Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
Ελλάδα14χρονη Μαρκέλλα: Της έβγαλαν τα φρύδια και τής έβαψαν τα μαλλιά για...

14χρονη Μαρκέλλα: Της έβγαλαν τα φρύδια και τής έβαψαν τα μαλλιά για να μην αναγνωρίζεται-Την βίαζαν με την απειλή όπλου

Έναν εφιάλτη βίωσε και μάλιστα για δεύτερη φορά η 14χρονη Μαρκέλλα, η οποία απήχθη για δεύτερη φορά και ο εφιάλτης-ευτυχώς- έλαβε αίσιο τέλος το βράδυ της Τετάρτης 12/10.

Ωστόσο, η 14χρονη Μαρκέλλα θα κουβαλάει για καιρό τα ψυχικά αλλά και τα σωματικά τραύματα που της προκάλεσε ο βιαστής της.

Η 14χρονη Μαρκέλλα κατάφερε να ξεφύγει από τους απαγωγείς, να μπει σε ένα ταξί και να ειδοποιήσει τους γονείς της για να επιστρέψει στην οικογένειά της.

Μάλιστα, αυτή ήταν η δεύτερη φορά που το παιδί έχει απαχθεί με τη μητέρα να κατηγορεί το ίδιο πρόσωπο έχοντας υποβάλλει μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.

Όπως ανέφερε στην τηλεόραση του Alpha, το παιδί υπέστη βάναυση κακοποίηση, σεξουαλική και μη, από πέντε – έξι διαφορετικά άτομα ενώ αποκαλύπτει πως επιχείρησαν να του αλλάξουν το πρόσωπο έτσι ώστε να μην αναγνωρίζεται.

«Την τρόμαζαν συνεχώς με ένα πιστόλι. Της έβγαλαν τα φρύδια, της έβαψαν τα μαλλιά για να μην αναγνωρίζεται. Της έλεγαν ότι θα τη σκοτώσουν αν κάνουμε μήνυση», είπε μεταξύ άλλων με τρεμάμενη φωνή.

«Αυτός ο βιασμός είναι δεύτερη φορά στο παιδί μου. Θέλω να τιμωρηθεί αυτός ο άνθρωπος. Θέλω να τους βρουν. Έκανα και την προηγούμενη φορά μήνυση και δεν βρήκαν τίποτα», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα της 14χρονης.

Τα πιο σημαντικά