16 λόγοι που μία σχέση είναι ωραία ακόμα κι όταν περάσουν τα μέλια

4 Οκτωβρίου, 201510:16 ΠΜ
More videos

Πριν μερικούς μήνες η Θέτις προσπαθούσε να μας πείσει πως η αρχή μίας σχέσης είναι το χειρότερο στάδιο. Ε λοιπόν τα κατάφερε.

Εμείς, εξελίσσοντας αυτή την σκέψη, το πάμε ένα βήμα παραπέρα παρουσιάζοντας τους λόγους που μία σχέση φτάνει στο ζενίθ της όταν και στους δύο περάσει το “δεν ξέρω που πατάω και που βρίσκομαι” του πρώτου καιρού.

Δεν είναι η καθίζηση στα μαξιλάρια του καναπέ είναι η ανώτερη πνευματική και συναισθηματική απελευθέρωση που έρχεται με αυτό.

Παύεις να σκέφτεσαι πως θα φερθείς στα ραντεβού, αν αξίζει το χρόνο σου, πως θα του δείξεις ότι σου αρέσει χωρίς να φανεί ότι σου αρέσει ή να ζεις αμήχανες πρώτες στιγμές όπως αυτές.

Πλέον βρίσκεσαι σε μία κατάσταση που σου επιτρέπει να είσαι η καλύτερη και πιο ευχάριστη (ελπίζουμε) εκδοχή σου: ο εαυτός σου. Και από αυτό μόνο όμορφα πράγματα μπορεί να προκύψουν.

1. Αν υπάρχει κάτι που σε κάνει να ανησυχείς όταν είσαι μαζί του δεν είναι αν το ρουζ σου είναι στη θέση του, αλλά αν οι πιο άνετες fluffy κάλτσες σου βρίσκονται στο πλυντήριο ή στο συρτάρι.

2. Θυμάσαι που για να κανονίσετε ένα ρημάδι ραντεβού που να ικανοποιεί και στους δύο πιθανότατα το συζητούσατε μέχρι να τετραγωνίσετε τον κύκλο; Τώρα αυτό το μέρος είναι διαθέσιμο κάθε ώρα της ημέρας και μάλιστα χωρίς να κουραστείτε για να φτάσετε εκεί. Είναι ο καναπές σας.

3. Το μόνο σχέδιο είναι ότι δεν έχετε σχέδιο. Κι αυτό είναι τέλειο.

4. Επιτέλους μπορείς να του πεις τι σκέφτεσαι χωρίς να το τριπλοτσεκάρεις μήπως και σε παρεξηγήσει. Λιγότερο άγχος, περισσότερη ευτυχία.

5. Δεν νιώθεις ότι ήρθε το τέλος της σχέσης σας αν περάσετε μία ολόκληρη μέρα χωρίς να κάνετε σεξ.

6. Κι αυτό γιατί σας αρέσει πραγματικά να κάνετε και άλλα πράγματα μαζί εκτός από τη βασική δραστηριότητα του πρώτου καιρού (το σεξ δηλαδή).

7. Συζητάτε. Όχι (μόνο) για την σχέση σας. Ανταλλάσσετε απόψεις με όρους πραγματικής συζήτησης για λιγότερο ή περισσότερο σημαντικά θέματα της ζωής σας.

8. Όταν, όμως, τελικά κάνετε σεξ διαπιστώνετε ότι έχετε κατακτήσει άλλα επίπεδα ευχαρίστησης.

9. Δεν χρειάζεται να σας παίρνει ο ύπνος κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλον για να αποδείξετε πόσο ερωτευμένοι είστε. Ναι, είναι πολύ ερωτικό, αλλά ταυτόχρονα και πολύ άβολο.

10. Τον υποδέχεσαι σπίτι με το κολάν. Σε υποδέχεται με τη φόρμα. Και είστε κουλ με αυτό.

11. Επιτέλους δεν χρειάζεται να καταπιέζεις τις παραξενιές σου. Και επιτέλους το παίρνει απόφαση ότι έτσι είσαι.

12. Δεν νιώθετε καθόλου άβολα για τα χιλιάδες καρδουλορομαντικά υποκοριστικά που αποκαλείτε ο ένας τον άλλον.

13. Το να βρεθείτε μετά από μία δύσκολη μέρα επιτέλους σε χαλαρώνει, αντί να σε αγχώνει περισσότερο για το τι θα φορέσεις/πεις/συζητήσεις.

14. Δεν νιώθεις παραμελημένη αν περάσουν 2 μέρες χωρίς να βρεθείτε ή 3 ώρες χωρίς να μιλήσετε στο τηλέφωνο/whatsup/Facebook. Ίσα ίσα που είναι θεμιτό.

15. Ξέρει τι σου αρέσει πραγματικά και δεν σου παίρνει φριχτά δώρα.

16. Οι φίλοι σας σάς λένε ότι αρχίζετε να μοιάζετε. Κι αυτό σε κάνει να τον ερωτεύεσαι πάλι από την αρχή.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News