16 άνθρωποι που έκαναν… καταστροφικές επισκέψεις στο βενζινάδικο

20 Μαΐου, 2015 8:25 ΜΜ
More videos

Στην Ελλάδα στα περισσότερα βενζινάδικα υπάρχουν υπάλληλοι που μετά χαράς θα μας γεμίσουν το ντεπόζιτο με βενζίνη για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την διαδρομή μας.

Σε πολλά όμως άλλα μέρη του πλανήτη, συνήθως στα περισσότερα ο ίδιος ο οδηγός βάζει την βενζίνη στο αυτοκίνητο του χωρίς να έρθει σε επαφή με κάποιον υπάλληλο.

Έτσι λοιπόν πολλοί μπορεί να μπερδευτούν με την διαδικασία αυτή. Η φωτογραφική συλλογή απεικονίζει μερικές χιουμοριστικές στιγμές με άτομα που προσπάθησαν να βάλουν βενζίνη αλλά δεν τα κατάφεραν, ή απλά δεν κατάλαβαν την έννοια του… βενζινάδικου.

katastrofikes-episkepseis-sto-venzinadiko-16 katastrofikes-episkepseis-sto-venzinadiko-15 katastrofikes-episkepseis-sto-venzinadiko-14 katastrofikes-episkepseis-sto-venzinadiko-13 katastrofikes-episkepseis-sto-venzinadiko-12 katastrofikes-episkepseis-sto-venzinadiko-07 katastrofikes-episkepseis-sto-venzinadiko-08 katastrofikes-episkepseis-sto-venzinadiko-09 katastrofikes-episkepseis-sto-venzinadiko-10 katastrofikes-episkepseis-sto-venzinadiko-11 katastrofikes-episkepseis-sto-venzinadiko-06 katastrofikes-episkepseis-sto-venzinadiko-05 katastrofikes-episkepseis-sto-venzinadiko-04 katastrofikes-episkepseis-sto-venzinadiko-03 katastrofikes-episkepseis-sto-venzinadiko-02 katastrofikes-episkepseis-sto-venzinadiko-01

Ακολουθήστε μας στο facebook: