14χρονος με εγκεφαλική παράλυση χρησιμοποιήθηκε ως «ανθρώπινη γέφυρα» από τους συμμαθητές του

13 Νοεμβρίου, 201811:37 ΜΜ
More videos

Ένα σοκαριστικό βίντεο δείχνει την στιγμή που κάποια αγόρια ανάγκασαν ένα 14χρονο αγόρι με εγκεφαλική παράλυση να ξαπλώσει σε ένα ρυάκι γεμάτο λάσπη για να τον χρησιμοποιήσουν σαν ανθρώπινη γέφυρα.

Ο Μπρετ Κόρμπέτ εξαναγκάστηκε να ξαπλώσει στο κρύο ρυάκι στον Καναδά καθώς περίπου 30 μαθητές από το σχολείο του πέρασαν από πάνω του γελώντας και κοροϊδεύοντάς τον.

Το βίντεο έγινε ανάρπαστο στο διαδίκτυο και έκανε την αστυνομία να ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση.

Επίσης, πραγματοποιήθηκαν και πολλές διαμαρτυρίες κατά του εκφοβισμού στο σχολείο Glace Bay.

Δείτε το βίντεο

Στην αρχή ο Μπρετ ανέφερε στην μαμά του ότι τον προκάλεσαν να κολυμπήσει στο ρυάκι πίσω από το σχολείο.

Ωστόσο, στο βίντεο φαίνεται ο μικρός να βρίσκεται ξαπλωμένος στο ρυάκι και οι συμμαθητές του να είναι μαζεμένοι γύρω του.

Ο Μπρετ απεικονίζεται ξαπλωμένος μπρούμυτα στο ρυάκι και κάποια στιγμή μια κοπέλα πάτησε πάνω στην πλάτη του και πέρασε στην άλλη μεριά του ρυακιού.

Τουλάχιστον 3 μαθητές χρησιμοποίησαν τον Μπρετ ως ανθρώπινη γέφυρα, ενώ άλλοι του πέταγαν πέτρες την ώρα που ήταν ξαπλωμένος.

“Πήγα εκεί ως μέρος μιας πρόκλησης και μετά μου είπαν ότι αν δεν μπω μέσα θα με χτυπήσουν στο στομάχι”, δήλωσε ο Μπρετ.

“Είχα παγώσει και κανένας δεν με βοήθησε. Η κοπέλα κυριολεκτικά πάτησε πάνω στην πλάτη μου. Όταν πάτησε πάνω μου είπε “μπορείς να ξαπλώσεις σε παρακαλώ γιατί δεν θέλω να βραχώ.” Δεν έπρεπε να την είχα αφήσει να πατήσει πάνω μου”, πρόσθεσε.

Η μητέρα του υποστηρίζει ότι κανένας στο σχολείο δεν έχει κάνει τίποτα για να σταματήσουν οι εκφοβισμοί στον γιο της αλλά το βίντεο ανάγκασε τον διευθυντή του σχολείου να αποβάλλει κάποιους μαθητές.

[dailymail]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News