15 γάτες που προσπαθούν να κρυφτούν από τον κτηνίατρο!

3 Οκτωβρίου, 2015 7:43 ΜΜ
More videos

Όλοι ξέρουμε πως σχεδόν κανένα ζώο δεν χωνεύει τον κτηνίατρο. Είτε έχουμε να κάνουμε με σκύλο είτε με γάτα, όλα τα ζωάκια τον φοβούνται και προσπαθούν να κρυφτούν από αυτόν!

Οι γάτες βέβαια είναι πιο μικρόσωμες οπότε μπορούν να κρυφτούν πιο εύκολα. Έχουν το πάνω χέρι, ή τουλάχιστον έτσι νομίζουν.

Δείτε 15 γάτες που κρύβονται ή τουλάχιστον προσπαθούν να κρυφτούν από τον κτηνίατρο!

gates-prospathoun-na-kryftoun-apo-ton-ktiniatro-01 gates-prospathoun-na-kryftoun-apo-ton-ktiniatro-02 gates-prospathoun-na-kryftoun-apo-ton-ktiniatro-03 gates-prospathoun-na-kryftoun-apo-ton-ktiniatro-04 gates-prospathoun-na-kryftoun-apo-ton-ktiniatro-05 gates-prospathoun-na-kryftoun-apo-ton-ktiniatro-06 gates-prospathoun-na-kryftoun-apo-ton-ktiniatro-07 gates-prospathoun-na-kryftoun-apo-ton-ktiniatro-08 gates-prospathoun-na-kryftoun-apo-ton-ktiniatro-09 gates-prospathoun-na-kryftoun-apo-ton-ktiniatro-10 gates-prospathoun-na-kryftoun-apo-ton-ktiniatro-11 gates-prospathoun-na-kryftoun-apo-ton-ktiniatro-12 gates-prospathoun-na-kryftoun-apo-ton-ktiniatro-13 gates-prospathoun-na-kryftoun-apo-ton-ktiniatro-14 gates-prospathoun-na-kryftoun-apo-ton-ktiniatro-15

via
Ακολουθήστε μας στο facebook: