15 πολυλειτουργικά τραπεζάκια σαλονιού!

28 Σεπτεμβρίου, 20158:57 ΜΜ
More videos

Τα πολυλειτουργικά έπιπλα είναι μια δημοφιλής σχεδιαστική τάση στις μέρες μας εξαιτίας του περιορισμένου χώρου, αφού επιτρέπουν στους ανθρώπους να προσαρμόσουν τους μικρούς χώρους έτσι ώστε να εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες και να διευκολύνουν την ζωή.

Τα τραπεζάκια του σαλονιού για παράδειγμα, είναι σχεδιασμένα για να τοποθετούνται μπροστά από έναν καναπέ, προσφέροντας την δυνατότητα να ακουμπήσουμε πάνω τους κάποιο ρόφημα, περιοδικά, βιβλία, διακοσμητικά αντικείμενα και άλλα. Το βασικό σχέδιο είναι στην ουσία ένα έπιπλο με 4 πόδια και μια επιφάνεια.

Όμως στις μέρες μας, τα τραπεζάκια του σαλονιού συνήθως διαθέτουν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο πέρα από την πάνω επιφάνεια. Στο αφιέρωμα που ακολουθεί, θα δείτε μερικά τραπεζάκια που πάνε ένα βήμα παραπέρα και διαθέτουν πράγματα όπως ενσωματωμένες γλάστρες, ενυδρείο ή τραπεζάκι του πινγκ πονγκ.

polyleitourgika-trapezakia-saloniou-02 polyleitourgika-trapezakia-saloniou-03 polyleitourgika-trapezakia-saloniou-04 polyleitourgika-trapezakia-saloniou-05 polyleitourgika-trapezakia-saloniou-06 polyleitourgika-trapezakia-saloniou-07 polyleitourgika-trapezakia-saloniou-08 polyleitourgika-trapezakia-saloniou-09 polyleitourgika-trapezakia-saloniou-10 polyleitourgika-trapezakia-saloniou-11 polyleitourgika-trapezakia-saloniou-12 polyleitourgika-trapezakia-saloniou-13 polyleitourgika-trapezakia-saloniou-14 polyleitourgika-trapezakia-saloniou-15 polyleitourgika-trapezakia-saloniou-16

via
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News