15 έξυπνα κόλπα για να κάνετε τα φετινά Χριστούγεννα αξέχαστα

1 Δεκεμβρίου, 201611:31 ΠΜ

Όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία το κύριο γεγονός του χειμώνα και έχουμε μεγάλες ελπίδες πως η 25η Δεκεμβρίου θα είναι μια όμορφη ημέρα.

Εν αναμονή της επικείμενης γιορτής, δημιουργήθηκε μια λίστα με κόλπα που θα κάνει την προετοιμασία για την περίοδο των γιορτών, ακόμη πιο εύκολη και ενδιαφέρουσα.

Λαμπάκια διαφορετικού μεγέθους1

© thekrazycouponlady

Αν τοποθετήσετε στο δέντρο 2 σετ από λαμπάκια με διαφορετικό μέγεθος, θα γίνει πιο αξιοπρόσεκτο από ότι συνήθως.

Διακοσμητικά με αντανάκλαση2

© thekrazycouponlady

Αν προσθέσετε μερικά στοιχεία με αντανάκλαση στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας, θα δημιουργήσετε την εντύπωση πως είναι πιο φωτεινό με νεραϊδίσια φωτάκια. Θα αποτελεί ένα πολύ όμορφο θέαμα.

Πώς να τυλίξετε τα δώρα σε ελάχιστο χρόνο3

© marthastewart

Αν έχετε ξεμείνει από χρόνο τυλίγοντας δώρα, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε αυτό το τέχνασμα. Απλά τυλίξτε το κουτί σε απλό χαρτί, κόψτε το σε σχήμα μισού χριστουγεννιάτικου δέντρου (ή οποιαδήποτε άλλο εορταστική σύμβολο), λυγίστε προς τα έξω και είναι έτοιμο!

Αντικαταστήστε τις νιφάδες χιονιού με χαρτί4

© onelittleproject

Φτιάχνοντας τις δικές σας νιφάδες από χαρτί και τοποθετώντας τες στα παράθυρα, είναι μια από τις πιο απλές ιδέες για διακοσμήσεις. Προσπαθήστε να τις κάνετε όχι με χαρτί, αλλά με κόλλα. Αυτός είναι ένας πραγματικά πολύ καλός τρόπος για να πυροδοτήσετε τη φαντασία των παιδιών σας.

Στολίδια φτιαγμένα από ζύμη αλατιού5

© northstory.ca   © prettyprudent.com   © ukkonooa

Δεν χρειάζεται να δαπανήσετε μεγάλο ποσό χρημάτων για τα υλικά αν θέλετε να διακοσμήσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με πράγματα που έχετε κάνει με τα χέρια σας μαζί με το παιδί σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε στολίδια από ζυμάρι αλατιού, τα οποία μοιάζουν εξίσου καλά με εκείνα από πηλό.

Διακοσμήσεις από χαρτί περιτυλίγματος που έχει απομείνει6

© tatertotsandjello

Υπάρχουν πάντα κομμάτια από όμορφα χαρτιά περιτυλίγματος που έχουν απομείνει. Πιθανότατα, δεν είστε πρόθυμοι να τα πετάξετε αφού τυλίξετε τα δώρα. Υπάρχουν αρκετές ιδέες για το πώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε.

Σωστός τρόπος διακόσμησης στους τοίχους7

© thekrazycouponlady

Ο σωστός τρόπος για να επισυνάψετε διακοσμήσεις στους τοίχους και να κολλήσετε διακοσμητικά χαρτιά είναι ο εξής: πρώτα συνδέστε ένα κομμάτι κολλητική ταινία, στη συνέχεια, εφαρμόστε την κόλλα πάνω της. Με αυτόν τον τρόπο οι διακοσμήσεις δεν θα αφήσουν καμία μόνιμη βλάβη στην ταπετσαρία σας.

Απόκρυψη βάσης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου8

© dreamalittlebigger

Ένα συνηθισμένο κουτί από χαρτόνι είναι πολύ καλή ιδέα για την απόκρυψη της βάσης του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Απλά το τυλίγετε σε χαρτιά εορταστικού περιτυλίγματος και είναι τέλειο!

Εορταστικά σερβίτσια9

© heartlovealways

Υπάρχει ένα σετ από ξεχασμένα ποτήρια σχεδόν σε κάθε σπίτι. Με τη βοήθεια ενός ζευγαριού ειδικών μαρκαδόρων, μπορείτε να τα διακοσμήσετε για να δείχνουν θαυμάσια, εορταστικά και να φωτίσουν το τραπέζι.

Φώτα νεράιδας για το σπίτι10

© thekrazycouponlady

Το αιώνιο πρόβλημα με τα φώτα νεράιδας στο σπίτι είναι ότι το πράσινο καλώδιο ρεύματος τραβάει πάντα την ανεπιθύμητη προσοχή, εκτός εάν είναι καμουφλαρισμένο από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ωστόσο, πάρτε ένα μπουκάλι σπρέι με χρυσό χρώμα και το πρόβλημα μπορεί να λυθεί σε λίγα λεπτά.

Εορταστικός φιόγκος σε λίγα δευτερόλεπτα11

© tidbitsandtwine

Δεν χρειάζεται να δαπανήσετε πολύ χρόνο στο να διακοσμήσετε το σπίτι για τα Χριστούγεννα. Μπορείτε να κάνετε εξαίσιους φιόγκους από υλικά που έχετε κιόλας στο σπίτι σας σε ελάχιστο χρόνο.

Στολίδια από καραμέλα12

© reynoldskitchens

Τα βρώσιμα διακοσμητικά χριστουγεννιάτικων δέντρων είναι κάτι που πολλοί άνθρωποι θυμούνται με αγάπη από την παιδική τους ηλικία. Υπάρχει μια σύγχρονη, διασκεδαστική λύση: λιώστε σκληρή καραμέλα σε εορταστικά σχήματα χρησιμοποιώντας τους κόπτες μπισκότων.

Εορταστικό ποτήρι13

© thekrazycouponlady

Αγοράστε στον εαυτό σας ένα ζευγάρι φωτεινές εορταστικές κάλτσες. Μπορείτε να κάνετε ένα ελκυστικό φλιτζάνι για τον πρωινό καφέ σας.

Στεγνώστε κουκουνάρια14

© twoityourself

Πριν χρησιμοποιήσετε κουκουνάρια ως διακοσμητικά, στεγνώστε και καθαρίστε τα. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε για 20-30 λεπτά στον φούρνο σε θερμοκρασία 200 βαθμών. Αυτό θα σας αποτρέψει από το να αποκτήσετε υγρασία και έντομα μέσα στο σπίτι.

Επιτραπέζιο χριστουγεννιάτικο δέντρο15

© bolshoyvopros

Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο χρησιμοποιώντας μόνο μερικά κλαδιά από το έλατο. Απλά τοποθετήστε τα κλαδιά σε ένα βάζο και διακοσμήστε τα.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News