14χρονη από τη Λέρο: «Όταν η μαμά έβγαινε από το μπάνιο με την πετσέτα ο μπαμπάς τη βίαζε»

1 Ιουνίου, 2018 12:07 ΜΜ
More videos

Για πάνω από 8 ώρες κατέθεταν χθες ενώπιον της ανακρίτριας της Κω, τα τρία από τα τέσσερα παιδιά των τεράτων της Λέρου που κατηγορούνται ότι κακοποιούσαν σεξουαλικά τα παιδιά τους. Το μεσημέρι πέρασαν και οι ίδιοι το κατώφλι της ανακρίτριας.

Μόλις ολοκληρώθηκε η μαραθώνια κατάθεση στην ανακρίτρια της Κω και τα παιδιά μπαίνουν στο βανάκι και φεύγουν. Εκεί κατέθεσαν την ψυχούλα τους. Εξομολογήθηκαν όλα εκείνα τα οποία φέρεται να έζησαν στο σπίτι του τρόμου από τη μάνα που τους γέννησε και τον πατέρα που θα έπρεπε να είναι ο φύλακας – άγγελος τους.

«Όταν έκλαιγα μόνο τότε σταματούσαν. Όταν έβγαινε από το μπάνιο και ήταν τυλιγμένη μόνο με την πετσέτα ο μπαμπάς τη βίαζε» εξομολογήθηκε το 14χρονο κορίτσι.

Η 14χρονη κόρη τους μίλησε πριν από έναν χρόνο αλλά δεν την άκουσε κανείς. Φώναξε με όση φωνή της είχε απομείνει για τους ανελέητους ξυλοδαρμούς και βιασμούς τόσο της ίδιας όσο και των αδερφών της, αλλά την ανάγκασαν να επιστρέψει και πάλι στο σπίτι της φρίκης. Ο μεγάλος γιος της οικογένειας μίλησε στην εκπομπή «ΤΑΤΙΑΝΑ LIVE» για τους βιασμούς και τους ξυλοδαρμούς στην οικογένεια, ενώ τόνισε ότι ο πατέρας ανάγκαζε τη μητέρα του να κάνει ό,τι έκανε.

Ο 27χρονος αδελφός σπάει τη σιωπή του για τους βιασμούς και τους ξυλοδαρμούς

«Μερικοί μου είπανε στα 9 της και εκείνη μου λέει τον τελευταίο καιρό. Δεν ήξερε που να μιλήσει το παιδί γιατί λέει ντρεπόταν. Εκείνο το βράδυ λέει ο πατέρας μου «θα πάω την αδερφή σου στη γιαγιά σου» και μετά από δύο- τρεις μέρες μου λέει η θεία μου, την Κυριακή μου το είπε αυτό, ότι το παιδί ήρθε σε άθλια κατάσταση. Δεν ξέραμε αν την πήγε στη γιαγιά μου. Ο αδερφός μου είχε κάποιες χειρονομίες από τον πατέρα μου παλαιότερα»

Οι γονείς – τέρατα, που με βάση τις πληροφορίες, δεν έχουν δείξει ίχνος μεταμέλειας, κατηγορούνται ότι σάπιζαν τα 4 παιδιά τους στο ξύλο και τα ανάγκαζαν να υποκύπτουν στις αρρωστημένες τους ορέξεις.

«Χάιδευαν τα γεννητικά μου όργανα και με χτυπούσαν καθημερινά» είπε ο 10χρονος.

«Ζούσαν σαν τα ζώα αυτά τα παιδιά»

«Αυτά τα παιδιά δεν είχαν στήριξη από πουθενά. Τι να πω για τη βία στο σπίτι, το πώς ζούσαν, άστο! Τα ζώα έμεναν πολύ καλύτερα» δήλωσε ξάδελφος της μάνας.

Χθες στην 8ωρη κατάθεση τους στην ανακρίτρια ήταν και ο μεγάλος γιος της οικογένειας, ο οποίος έφυγε από το σπίτι τα τελευταία χρόνια για να γλιτώσει από τους δυνάστες γονείς του, όπως φέρεται να λέει.

«Μέχρι τα 23 με χτυπούσε. Μου έχει πετάξει σίδερο. Μου έχει ανοίξει το κεφάλι. Είχαμε λογοφέρει (με την αδερφή μου) και την είχα χτυπήσει. Ήμουνα πολύ πιεσμένος από τη δουλειά και από όλα αυτά τα πράγματα που έβλεπα μέσα στο σπίτι και λογοφέραμε και ξέσπασα επάνω της. Την πήγανε στο νοσοκομείο της Λέρου και μετά στην Αθήνα και την κρατήσανε μέσα  η κοινωνική λειτουργός».

Ο 24χρονος γιος που πάσχει από νοητική υστέρηση θα καταθέσει αύριο στην ανακρίτρια.

Οι γονείς ζήτησαν να μην καλυφθούν τα πρόσωπά τους κατά τη μεταφορά τους στην ανακρίτρια

Το μεσημέρι οδηγήθηκαν οι γονείς στην ανακρίτρια της Κω. Τόσο ο 52χρονος πατέρας όσο και η 47χρονη μητέρα ζήτησαν κατά τη μεταφορά τους από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κω στην ανακρίτρια, να μην καλυφθούν τα πρόσωπά τους.

Με απόφαση της εισαγγελίας της Κω ορίστηκε ιατροδικαστής προκειμένου να εξετάσει το μέγεθος της κακοποίησης των 4 παιδιών.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο facebook: