15 αγνά και φυσικά φαγητά που λειτουργούν ως βιάγκρα

12 Δεκεμβρίου, 2017 2:07 ΠΜ
More videos

Η στυτική δυσλειτουργία είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στον τομέα της ιατρικής. Μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε ηλικία, αλλά για διαφορετικούς λόγους όπως ο διαβήτης, το στρες, το άγχος και η κατάθλιψη. Επίσης, η συγκεκριμένη λειτουργία μπορεί να επηρεαστεί και από τις παρενέργειες άλλων φαρμάκων.

Για να αντιμετωπίσουν αυτή την δυσάρεστη κατάσταση οι άνθρωποι καταφεύγουν σε φάρμακα, όπως το βιάγκρα. Παρόλο που αυτό το φάρμακο κάνει αυτό που υπόσχεται, δεν αυξάνει την λίμπιντο ή την επιθυμία για σeξουαλική επαφή. Έτσι, το πρόβλημα παραμένει άλυτο.

Δείτε παρακάτω 15 τρόφιμα που μπορούν να λειτουργήσουν σαν βιάγκρα και να αυξήσουν την λίμπιντό σας.

1.Σπόροι κουκουναριάς

Pixabay

Οι σπόροι κουκουναριάς θεωρούνται υπερτροφή και μπορούν να προστεθούν σε πολλά φαγητά. Περιέχουν ψευδάργυρο, που μπορεί να αυξήσει την επιθυμία για σeξουαλικές επαφές.

2. Χυμός ρόδι

Pixabay

Χάρη στα πολλά αντιοξειδωτικά του αυτός ο χυμός μπορεί να εξαλείψει όλες τις ελεύθερες ρίζες και τις τοξίνες από το σώμα σας. Το πιο σημαντικό είναι ότι μπορείτε να τον φτιάξετε εύκολα.

3. Μαύρη σοκολάτα

Pixabay

Η μαύρη σοκολάτα μπορεί να ενισχύσει τον καρδιαγγειακό σας σύστημα, που είναι αυτό που εργάζεται σκληρά κατά την διάρκεια των ερωτικών επαφών.

4. Μπανάνες

Pixabay

Αν θέλετε να βελτιώσετε τις σeξουαλικές σας επιδόσεις σε σταθερή βάση, οι μπανάνες είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Περιέχουν ένα ένζυμο που ονομάζεται βρομελίνη (το ίδιο ένζυμο που μπορεί να αποκτηθεί και από τον ανανά). Αυτό είναι ικανό να αυξήσει την παραγωγή ορμονών του σeξ και να ενισχύσει τα επίπεδα ενέργειας του σώματος.

5. Αβοκάντο

Pixabay

Το αβοκάντο είναι γεμάτο φολικό οξύ που μπορεί να αυξήσει τις αντοχές σας στο κρεβάτι.

6. Στρείδια

Pixabay

Τα στρείδια αυξάνουν σημαντικά τα επίπεδα ντοπαμίνης. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την καλύτερη παραγωγή τεστοστερόνης.

7. Καρπούζι

Pixabay

Η κιτρουλλίνη που περιέχεται στο καρπούζι βελτιώνει το καρδιαγγειακό σύστημα και χαλαρώνει τα αιμοφόρα αγγεία.

8. Μάκα

Η μάκα καλλιεργείται στο Περού όπου χρησιμοποιείται για την αύξηση της σωματικής δύναμης, της ενέργειας, της γονιμότητας, της αντοχής και της λίμπιντο.

9. Σπόροι κολοκύθας

Pixabay

Οι σπόροι κολοκύθας είναι πλούσιοι σε ψευδάργυρο και αυτό τους κάνει πολύ σημαντικούς για την υγιή παραγωγή σπέρματος. Επίσης, αποτρέπουν την έλλειψη τεστοστερόνης.

10. Τσίλι

Pixabay

Χάρη στην καψαϊκίνη που περιέχουν, οι πιπεριές τσίλι μπορούν να επιταχύνουν την σeξουαλική επιθυμία ενός ανθρώπου. Τα χημικά που περιέχουν αυξάνουν τους παλμούς της καρδιάς και προκαλούν την απελευθέρωση ενδορφινών.

11. Σκόρδο

Pixabay

Το σκόρδο περιέχει αλλικίνη, η οποία παράγει θερμότητα που διεγείρει την λίμπιντο. To πιο σημαντικό είναι ότι αυξάνει την ροή του αίματος στο σώμα.

12. Τζίντζερ

Pixabay

Το τζίντζερ αυξάνει την ροή αίματος στα γεννητικά όργανα.

13. Αμύγδαλα

Pixabay

Τα αμύγδαλα κάνουν καλό σε ζητήματα γονιμότητας. Είναι πλούσια σε ψευδάργυρο και σελήνιο, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για τη βελτίωση της αναπαραγωγικής υγείας.

14. Νερό καρύδας

Pixabay

Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από ηλεκτρολύτες. Αυτοί οι ηλεκτρολύτες μπορούν να αποκτηθούν και από το νερό καρύδας. Όχι μόνο βελτιώνει την ροή του αίματος, αλλά χρησιμεύει και ως αφροδισιακό.

15. Σπαράγγια

Pixabay

Τα σπαράγγια είναι πλούσια σε βιταμίνη Β, η οποία παρέχει στον οργανισμό μας την ισταμίνη. Η ισταμίνη είναι πολύ σημαντική για την υγιή σeξουαλική ζωή. Είναι εξίσου σημαντική για άντρες και γυναίκες.