15 χρήσιμες ιστοσελίδες που δεν έχετε ακούσει ποτέ.

Μάιος 4, 2016 3:27 ΜΜ
More videos

Κάθε μέρα περιηγούμαστε σε δεκάδες βαρετές ιστοσελίδες και δεν γνωρίζουμε, ότι υπάρχουν κρυμμένοι θησαυροί μόλις μερικά κλικ μακριά. Τέτοιου είδους ιστοσελίδες μπαίνουν κατευθείαν στον φάκελο με τα “Αγαπημένα” ή τα στέλνουμε στους φίλους μας για να τα δουν και αυτοί.

Δείτε παρακάτω 15 καταπληκτικές ιστοσελίδες, που δεν γνωρίζατε, ότι χρειάζεστε.

Time Travel

Εδώ θα δείτε πληροφορίες για το πως έχει αλλάξει ο χάρτης της γης από το 3.000 π.Χ. Με ένα μόνο κλικ μπορείτε να μάθετε τα πάντα για τα αρχαία βασίλεια, τους αυτοκράτορες ή τις διαφορετικές ιστορικές εποχές.

1

Get Notify

Αυτό η ιστοσελίδα παρακολουθεί αν τα μηνύματα και τα e-mail που στείλατε, παραλήφθηκαν ή διαβάστηκαν από τον αποδέκτη. Επίσης, παρέχει την διεύθυνση IP του παραλήπτη, τις λεπτομέρειες του προγράμματος περιήγησης και πολλά άλλα.

2

Print What You Like

Αυτή η εύχρηστη ιστοσελίδα σας επιτρέπει να εκτυπώσετε ό,τι θέλετε από το διαδίκτυο, παραλείποντας τις διαφημίσεις και διάφορες άλλες άχρηστες πληροφορίες.

3

Old Versions of Software

Πιστεύετε, ότι η παλαιότερη έκδοση ενός προγράμματος ήταν πολύ καλύτερη και οι προγραμματιστές την έχουν καταστρέψει με τις συνεχείς ενημερώσεις; Στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα μπορείτε να κατεβάσετε προηγούμενες εκδόσεις λογισμικού των Windows, Mac και Linux, αν δεν είναι πλέον διαθέσιμα από τις επίσημες πηγές.

4

Go to a Random Useful Website

Με κάθε κλικ αυτή τη ιστοσελίδα θα σας πάει σε διάφορες άλλες χρήσιμες ιστοσελίδες, που δεν ξέρατε καν ότι υπάρχουν.

5

Make Web Screenshots Online

Αυτή η υπηρεσία σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε πλήρη screenshots ιστοσελίδων και όχι μόνο από το ορατό τμήμα της οθόνης σας. Επικολλήστε τη διεύθυνση URL σε ένα ειδικό έντυπο και αποθηκεύστε το ως .jpg εικόνα. Εάν η διαδικασία είναι πολύ χρονοβόρα, μπορείτε να στείλετε την εικόνα στο e-mail σας.

6

Watch the World Change

Αυτό το καταπληκτικό πράγμα θα σας δείξει πως έχει αλλάξει ο πλανήτης τα τελευταία 30 χρόνια μέσα σε ένα λεπτό. Επιλέξτε την τοποθεσία και δείτε τις δορυφορικές φωτογραφίες σε ένα εκπληκτικό time-lapse βίντεο.

7

Online Collection of Handheld Electronic Games

Αν σας έχουν λείψει τα βιντεοπαιχνίδια που παίζατε, όταν ήσασταν νέοι, τότε θα λατρέψετε αυτή την ιστοσελίδα. Έχει μια υπέροχη συλλογή ψηφιοποιημένων παλιών ηλεκτρονικών παιχνιδιών από όλον τον κόσμο. Μπορείτε όχι μόνο να τα δείτε, αλλά και να παίξετε.

8

Free Driver Database

Εδώ μπορείτε να βρείτε προγράμματα οδήγησης για σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή που απαιτεί εγκατάσταση οδηγού. Επιπλέον, θα ελέγξει αν ο υπολογιστής χρειάζεται οποιαδήποτε ενημέρωση προγραμμάτων οδήγησης και θα σας ζητήσει να τα κατεβάσετε και να τα εγκαταστήσετε.

9

Evolution of the Web

Αυτή η ιστοσελίδα δείχνει την εξέλιξη της τεχνολογίας στο διαδίκτυο σε ένα nifty γράφημα. Μπορείτε να μάθετε για την εξέλιξη και εξάπλωση των ιστοσελίδων και των εφαρμογών του διαδικτύου, να ελέγξετε πόση δραστηριότητα έχει ο κάθε ενεργός χρήστης και άλλα διάφορα συναρπαστικά στοιχεία.

10

Dynamic Periodic Table

Εδώ μπορείτε να βρείτε ό,τι χρειάζεται για τα χημικά στοιχεία. Πολύ χρήσιμη ιστοσελίδα για όσους ασχολούνται ή θέλουν να μάθουν για την χημεία.

11

Bedtime Calculator

Μια χρήσιμη ιστοσελίδα που σας λέει πότε πρέπει να ξαπλώσετε, ανάλογα με το πότε θέλετε να ξυπνήσετε. Το σύστημα βασίζεται σε επιστημονικούς κύκλους ύπνου για να ξεκουραστείτε όσο το δυνατόν περισσότερο.

12

Self-destructing Notes

Δημιουργήστε σημειώσεις, που αυτοκαταστρέφονται μόλις τις διαβάσετε.

13

Delete Your Account from Web Services

Αυτή η ιστοσελίδα μπορεί να καταργήσει τον λογαριασμό σας από οποιαδήποτε ιστοσελίδα.

14

Send a Free Fax

Στείλτε δωρεάν φαξ στους συναδέλφους σας.

15

Ακολουθήστε μας στο facebook: