16 πράγματα που είπαν παιδιά και έκαναν του γονείς τους να κοκκινίσουν από ντροπή

22 Ιανουαρίου, 2017 4:47 ΠΜ
More videos

Σίγουρα, τα παιδιά είναι χαριτωμένα και έχουν πλάκα. Μερικές φορές, όμως μπορούν να μας φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση. Ο αυθορμητισμός και η έλλειψη διακριτικότητας είναι ικανά να κάνουν τους γονείς να κοκκινίσουν από ντροπή και να θέλουν να ανοίξει η γη να τους καταπιεί.

Δείτε παρακάτω 16 ξεκαρδιστικές φράσεις παιδιών που έφεραν τους γονείς τους σε πολύ άβολη και αμήχανη θέση.

1. Μια από τις φίλες μου είχε ένα χρόνιο πρόβλημα στο να μάθει την κόρη της να πίνει σκέτο νερό. Κάθε φορά που η μικρή δεχόταν να πιει ένα ποτήρι νερό ενθουσιάζοταν και την χειροκροτούσε δυνατά. Μια μέρα όταν ένα τέτοιο σκηνικό συνέβη σε ένα εστιατόριο η μικρή είπε με δυνατή φωνή “Το ποτό κάνει την μαμά μου ευτυχισμένη!”

2. Μια μέρα ο 4χρονος γιος μου αποφάσισε, ότι οι ηλικιωμένοι άνθρωποι χρειάζονταν μια υπενθύμιση ότι δεν τους απομένει πολύς χρόνος ζωής. Οπότε, πήγε σε μια γυναίκα σε ένα εμπορικά κατάστημα και είπε “Όλοι οι ηλικιωμένοι άνθρωποι πεθαίνουν. Απλά ήθελα να σας πω, ότι δεν φαίνεστε πολύ καλά.”

3. Όταν ο γιος μου ήταν μικρός, αισθανόταν άβολα με το γεγονός ότι μερικές φορές δεν μπορούσε να πάει στην τουαλέτα μόνος του. Για να τον κάνω να νιώσει καλύτερα του είπα, ότι αυτό συμβαίνει σε όλους ακόμα και σε μένα. Το επόμενο πρωί όταν εγώ και ο γιος φτάσαμε στον παιδικό σταθμό το πρώτο πράγμα που είπε στις δασκάλες του ήταν “Τα έκανα πάνω μου, αλλά η μαμά λέει ότι δεν πειράζει. Εκείνη το κάνει όλη την ώρα!”

4. Κατά την διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης μου εξηγούσα στην μεγάλη μου κόρη, ότι υπάρχει ένα μωρό στην κοιλιά μου και ότι με βοήθησε ο μπαμπάς της να το βάλω εκεί. Εκείνη την περίοδο η κόρη μου προσπαθούσε να με μιμηθεί σε όλα, οπότε άρχισε να λέει σε όλους, ότι υπάρχει ένα μωράκι στην κοιλιά της και ότι την βοήθησε ο μπαμπάς της να το βάλει εκεί. Δεν μπορείτε καν να φανταστείτε τις εκφράσεις των ανθρώπων όταν την άκουγαν να το λέει αυτό.

5. Μια μέρα η φίλη μου περπατούσε στον δρόμο μαζί με την μικρή της κόρη και η μικρή έδειξε έναν αστυνομικό και φώναξε: “Μαμά, αυτός ο αστυνομικός έχει χειροπέδες όπως αυτές που έχεις και εσύ στο δωμάτιό σου.”

6. Παλιά είχα περάσει από ένα πολύ εξαντλητικό διαζύγιο και επέτρεπα περιστασιακά στον εαυτό μου να κλαίει παρέα με ένα ποτήρι κρασί. Μια φορά ενώ ήμασταν στο σούπερ μάρκετ η κόρη μου με είδε να βάζω ένα μπουκάλι κρασί στο καρότσι και είπε: “Η μαμά θα είναι πάλι στεναχωρημένη σήμερα.”

7. Μια μέρα ο άντρας μου, ο μικρότερος γιος μας και εγώ πήγαμε να δούμε την μεγαλύτερη κόρη μας σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Στον δρόμο για το γήπεδο ο γιος μας μας ζήτησε να του εξηγήσουμε πως γεννήθηκε. Ο πατέρας του είπε μια ιστορία για ωάρια και τα σπερματοζωάρια. Κάποια στιγμή αργότερα, όταν ήμασταν μαζί με τους υπόλοιπους γονείς ο γιος μας είπε με δυνατή φωνή “Μπαμπά, το σπέρμα σου είναι ακόμα μέσα μου;”

8. Όταν έκοψα το κάπνισμα, η κόρη μου είπε στην δασκάλα της στο νηπιαγωγείο, ότι ήταν πολύ περήφανη για μένα επειδή κατάφερα να κόψω τα ναρκωτικά.

9. Ο άντρας μου πήγε τον 4χρονο γιο μας στην κηδεία του θείου του. Καθώς μετέφεραν το φέρετρο έξω από την εκκλησία όλοι άκουσαν τον γιο μας λέει “Μπαμπά, τι έχει μέσα αυτό το κουτί;”

10. Μια μέρα όταν ήμουν μικρή η μαμά μου και εγώ παραλίγο να τρακάρουμε. Η μαμά μου έβγαλε το κεφάλι έξω από το αυτοκίνητο, πάτησε την κόρνα και φώναξε στον μοτοσικλετιστή “Είσαι ηλίθιος” και μετά επιτάχυνε. Λίγες εβδομάδες αργότερα όταν φεύγαμε από τους παππούδες μου η μαμά μου πάτησε πάλι την κόρνα για να τους αποχαιρετήσει. Τότε, εγώ παίρνοντας άνοιξα το παράθυρο, έβγαλα το κεφάλι μου έξω και φώναξα “Ηλίθιοι”, κάνοντας και την αντίστοιχη χειρονομία.

11. Όταν ήμουν έγκυος στο δεύτερο παιδί μου η μεγαλύτερη κόρη μου αναρωτιόταν, γιατί η κοιλιά μου είχε μεγαλώσει τόσο πολύ. Της εξήγησα ότι υπήρχε ένα παιδί μέσα στην κοιλιά μου. Λίγο καιρό αργότερα η κόρη μου είδε μια πολύ σωματώδη γυναίκα να περνάει από το τραπέζι μας και είπε “Κοίτα μαμά! Υπάρχει ένα μωρό στα οπίσθια αυτής της κυρίας.”

12. Μια μέρα η κόρη μου και εγώ είχαμε πάει σούπερ μάρκετ και περάσαμε από τα ράφια με τα κρασιά. Τότε, η μικρή γύρισε και μου είπε δυνατά “Μαμά, κοίτα όλα αυτά τα μπουκάλια με τον αγαπημένο σου χυμό!”

13. Μετά την εγχείρηση σκωλικοειδίτιδας η κόρη μου έβαλε καθετήρα. Όταν οι γιατροί άρχισαν να της βγάζουν τα ράμματα το παρατήρησε για πρώτη φορά. Τότε, είπε μια φράση που μας άφησε όλους άφωνους “Αντίο σκωλικοειδίτιδα. Γεια σου, πέος!”

14. Όταν ήμουν 6 ετών, ο μπαμπάς μου με πήρε μαζί του σε ένα πικ νικ της εταιρίας. Μόλις φτάσαμε εκεί με σύστησε στο αφεντικό του. Αλλά, αντί να τον χαιρετήσω του είπα ότι ο μπαμπάς μου τον αποκαλεί κάθαρμα. Κατά την διάρκεια του υπόλοιπου πικ νικ όλοι οι συνάδελφοι του μπαμπά μου μου έφερναν παγωτό.

15. Για αρχή να πω, ότι μεγάλωσα σε μια πολύ θρησκευόμενη οικογένεια. Μια φορά, όταν ήμουν 4 ετών η μαμά μου και εγώ πήγαμε στην τράπεζα. Κάποια στιγμή, η μαμά μου έκατσε στον πάγκο μπροστά από το παράθυρο του ταμία. Κοιτώντας προσεχτικά την ταμία είπα στην μαμά μου “Μαμά, γιατί μου είπες, ότι ο Θεός δεν δημιουργεί άσχημους ανθρώπους;”

16. Αυτή η ιστορία μου συνέβη στην πρώιμη παιδική μου ηλικία, αλλά ντρέπομαι ακόμα και μετά από τόσα χρόνια. Η μαμά μου έλεγε συχνά στον εαυτό της, ενώ κοιταζόταν στον καθρέπτη “Είμαι η πιο χοντρή γυναίκα του κόσμου.” Οπότε, μια μέρα που ήμασταν στο σούπερ μάρκετ είδα μια πολύ μεγαλόσωμη γυναίκα και είπα φωναχτά στην μαμά μου “Μαμά, κοίτα. Από ότι φαίνεται δεν είσαι εσύ η πιο χοντρή γυναίκα του κόσμου. Είναι αυτή η κυρία εκεί πέρα!”