15χρονος που γεννήθηκε χωρίς χέρια παίζει αριστοτεχνικά πιάνο.

6 Νοεμβρίου, 201612:53 ΠΜ

Ο Αλεξέι(Alexey Romanov), γεννήθηκε χωρίς χέρια(από τους καρπούς και μετά), ήταν παρατημένος από τη μητέρα του σε ένα νοσοκομείο, τον υιοθέτησαν στα 12 του και όμως κατάφερε μόνος του να πραγματοποιήσει το όνειρο του! Ακούγεται σαν ένα υπερβολικό σενάριο για ταινία, όμως είναι γεγονός και η ζωή για μια ακόμα φορά ξεπερνά και τα καλύτερα σενάρια φαντασίας.

romanov-pianoСергей Дубров

Η μουσική για τον Αλεξέι είναι όλη του η ζωή. Όσο περισσότερο ακούει μουσική τόσο περισσότερο θέλει να παίζει! Αυτοδίδακτος, ξεκίνησε να εκπαιδεύει τον εαυτό του πολύ πρόσφατα, μόλις στα 13 του. Έμαθε να παίζει πιάνο απλά ακούγοντας το πώς οι συγχορδίες θα ακούγονται σωστά μαζί.

Παρόλο που έχει στη διάθεση του προσθετικά μέλη για τα χέρια του, δε τα χρησιμοποιεί γιατί τον κάνουν να αισθάνεται άβολα. Μάλιστα με τα χέρια του εκτός από το να παίζει μουσική, μπορεί και ζωγραφίζει, χειρίζεται διάφορα γκάτζετ και βοηθάει στις αγροτικές εργασίες της φάρμας. Υιοθετημένος πριν από 3 χρόνια από τη Λουίζ και τον Βλαντίμιρ, η ζωή του Αλεξέι έχει αλλάξει εμφανώς προς το καλύτερο και το μέλλον του δείχνει να είναι φωτεινό.

1Сергей Дубров

Πρόσφατα συμμετείχε σε κονσέρτο μαζί με τη συμφωνική ορχήστρα του Καζάν(Kazan Chamber Orchestra La Primavera). Ο διευθυντής της ορχήστρας μάλιστα, όταν τον άκουσε για πρώτη φορά να παίζει, κάθισε κάτω σοκαρισμένος από την έκπληξη!

Επιπρόσθετα να αναφέρουμε ότι ο Αλεξέι έχει γεννηθεί και χωρίς το ένα του πόδι. Τίποτα όμως δεν τον εμποδίζει να πραγματοποιήσει το όνειρο του και να μεγαλουργήσει στη μουσική! Οι 2 νέοι γονείς του, του έδωσαν την ευκαιρία για μια νέα ζωή από την αρχή και ο Αλεξέι είναι αποφασισμένος να μην την αφήσει να πάει χαμένη όπως όλα δείχνουν!

Δείτε το βίντεο όπου ο Αλεξέι ερμηνεύει στο πιάνο το Rivers flows in you του Yiruma

[independent] [newsitamea]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News