15χρονη αποχαιρετά με μια αγκαλιά το αγόρι της μέχρι να αφήσει την τελευταία του πνοή

9 Αυγούστου, 20186:08 ΜΜ

Μια σπαρακτική ιστορία αγάπης που δεν είχε ευτυχισμένο τέλος έφερε στο φως μία φωτογραφία. Όταν ο 16χρονος Μπλέικ Ουόρντ αποφάσιζε να πάει μαζί με την κοπέλα του, Στέφανι Έβανς και την παρέα τους για κολύμπι στις ακτές της Ουαλίας, δεν φανταζόταν ότι θα ήταν οι τελευταίες του στιγμές.

Ο Μπλέικ συνάντησε δυσκολίες από τα ισχυρά ρεύματα και παρασύρθηκε. Όταν οι Αρχές τον περισυνέλεξαν δεν είχε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, αλλά είχε πέσει σε κώμα και δεν υπήρχε γυρισμός.

Η 15χρονη κοπέλα του Στέφανι δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του, ενώ μετά από τέσσερις ημέρες νοσηλείας, όταν ήρθε η στιγμή να αποσυνδεθεί ο άτυχος νέος από τα μηχανήματα που τον κρατούσαν στη ζώη, εκείνη συντετριμμένη σκαρφάλωσε στο κρεβάτι του και έμεινε μαζί του αγκαλιά έως ότου άφησε την τελευταία του πνοή.

Αυτή η φωτογραφία συγκλόνισε όσους την είδαν, αλλά και τη μητέρα της Στέφανι που έζησε από κοντά την τραγωδία.

Η Ρεμπέκα Ρέι είχε συνοδεύσει τα παιδιά στην εξόρμησή τους στο Τιγουίν Νορθ, στις δυτικές ακτές. Αρχικά, όταν ο Μπλέικ και δύο φίλοι του άρχισαν να πνίγονται, πίστεψε ότι οι κραυγές βοήθειας από την υπόλοιπη παρέα ήταν γέλια.

«Φτάσαμε την Κυριακή και ο καιρός δεν ήταν τόσο καλός, έτσι όταν βγήκε ο ήλιος την Τρίτη, φύγαμε κατευθείαν για την παραλία. Ήταν μόλις πέντε λεπτά μπροστά από εμάς. Όταν φτάσαμε, τους άκουσα να φωνάζουν και στην αρχή πίστεψα ότι ήταν κραυγές από γέλια. Μετά είπα στην αδερφή μου: “Μήπως έχουν πρόβλημα;”. Παρατήσαμε τα πράγματα και τρέξαμε στα βράχια» είπε.

Όπως αποκάλυψε, ο άτυχος Μπλέικ, που μετακόμισε στο Γουλβερχάμπτον πριν από έξι μήνες, ήθελε να κάνει καριέρα στον Στρατό και ήταν πολύ γυμνασμένος, αλλά δυστυχώς δεν ήταν καλός κολυμβητής.

Παρόλο που του έγιναν τεχνητές αναπνοές στο σημείο από ναυαγοσώστες και μεταφέρθηκε άμεσα με αεροδιακομιδή στο Νοσοκομείο Άλντερ Χέι του Λίβερπουλ, δεν μπόρεσε να επανέλθει καθώς είχε υποστεί σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες.

Οι απαρηγόρητοι γονείς του, που δεν είχαν πάει μαζί στο ταξίδι, ήταν δίπλα του στο κρεβάτι μέχρι την τελευταία στιγμή όπως και η Στέφανι.

[dailymail]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News