15 φωτογραφίες μαζί με τις ιστορίες τους από ζώα που μεγάλωσαν μαζί

28 Μαρτίου, 2017 4:28 ΜΜ
More videos

Τι μπορεί να είναι καλύτερο από το να έχεις έναν φίλο; Να έχεις έναν φίλο που μεγαλώσατε μαζί! Δεν έχει καμία σημασία αν έχουν σπονδυλική στήλη, αν κολυμπάνε ή πετάνε… ζώα από διαφορετικά είδη μπορούν να γίνουν καλύτεροι φίλοι!

Δείτε παρακάτω 15 ασυνήθιστες φιλίες ζώων.

Η γάτα Ρόζι και τα Χάσκυ της

© lilothehusky / instagram.com

Η Ρόζι βρέθηκε σε έναν δρόμο στην Καλιφόρνια, όταν ήταν ένα μικρό άρρωστο γατάκι. Τα Σιβηρικά Χάσκυ Λίλο, Ινφίνιτι και Μίκο πήραν τη Ρόζι υπό την προστασία τους και τη βοήθησαν να αναρρώσει. Η οικογένεια έχει επίσης άλλα δυο κουνέλια και 4 γάτες και όλοι τους είναι καλοί φίλοι, σύμφωνα με την οικογένεια.

Γάτες Θικ και Θιν

© Anya Yukhtina / facebook.com

Αυτά τα γατάκια βρέθηκαν σε έναν κήπο, όταν ήταν μόλις μερικών ημερών. Τώρα έχουν μεγαλώσει, αλλά εξακολουθούν να κάνουν τα πάντα μαζί. Σε αυτό που είναι πολύ καλοί είναι το φαγητό, ο ύπνος και το παιχνίδι.

Η αλεπού Τζούνιπερ και ο σκύλος Μους

© juniperfoxx / instagram.com

Μια αλεπού και ένας σκύλος είναι καλύτεροι φίλοι, από τότε που ο ιδιοκτήτης του Μους βρήκε και έσωσε την Τζούνιπερ. Ο Μους, που επίσης είχε διασωθεί σε μικρή ηλικία, δέχθηκε με χαρά τη φιλία της Τζούνιπερ.

Ο σκαντζόχοιρος Μπίντι και ο σκύλος Τσάρλι

© biddythehedgehog / instagram.com

Ο Μπίντι ο σκαντζόχοιρος και ο φίλος του ο Τσάρλι, είναι μαζί εδώ και 5 χρόνια και έχουν περάσει μαζί πολλές περιπέτειες.

Ντάρεν και Φίλιπ, τα Αγγλικά Μπουλ Τεριέ

© the_blueboys / instagram.com

Αν και αυτά τα δυο σκυλιά δεν είναι πραγματικά αδέρφια, μοιάζουν πάρα πολύ. Σε αντίθεση με τα περισσότερα σκυλιά τους αρέσει να φοράνε παιδικά ρούχα.

Το γουρουνάκι Όλιβ, δυο Μπουλντόγκ και ένα Μπόστον Τεριέ

© abbylovephotography1 / instagram.com

Το μικρό γουρουνάκι Όλιβ μεγάλωσε με την Τίλι, το Αγγλικό Μπουλντόγκ, την Άλφι, το Μπόστον Τεριέ και το Γαλλικό Μπουλντόγκ, Λόλα. Απ’ ό,τι φαίνεται, η Όλιβ νομίζει ότι είναι και αυτή σκυλί.

Πάμκιν το ρακούν και οι φίλοι της τα σκυλιά

© pumpkintheraccoon / instagram.com

Ο ιδιοκτήτης των δυο σκυλιών βρήκε το μικρό ρακούν στην πίσω αυλή του. Το ρακούν είχε εγκαταλειφθεί από την μαμά του και είχε σπάσει το ένα από τα δυο πίσω πόδια. Η γυναίκα πήρε το ρακούν στο σπίτι της και η Πάμκιν έγινε αμέσως φίλη με τα δυο σκυλιά της, Όρεο και Τόφι.

Ο αρουραίος Ριφ και ο σκύλος Όσιρις

© osirisandfriends / instagram.com

Πολλά σκυλιά δε συμπαθούν τα ποντίκια και τους αρουραίους. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει για τον σκύλο Όσιρι και τον αρουραίο φίλο του, Ριφ. Όταν οι γείτονες ρώτησαν την ιδιοκτήτρια αν φοβάται ότι ο Όσιρις θα φάει τον Ριφ, εκείνη είπε “Όχι! Ο Όσιρις βοήθησε στη φροντίδα δεκάδων ζώων και είναι το πιο ευγενικό σκυλί που έχω γνωρίσει ποτέ μου”.

Ο σκύλος Κάλι και ο σκίουρος Στιούαρτ 

© dog_and_squirrel / instagram.com

Ο Στιούαρτ ο σκίουρος ήταν άρρωστος όταν εμφανίστηκε στην οικογένεια της Κάλι. Ο σκύλος πήρε τον Στιούαρτ υπό την προστασία του και σύντομα έγιναν οι καλύτεροι φίλοι.

Ο Μίλο το Γκόλντεν Ριτρίβερ και ο Στιούαρτ το ινδικό χοιρίδιο

© _milo_the_golden_ / instagram.com

Ο Μίλο έχει ό,τι μπορεί να ονειρευτεί ένας σκύλος, συμπεριλαμβανομένου του καλύτερου φίλου του του, Στιούαρτ του ινδικού χοιριδίου.

Η γάτα Κομάρι και τα κουνάβια

© garo004giru / twitter.com

Η Κομάρι έχει ξεπεράσει ήδη σε μέγεθος τα κουνάβια, αλλά οι φίλοι εξακολουθούν να κάνουν τα πάντα μαζί.

Μπαλού, Λέο και Σηρχάν

© Noah’s Ark Animal Sanctuary

Το 2001 ο Μπαλού, ο Λεό και ο Σηρχάν διασώθηκαν από την αστυνομία από ένα σπίτι, όπου κρατούνταν ως ζωντανά παιχνίδια. Και τα τρία μικρά ήταν τρομοκρατημένα και τραυματισμένα. Τα ζώα μεταφέρθηκαν στην Κιβωτό του Νώε, ένα μη κερδοσκοπικό καταφύγιο ζώων. Λίγο καιρό μετά τα ζώα είχαν αναρρώσει, αλλά παρέμειναν σε λήθαργο και ήταν δυστυχισμένα. Στη συνέχεια, οι εργαζόμενοι του καταφυγίου σκέφτηκαν ότι τα ζώα που μέχρι τότε κρατούνταν χωριστά, έπρεπε να ξανασμίξουν. Και είχαν δίκιο! Ο Μπαλού, ο Λέο και η Σηρχάν ζουν μαζί και τώρα είναι ευτυχισμένοι!

Οι δίδυμες γάτες Ίρις και Άβυσσος 

© sis.twins / instagram.com

Αυτές οι ασυνήθιστες γάτες από την Αγία Πετρούπολη βρήκαν τον ιδιοκτήτη τους, όταν ήταν μόλις 3 μηνών. Το διαφορετικό χρώμα των ματιών τους οφείλεται στην ετεροχρωμία, μια γενετική πάθηση που επηρεάζει και τους ανθρώπους.

Σκύλοι και πάπιες

© lifeofpikelet / instagram.com

Τα σκυλιά Πίκελετ και Πάτι Κέικς από το Σίδνεϊ στην Αυστραλία, φροντίζουν δυο μικρά παπάκια που ακούν στο όνομα Πιγκουίνος και Πόπιντζαϊ, που έφεραν στο σπίτι οι ιδιοκτήτες τους.

Ο Κάσι η τσίτα και ο Μτάνι το Λαμπραντόρ

© Busch Gardens Tampa

Ο Μτάνι και ο Κάσι ζουν στο Εθνικό Πάρκο της Φλόριντα. Η μικρή τσίτα και το Λαμπραντόρ συναντήθηκαν, όταν ο Κάσι εγκαταλείφθηκε από τη μαμά του. Τα μικρά έγιναν πολύ γρήγορα φίλοι και η φιλία τους παραμένει δυνατή μέχρι σήμερα, παρόλο που ο Κάσι άρχισε να περνάει περισσότερο χρόνο μαζί με άλλα τσίτα.

[Bored Panda]

Ακολουθήστε μας στο facebook: