15 εξόφθαλμα λάθη σε ταινίες που δεν θα έχετε παρατηρήσει

28 Φεβρουαρίου, 2016 8:42 ΜΜ
More videos

Οι λάτρεις των ταινιών είναι εξασκημένοι στο να εντοπίζουν λάθη και ανακολουθίες στις ταινίες. Μόλις μια ταινία βγει στους κινηματογράφους, το έμπειρο μάτι των θεατών εντοπίζει και την παραμικρή αλλαγή στην εμφάνιση των πρωταγωνιστών.

Υπάρχουν, όμως, και πολλά λάθη που πολλοί από εμάς δεν τα παρατηρούμε καν. Δείτε παρακάτω 15 λάθη σε ταινίες που σίγουρα δεν είχατε παρατηρήσει πριν, αλλά είναι πραγματικά ασυγχώρητα. Μόλις τα δείτε, δεν θα μπορέσετε ποτέ να ξαναδείτε τις ταινίες με το ίδιο μάτι.

#1 Twilight

9-2

Αν κοιτάξετε προσεχτικά, θα δείτε την αντανάκλαση της κάμερας στο παράθυρο του αυτοκινήτου. Είναι ένα συχνό λάθος, που οι περισσότεροι σκηνοθέτες δεν μπορούν να αποφύγουν. Σίγουρα, είναι πολύ εμφανές στο Twilight.

#2 Ένδοξοι Μπάσταρδοι

11

Το διακριτικό έμβλημα ενός Γερμανού αξιωματικού κάποια στιγμή εξαφανίζεται και μετά επανεμφανίζεται σε μια επόμενη σκηνή.

#3 Avatar

44

Όταν ο Jake ανοίγει την κάψουλα, δεν υπάρχει κανένα ίχνος της αναπηρικής καρέκλας. Λίγο αργότερα εμφανίζεται δίπλα του από το πουθενά.

#4 Ο εξολοθρευτής 2: Η ημέρα της Κρίσης

200

Στην αρχή της ταινίας, ο εξολοθρευτής προστατεύει με το ίδιο του το σώμα τον John από τις σφαίρες του T-1000 και καταλήγει με πολλές σφαίρες στην πλάτη του και αυτό φαίνεται στο μπουφάν του. Λίγο αργότερα το μπουφάν του φαίνεται σαν καινούργιο.

Όταν το φορτηγό που οδηγεί το T-1000 για να κυνηγήσει τον John Connor πέφτει πάνω σε μια γέφυρα, σπάει και πέφτει το μπροστινό του παράθυρο. Στην επόμενη σκηνή το παράθυρο είναι πάλι εκεί.

#5 The Avengers

31

Στη σκηνή όπου ο Thor καταστρέφει τα πάντα γύρω του, ο προφυλακτήρας του ενός αυτοκινήτου ως εκ θαύματος αντικαταστάθηκε και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

#6 Dallas Buyers Club

45

Η ταινία διαδραματίζεται στο 1985, αλλά σε μια σκηνή βλέπουμε την αφίσα μιας Lamborghini Aventador σε έναν τοίχο. Αυτό το αυτοκίνητο κυκλοφόρησε μόλις το 2011.

#7 Τιτανικός

395105-R3L8T8D-650-8201517fddc78240357b3e7cebcb2d9b

Από ότι φαίνεται υπήρχαν 2 Τιτανικοί. Πως αλλιώς να εξηγήσουμε την αλλαγή στην εμφάνιση του καταστρώματος;

#8 Πειρατές της Καραϊβικής: Η κατάρα του Μαύρου Μαργαριταριού

8

Από ότι φαίνεται υπήρχαν κάποιοι πειρατές στην ομάδα του Τζακ Σπάροου, που ήταν λάτρεις της σύγχρονης μόδας.

#9 Ο εξολοθρευτής 3: Η εξέγερση των μηχανών

333

Κάποια στιγμή ο John και η Kate πετούν με ένα μικρό και λευκό αεροπλάνο. Ο αριθμός στα πλαϊνά του αεροπλάνου που φαίνεται στην αρχή είναι N3035C. Μόλις προσγειώθηκε, ο αριθμός άλλαξε σε N3973F. Σε επόμενη σκηνή με το αεροπλάνο επανεμφανίζεται ο αρχικός αριθμός.

#10 Μαρία Αντουανέτα

395455-R3L8T8D-650-maria_antonieta.png

Ένα απαράδεκτο λάθος υπάρχει στην βιογραφία της βασίλισσας της Γαλλίας σε σκηνοθεσία της Σοφία Κόπολα. Από ότι φαίνεται τα All Star ήταν πολύ δημοφιλή στην αριστοκρατική τάξη του 18ου αιώνα.

#11 Alien

5

Όταν το πλήρωμα βρίσκει ένα διαστημόπλοιο, παρατηρούμε ότι ο Kane φοράει ένα ειδικό καπάκι μέσα από την στολή του. Όταν αργότερα στο νοσοκομείο, βγάζει το κράνος για να αποκαλύψει τον εξωγήινο που είναι κολλημένος στο πρόσωπό του, το καπάκι δεν υπάρχει πουθενά.

#12 The Usual Suspects

10

Όταν βλέπουμε για πρώτη φορά το αεροπλάνο να φτάνει στο αεροδρόμιο, έχει 4 κινητήρες. Ένα δευτερόλεπτο αργότερα έχασε τους 2 κινητήρες.

#13 Ted

112

Ο πρωταγωνιστής John κρατάει το κινητό του ανάποδα σε όλη την διάρκεια της ταινίας. Αυτό, βέβαια, δεν το σταμάτησε από το να μιλάει στο κινητό του.

#14 Ο Μονομάχος

gg

Στον Μονομάχο βλέπουμε, ότι στην Αρχαία Ρώμη είχαν γκαζάκια στα άρματά τους. Πως γίνεται να κάνεις ένα τέτοιο απαράδεκτο λάθος και να μην το καταλάβεις πριν βγει η ταινία στους κινηματογράφους;

#15 Star Wars

246cbdc11164e8a4c6eafc789978c0ec

Δείτε προσεχτικά: ένα από τα stormtroopers (στην άκρη δεξιά) είναι πολύ ψηλό και χτυπά το κεφάλι τουστην πόρτα.

Ακολουθήστε μας στο facebook: