15χρονος έπνιξε την μητέρα του γιατί πήρε κακό βαθμό στο σχολείο

5 Νοεμβρίου, 2018 3:06 ΜΜ
More videos

Ένα 15χρονο αγόρι από την Φλόριντα συνελήφθη κατηγορούμενος για φόνο μετά την ομολογία του πως στραγγάλισε την μητέρα του.

Οι τοπικές αρχές, σε συνέντευξη τύπου, ανακοίνωσαν πως ο Gregory Logan Ramos ομολόγησε πως σκότωσε την 46χρονη μητέρα του, Gail Cleavenger, στο σπίτι τους στο DeBary.

Μετά την δολοφονία της, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, ο 15χρονος μετέφερε το πτώμα σε μια τοπική εκκλησία και το έθαψε κάτω από μια «εστία φωτιά», πριν επιστρέψει στο σπίτι τους και ζητήσει «βοήθεια από δύο φίλους του, επίσης ανήλικους, για να στήσουν ένα σκηνικό ληστείας», ανέφεραν οι αστυνομικοί.

Οι φίλοι πως τον βοήθησαν ήταν οι Dylan Ceglarek και Brian Porras, 17 ετών, οι οποίοι τελούν υπό κράτηση, αντιμετωπίζοντας «πολλαπλές κατηγορίες».

Την επόμενη ημέρα, όταν επέστρεψε από το σχολείο, ο 15χρονος κάλεσε την αστυνομία, λέγοντας πως είχαν ληστέψει το σπίτι του και πως «η μητέρα του έλειπε αλλά το αυτοκίνητό της ήταν ακόμη στο δρόμο».

O Gregory Logan Ramos μαζί με την γιαγιά του.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν της αστυνομίας, πριν την δολοφονία, ο νεαρός είχε καβγαδίσει έντονα με την μητέρα του επειδή είχε πάρει στο σχολείο έναν κακό βαθμό- συγκεκριμένα «D».

Η 46χρονη γυναίκα τηλεφώνησε μετά τον καβγά στον πατέρα του 15χρονου, που έλειπε στο Σιάτλ, και αμέσως μετά πήγε για ύπνο.

Περίπου τα μεσάνυχτα, ο Ramos βγήκε από το δωμάτιό του και πήγε στην κρεβατοκάμαρα της μητέρας του, όπου και την στραγγάλισε, πιστεύοντας πως είναι νεκρή. Ωστόσο, όταν προσπάθησε να μεταφέρει το πτώμα της χρησιμοποιώντας ένα καροτσάκι, συνειδητοποίησε πως ήταν ακόμη ζωντανή, ανέφεραν οι αρχές.

«Οπότε επέστρεψε για να την στραγγαλίσει ξανά. Έχετε υπόψιν πως δεν την έπνιξε με σχοινί αλλά χρησιμοποίησε τα γυμνά του χέρια, κάτι που εκτιμούμε πως του πήρε περίπου 30 λεπτά μέχρι να το καταφέρει», δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας.

Η Gail Cleavenger με τον σύζυγό της.

Όταν ο 15χρονος μαζί με τους φίλους του ολοκλήρωσαν την ταφή με επιτυχία, φέρονται να ήπιαν και κάτι για να το γιορτάσουν.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο Gregory Logan Ramos δεν έδειξε «κανένα σημάδι μεταμέλειας» στη διάρκεια της απολογίας του.

[dailymail]