14 πολύ σημαντικά πράγματα που πρέπει να πείτε στους γονείς σας.

22 Νοεμβρίου, 2016 5:36 ΜΜ
More videos

Υπάρχουν πολλές απλές, αλλά ζωτικής σημασίας λέξεις που πρέπει να λέμε πιο συχνά στους γονείς μας. Ωστόσο, πολλοί από εμάς δυσκολευόμαστε να το κάνουμε πράξη. Μέχρι να γίνουμε και οι ίδιοι γονείς σπάνια σκεφτόμαστε όλες τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι γονείς μας για να μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους.

Μην περιμένετε να έρθει η κατάλληλη στιγμή, πείτε αυτά που θέλετε στους αγαπημένους σας τώρα!

Σας σκέφτομαι κάθε μέρα

Ακόμα και όταν είμαι κουρασμένος και απασχολημένος σε σκέφτομαι. Πάντα νιώθω αυτό το ξεχωριστό δέσιμο που έχουμε.

Είμαι περήφανος που είμαι παιδί σας

Σίγουρα, δεν χρειάστηκε να το ζητήσω και πολλές φορές δεν το άξιζα, αλλά ήσουν πάντα στο πλευρό μου. Μου έδωσες τα πάντα και μου έμαθες ό,τι χρειαζόμουν για να γίνω ένας ανεξάρτητος και δυνατός άνθρωπος.

Εκτιμώ το κάθε τι που έχετε κάνει για μένα

Υπάρχουν τόσα μικρά πράγματα που έχεις κάνει για μένα και συνεχίζεις να κάνεις. Δεν σου είπα “σε ευχαριστώ”, όταν έπρεπε, αλλά μην νομίζεις ότι δεν το εκτίμησα ή ότι το έχω για δεδομένο.

Σε ξέρω

Ξέρω, ότι κανένας δεν είναι τέλειος και είμαστε όλοι άνθρωποι. Είχες και εσύ δικά σου προβλήματα και δυσκολίες που έπρεπε να αντεπεξέλθεις, αλλά ήσουν αρκετά θαρραλέα για να με γεννήσεις και να με μεγαλώσεις και αυτό ήταν το καλύτερο δώρο που μπορούσες να μου κάνεις.

Μου λείπετε πάρα πολύ

Τώρα, είμαι μακριά και προσπαθώ να φτιάξω την καριέρα και την δική μου οικογένεια. Ακόμα και αν είμαι στην άλλη άκρη του κόσμου μου λείπεις. Μάλλον, δεν θα έπρεπε να έχω φύγει τόσο μακριά σου, αλλά ξέρω ότι θέλεις το καλύτερο για μένα. Πάντα με ενθάρρυνες να κυνηγάω τους στόχους μου και τα όνειρά μου.

Με κάνετε καλύτερο άνθρωπο

Δεν έχω απογοητεύσει τον εαυτό μου και τους άλλους. Κατάφερα να γίνω γενναιόδωρος και δυνατός, επειδή πάντα καλλιεργούσες την ευγένεια και την καλοσύνη στην καρδιά μου.

Δεν υπάρχουν λέξεις που να μπορούν να εκφράσουν την αγάπη μου για εσάς

Πάντα μου έλεγες, ότι οι πράξει μας μιλούν δυνατότερα από τα λόγια μας. Έχεις δίκιο. Ακόμα και ήθελα να σου εκφράσω την αγάπη μου για σένα δεν υπάρχουν λέξεις που να μπορούν να την περιγράψουν.

Ό,τι έχεις θυσιάσει για χάρη υπάρχει πάντα στην καρδιά και το μυαλό μου

Όλοι οι γονείς αγαπούν τα παιδιά τους, αλλά δεν είναι όλοι σε θέση να θυσιάσουν τις δικές τους ανάγκες και να βάλουν το παιδί τους μπροστά. Εσείς το κάνατε. Όποια απόφαση και αν παίρνατε είχε πάντα το δικό μου συμφέρον ως γνώμονα.

Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι ότι μια μέρα θα σας χάσω

Ξέρω, ότι πρέπει να αποδεχτώ το γεγονός, ότι όλοι μια μέρα θα πεθάνουμε. Ξέρω, ότι θα πρέπει να ακολουθήσω τον δικό μου δρόμο, όταν πεθάνεις, αλλά δεν μου αρέσει αυτή η ιδέα.

Συγγνώμη

Ξέρω, ότι έχω κάνει πολλά λάθη, ότι τα έχω κάνει πολλές φορές μαντάρα, αλλά κάθε φορά μάθαινα κάτι καινούργιο. Συγγνώμη αν σε πλήγωσα, ποτέ δεν είχα τέτοιο σκοπό. Τώρα, καταλαβαίνω, ότι τότε φερόμουν σαν κακομαθημένο.

Θα είσαι πάντα ο καλύτερος φίλος μου

Είσαι αναντικατάστατος. Πάντα θα είσαι ο άνθρωπος που θα θέλω να μοιραστώ μαζί του τις πιο όμορφες και ξεχωριστές στιγμές μου.

Είστε οι ήρωές μου

Μου έχετε προσφέρει τόσες πολλές ευχάριστες αναμνήσεις που θα σας θεωρώ πάντα τους ήρωές μου.

Τα παιδιά μου θα είναι πάντα αναπόσπαστο μέρος της ζωής σας

Τα παιδιά μου δεν θα είναι ποτέ μακριά σας. Και ξέρω, ότι θα είναι πολύ τυχερά να σας έχουν και να μοιραστούν μαζί σας ευτυχισμένες στιγμές.

Θα είστε πάντα στην καρδιά μου

Θα είστε πάντα στην καρδιά μου και οι αναμνήσεις μας θα είναι πάντα φυλαγμένες εκεί μέσα. Ξέρω, ότι θα είστε πάντα στο πλευρό μου, ακόμα και μετά τον τελευταίο μας αποχαιρετισμό.

 

Ακολουθήστε μας στο facebook: