15 γυναικεία χαρακτηριστικά που δεν μπορούν να αντισταθούν οι άντρες

30 Δεκεμβρίου, 2017 2:36 ΠΜ
More videos

Η επιθυμία να θέλουμε να είμαστε αρεστές στο αντίθετο φύλο είναι φυσιολογική και γι’ αυτόν τον λόγο οι γυναίκες προσπαθούν να βρουν την απάντηση στην ερώτηση “Τι αρέσει στους άντρες;” Για αυτόν τον λόγο προσπαθούν να βελτιώσουν διάφορα μέρη του σώματός που πιστεύουν ότι θα τρελάνουν τους άντρες.

Δείτε παρακάτω 15 γυναικεία χαρακτηριστικά που δεν μπορούν να αντισταθούν οι άντρες.

15. Ευγένεια

© The Zookeeper’s Wife/Focus Features

Οι άντρες πάντα παρατηρούν και εκτιμούν τις ευγενικές χειρονομίες ειδικά αν σκέφτονται να κάνουν μακροχρόνια σχέση. Υπάρχει λόγος που λένε ότι το καλό ανταποδίδεται. Από ότι φαίνεται, οι ευγενικές πράξεις προσελκύουν την προσοχή των αντρών.

14. Οι ικανότητες να ξεφεύγουν από περίεργες καταστάσεις

 

© Shameless/Showtime

Οι άντρες συνεχίζουν να επαναλαμβάνουν ότι έλκονται από τη φυσικότητα τόσο στη συμπεριφορά όσο και στην εμφάνιση. Από ότι φαίνεται, η αντίδραση σε απροσδόκητες καταστάσεις είναι εξίσου σημαντική. Αν μια κοπέλα μπορεί να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος αντί να δικαιολογηθεί μπορεί να προσελκύσει πολύ περισσότερο το ενδιαφέρον των αντρών.

13. Νύχια

© The Big Bang Theory/CBS

Πολλές γυναίκες είναι σίγουρες ότι κανένας άλλος εκτός από την μανικιουρίστα τους δεν προσέχει τα νύχια τους. Ωστόσο, από ότι φαίνεται πολλοί άντρες παρατηρούν τα περιποιημένα χέρια, καθώς αυτό τους βοηθάει να καταλάβουν πόσο καλά φροντίζει τον εαυτό της.

12. Συναισθηματική κατάσταση

 

© Suicide Squad/Warner Bros.

Σύμφωνα με τους άντρες, ένας από τους πιο απωθητικούς τύπους γυναικών είναι οι γυναίκες έχουν αρνητική άποψη για τον κόσμο. Οι άντρες παρατηρούν τα πάντα που επιδρούν αρνητικά στην συμπεριφορά μιας γυναίκας. Οι άντρες γοητεύονται από τις χαρούμενες γυναίκες που μπορούν να απολαμβάνουν την ζωή.

11. Οικονομική κατάσταση

© Mad Men/AMC

Οι γυναίκες ήθελαν ίσα δικαιώματα και τα πήραν. Γι’ αυτό ακριβώς όχι μόνο οι γυναίκες δίνουν σημασία στην οικονομική κατάσταση των αντρών, αλλά και το αντίστροφο. Οπότε, αν ένας άντρας σας ρωτήσει για την οικονομική σας κατάσταση το κάνει για να σας γνωρίσει καλύτερα και να μπορεί να βγάλει κάποια συμπεράσματα για το άτομό σας.

10. Αυτοπεποίθηση

© Malèna/Miramax Films

Στους άντρες αρέσει να κάνουν κομπλιμέντα σε γυναίκες που ξέρουν και οι ίδιες ότι τα αξίζουν. Δεν υπάρχει λιγότερο ελκυστική γυναίκα για έναν άντρα από μια γυναίκα που αμφισβητεί την ομορφιά της.

9. Συμπεριφορά προς στις άλλες γυναίκες

© Envy/reddit

Αν περάσει μια κοπέλα και κάνετε ένα αρνητικό σχόλιο για εκείνη και το παρατηρήσει ένας άντρας θα θεωρήσει ότι έχετε ανασφάλειες και είστε ζηλόφθονες.

8. Στυλ

© Eternal Sunshine of the Spotless Mind/Focus Features

Πολλοί άντρες δεν ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις τις μόδας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλουν η κοπέλα τους να φαίνεται ωραία. Το στυλ που έχουμε είναι πολύ σημαντικό και μπορεί να είναι καθοριστικός παράγοντας σε μια πρώτη γνωριμία.

7. Παπούτσια

© Me Before You/Warner Bros.

Οι άντρες δίνουν σημασία στα παπούτσια που φοράμε. Όχι στο τι μάρκα είναι, αλλά στο πόσο άνετα μας κάνουν να νιώθουμε. Επίσης, δίνουν σημασία και στον συνδυασμό χρωμάτων της τσάντας και των παπουτσιών.

6. Ο αριθμός των φίλων

© Sex and the City/HBO

Για τους άντρες είναι σημαντικό η κοπέλα τους να έχει και την δική της ζωή και τις φίλες της. Μάλιστα, τους φαίνεται ανησυχητική η έλλειψη κοντινών φίλων.

5. Εξώπλατα ρούχα

© nanacyu   © tattoos-w

Τα εξώπλατα ρούχα είναι ο ιδανικός τρόπος για να δείχνετε ταυτόχρονα κομψές και θηλυκές, χωρίς να αποκαλύψετε πολλά.

4. Γέλιο

© Pretty Woman/Touchstone Pictures

Χωρίς πολλά λόγια οι γυναίκες που δεν φοβούνται να δείξουν τα συναισθήματά τους είναι πολύ περισσότερο ελκυστικές.

4. Αίσθηση του χιούμορ

© Love, Rosie/Constantin Film

Έρευνες έχουν δείξει ότι γυναίκες που έχουν αίσθηση του χιούμορ και μπορούν να κάνουν αστεία αρέσουν πολύ περισσότερο στους άντρες.

2. Κούραση

© Lucy/EuropaCorp

Σε μια έρευνα, οι επιστήμονες έδειξαν σε κάποιους άντρες φωτογραφίες ελκυστικών γυναικών κάποιες από τις οποίες είχαν κοιμηθεί 8-9 ώρες και κάποιες δεν είχαν κοιμηθεί καθόλου. Αυτές που δεν είχαν κοιμηθεί καθόλου φαίνονταν λιγότερο ελκυστικές στους άντρες.

1.Φιλοδοξίες

© Wild/Fox Searchlight Pictures

Η παθητικότητα και η τεμπελιά είναι τα γυναικεία χαρακτηριστικά που απωθούν τους άντρες.