούτρι Περμάτα Σάρι και ο γιος μου, Αντρέ Μαουλάνα.”

Λένε πως δεν μπορούν να ζήσουν ο ένας χωρίς τον άλλον.

Lobak Merah

Οι αναφορές δεν εξηγούν πώς ακριβώς σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν κάτι τέτοιο. Έχει μόνο σημειωθεί, ότι η γυναίκα έχει ήδη επισκεφθεί την κλινική αρκετές φορές, εξαιτίας της κόπωσης.

[lobakmerah]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News