15 χρήσεις για τα φακελάκια του τσαγιού που δεν γνωρίζατε.

29 Οκτωβρίου, 201612:45 ΜΜ
More videos

Οι άνθρωποι που πίνουν τσάι μπορούν να αναφέρουν πολλά οφέλη που προέρχονται από μια ζεστή, γευστική κούπα τσαγιού καθημερινά. Για χιλιάδες χρόνια, δεν το επιλέγουν μόνο για τη γεύση και το άρωμα.

Το τσάι έχει ιατρικά οφέλη και κάνει καλό στην υγεία: μειώνει τη χοληστερόλη, βοηθά στην απώλεια βάρους και μειώνει τις καρδιακές παθήσεις. Κάθε είδος έχει τα δικά του ισχυρά φύλλα και οφέλη.

Αφού απολαύσετε το τσάι σας, μην πετάξετε τα φακελάκια του τσαγιού. Κάθε ένα έχει ένα ισχυρό μείγμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι και τον κήπο.

Δείτε παρακάτω που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα φακελάκια τσαγιού και θα το αγαπήσετε περισσότερο.

#1 Κομποστοποίηση1

Kirsty Hall

Χρησιμοποιώντας το τσάι για κομπόστ θα εμπλουτίσετε το χώμα και θα έχετε ένα φυσικό, πλούσιο και υγιή λίπασμα.

Για να επιταχυνθεί η διαδικασία αποσύνθεσης και να εμπλουτιστεί το κομπόστ, ρίξτε μερικά φλιτζάνια από έντονα αρωματισμένο τσάι. Το υγρό τσάι θα επιταχύνει την αποσύνθεση, θα προσελκύσει τα βακτήρια που παράγουν οξύ και το λίπασμα θα γίνει πλούσιο.

#2 Ποδόλουτρο2

Kristina D.C. Hoeppner

Βυθίστε καθημερινά τα πόδια σας σε τσάι και το πρόβλημα της κακοσμίας θα αποτελεί παρελθόν.

#3 Ηλιακά εγκαύματα3

shareably

Τοποθετήστε υγρές σακούλες μαύρου τσαγιού πάνω στο έγκαυμα για να ανακουφιστείτε από τον πόνο. Αν έχετε καεί από τον ήλιο, τοποθετήστε μερικά σακουλάκια τσαγιού στο μπάνιο για να δροσιστείτε.

#4 Λουλούδια4

shareably

Οι τανίνες που βρίσκονται στο μαύρο τσάι βοηθούν στην πρόληψη του μύκητα που μολύνει τα ευαίσθητα λουλούδια.

#5 Ερεθισμένα ούλα5

shareably

Τοποθετήστε μερικά φακελάκια τσαγιού στο στόμα σας. Θα μειώσουν την αιμορραγία, το οίδημα και θα βοηθήσουν στην πήξη του αίματος.

#6 Καθαρίστε τα έπιπλα και τα πατώματα6

shareably

Βράστε μερικά φακελάκια τσαγιού και αφήστε τα να κρυώσουν. Βουτήξτε το πανί καθαρισμού στο τσάι και στύψτε το επιπλέον νερό. Χρησιμοποιήστε το πανί για να καθαρίσετε και να σκουπίστε τα ξύλινα δάπεδα και έπιπλα.

#7 Πρησμένα μάτια7

shareably

Οι τανίνες βρίσκονται στο μαύρο τσάι. Όταν τοποθετείτε τις σακούλες κάτω από τα μάτια μειώνεται το πρήξιμο και καθαρίζεται το δέρμα στην περιοχή.

#8 Χρησιμοποιώντας το νερό από το τσάι ως καθαριστικό8

shareably

Ρίξτε νερό τσαγιού πάνω από το τριχωτό της κεφαλής σας και μειώστε την πιτυρίδα. Ένα ακόμη όφελος είναι πως τα μαλλιά σας θα είναι λαμπερά και λεία.

#9 Λεκέδες νερού9

shareably

Μουλιάστε το πανί καθαρισμού σε ένα μπολ με μερικά φακελάκια τσαγιού και νερό. Το τσάι θα αφαιρέσει τους λεκέδες από το γυαλί.

#10 Μυρμηγκιές10

shareably

Τοποθετήστε υγρά και δροσερά φακελάκια πράσινου τσαγιού στις μυρμηγκιές. Αφήστε για 15 λεπτά και επαναλάβετε με νέα φακελάκια για ακόμη 15 λεπτά.

#11 Κακοσμία11

shareably

Για τα παπούτσια που μυρίζουν πραγματικά άσχημα, τοποθετήστε ένα φακελάκι τσαγιού μέσα σε αυτά. Αφήστε το όλη νύχτα και θα δείτε πως έχει απορροφήσει όλη τη μυρωδιά.

#12 Αφαίρεση λεκέδων12

shareably

Γεμίστε τον νεροχύτη με νερό και λερωμένα πιάτα. Ρίξτε ένα σακουλάκι τσαγιού και αφήστε το όλη νύχτα. Όλα τα επίμονα ξεραμένα λίπη θα απομακρυνθούν χωρίς πρόβλημα.

#13 Μικρά καψίματα13

shareably

Οι τανίνες επουλώνουν τα καψίματα. Το βιολογικό μόριο πολυφαινόλης θα μειώσει τη φλεγμονή και θα ανακουφίσει την περιοχή.

#14 Δύσοσμα χέρια14

shareably

Μετά το μαγείρεμα των κρεμμυδιών, του σκόρου και άλλων τροφίμων με ισχυρή μυρωδιά, μπορείτε να απομακρύνεται την δυσοσμία. Βάλτε τα χέρια σας κάτω από τρεχούμενο νερό και τρίψτε τα με ένα φακελάκι τσαγιού.

#15 Στοματικό διάλυμα15

thedabblist

Ανακατέψτε το τσάι μέντας με λίγο αλάτι και ζεστό νερό. Αφήστε το να κρυώσει και χρησιμοποιήστε το ως στοματικό διάλυμα. Το σκεύασμα είναι ήπιο προς το στόμα σας και θα απαλύνει τον πονόδοντο.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News