Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
λίστες16 περίεργα πράγματα που οι άντρες δε γνωρίζουν για το γυναικείο σώμα!

16 περίεργα πράγματα που οι άντρες δε γνωρίζουν για το γυναικείο σώμα!

1. Το ένα στήθος της γυναίκας είναι πάντοτε μεγαλύτερο από το άλλο. Μερικές φορές μάλιστα, η διαφορά αυτή είναι αντιληπτή και με το μάτι.

giphy

2. Το μέρος του εγκεφάλου που ενεργοποιείται όταν μια γυναίκα σκέφτεται το σεξ είναι το ίδιο με αυτό που ενεργοποιείται όταν σκέφτεται το φαγητό και ειδικά τα γλυκά. Έτσι εξηγούνται όλα…

3. Δεν είναι μύθος το γεγονός ότι οι γυναίκες είναι σε θέση να βιώσουν πολλαπλούς και συνεχόμενους οργασμούς. Χμ, θα το έχω υπόψη μου την επόμενη φορά που θα πω κάποια ανοργασμική!

4. Μην αναρωτιέσαι γιατί η κοπέλα σου μιλά συνεχώς για αναμνήσεις του παρελθόντος ενώ θυμάται και την πιο μικρή κι ασήμαντη λεπτομέρεια. Το τμήμα του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνο για αυτές τις λειτουργίες είναι πολύ πιο ανεπτυγμένο από το αντίστοιχο δικό μας.

5. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως οι γυναίκες κοιτάζουν πρώτα το κύρος και τη θέση στην κοινωνία που έχει ένας άντρας κι αμέσως μετά την εμφάνισή του. Αντίθετα εμείς, ενδιαφερόμαστε πρώτα για την εμφάνιση και μετά για την …ηλικία! Αυτό για την ηλικία δεν το είχα συνειδητοποιήσει η αλήθεια είναι.

6. Οι γυναίκες ακολουθούν πολύ πιο υγιεινό τρόπο ζωής από τους άντρες ενώ ο οργανισμός τους έχει καλύτερες κι αποδοτικότερες άμυνες από τους αντίστοιχους αντρικούς. Καταλαβαίνουμε λοιπόν γιατί ζουν περισσότερα χρόνια…

giphy

7. Οι γυναίκες, πράγματι χρησιμοποιούν (αυθόρμητα) την όσφρησή τους για να χαρακτηρίσουν θετικά ή αρνητικά έναν άντρα. Σύμφωνα με έρευνες, κάτι «παίζει» με τις ορμόνες τους όταν αντιλαμβάνονται μια ωραία μυρωδιά από κάποιον άντρα γύρω τους.

8. Οι γυναίκες, επίσης αυθόρμητα, δείχνουν περισσότερη εμπιστοσύνη σε κάποιον που θα τις αγκαλιάσει για παραπάνω από 15 δευτερόλεπτα. Οπότε αγκαλιάστε και πείτε ψέματα ελευθερα…

9. Οι γυναίκες μετά τα 35 έρχονται πολύ ευκολότερα σε οργασμό από τις γυναίκες κάτω των 35. Κι δεν οφείλεται στις αντρικές επιδόσεις αυτό. Ακούτε;!

10. Επίσης, το 75% των γυναικών είναι κλειτοριδικές. Αφιερωμένο σε όσους ψάχνουν ακόμη το σημείο G.

11. Η κλειτορίδα, υπάρχει μονάχα για να προσφέρει ικανοποίηση στη γυναίκα. Δεν έχει άλλο λόγο ύπαρξης στο γυναικείο σώμα!

12. Παρόλο που σχεδόν όλες οι γυναίκες συμφωνούν πως ο χειμώνας είναι για σχέση, το καλοκαίρι νιώθουν πολύ εντονότερη την επιθυμία για σεξ. Άντε βρες λογική τώρα…

13. Δεν υπάρχει σαφής, επιστημονική σχέση των νεύρων με την γυναικεία περίοδο. Ίσως πρόκειται απλά για μια «δικαιολογία» για να ξεσπούν. Χοχο!

200

14. Είναι μύθος το γεγονός ότι οι γυναίκες δεν έχουν κλίση στις θετικές επιστήμες λόγω κάποιας συγκεκριμένης λειτουργίας του εγκεφάλου τους. Απλά, η κοινωνία «σπρώχνει» τους άντρες στα Μαθηματικά και τις γυναίκες στη Γλώσσα. Για ανεξήγητους λόγους…

15. Το γάλα που «παράγει» η γυναίκα μετά την εγκυμοσύνη δεν είναι μονάχα η καλύτερη τροφή για τα νεογέννητα. Σύμφωνα με έρευνες αποτελεί και μέτρο πρόληψης του καρκίνου. Χιουμοριστικά μάλιστα, καλείται κι ως η «Σούπερ Δύναμη των Γυναικών»!

16. Οι γυναίκες έχουν τα περισσότερα …@@! Μπορεί όχι σε βιολογικό επίπεδο αλλά από άποψη τόλμης και τσαγανού. Μας πονάει αλλά αυτή είναι η αλήθεια…

του Νότη Κουτσούκου από το neopolis.gr

Τα πιο σημαντικά