14 φθηνοί τρόποι να μετατρέψετε το σπίτι σας σε μια φωλιά άνεσης

17 Αυγούστου, 2017 12:48 ΜΜ
More videos

Ανεξάρτητα από το πόσο αγαπάμε την ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του σπιτιού μας, έρχεται η στιγμή που αρχίζουμε να θέλουμε να κάνουμε μια αλλαγή. Και ακόμα κι αν η ανακαίνιση ενός σπιτιού φαίνεται υπερβολικά δαπανηρή ή αποθαρρυντική, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να εγκαταλείψετε τα σχέδιά σας εντελώς.

Μερικές φορές η ελάχιστη προσπάθεια μπορεί να παράγει απίστευτα αποτελέσματα. Σήμερα σας παρουσιάζουμε μερικές εύκολες λύσεις για να αλλάξετε τον χώρο όπου ζείτε!

14. Τραπέζι που φωτίζει στο σκοτάδι

© mikeasaurus

Γιατί να πληρώνετε εξωφρενικά ποσά για έπιπλα σχεδιαστών όταν μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας με τη βοήθεια της σκόνης λάμψης και της ρητίνης;

13. Διακοσμητικό κεφαλάρι

© Home Made by Сarmona

Μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνιση της κρεβατοκάμαράς σας με τη βοήθεια ενός μόνο στοιχείου: το κεφαλάρι. Μπορείτε εύκολα να φτιάξετε ένα τόσο φανταστικό αντικείμενο μόνοι σας.

12. Εξάγωνα ράφια

© I Spy DIY

Εάν θέλετε να ανανεώσετε τους τοίχους σας, αλλά δεν έχετε τη διάθεση να φτιάξετε μια ταπετσαρία, δοκιμάστε να προσθέσετε κάποια καινοτόμα ράφια.

11. Φτιάξτε μόνοι σας το κρεβάτι σας

© Shanty 2 Chic

Εάν όταν επισκέπτεστε τα καταστήματα επίπλων σας πιάνει κατάθλιψη, μπορείτε πάντα να δημιουργήσετε το δικό σας ιδανικό κρεβάτι.

10. Μετατρέψτε μια συρταριέρα σε έπιπλο τηλεόρασης

© ATTHEPARK’S

Μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε εντελώς τα έπιπλά σας και να τα κάνετε αγνώριστα, αλλάζοντας ταυτόχρονα τον σκοπό λειτουργίας τους. Ακούγεται απίστευτο;

9. Κορνίζες στο μπάνιο

© Indulgy

Η προσθήκη μιας μικρής λεπτομέρειας μπορεί να αλλάξει εντελώς την εμφάνιση ενός χώρου. Ποιος θα πίστευε ότι μερικές κορνίζες θα μπορούσαν να είναι χρήσιμες σε ένα μπάνιο;

8. Διακόσμηση ψυγείου

© The Every Girl

Ένα συνηθισμένο ψυγείο μπορεί επίσης να μετατραπεί σε αριστούργημα εσωτερικής διακόσμησης! Το μόνο που χρειάζεστε είναι κάποια κολλητική ταινία και χρυσό σπρέι.

7. Εντυπωσιακά μαξιλάρια

© Aliexpress

Θέλετε να ανανεώσετε το σαλόνι σας χωρίς να αγοράσετε καινούρια έπιπλα; Τα ζωηρά χρώματα σε αυτά τα μαξιλάρια μπορούν να βοηθήσουν!

6. Διακοσμητικά τοίχου

© The Hamby Home

Εάν θέλετε να εμπλουτίσετε το χώρο του σπιτιού σας με περισσότερη άνεση, απλά πράγματα όπως γυάλινα βάζα και λουλούδια μπορούν να αποτελέσουν μια θαυμάσια λύση.

5. Φανταστικά καπέλα φωτιστικών

© Pillar Box Blue

Δεν χρειάζεται να αγοράζετε νέα πράγματα όλη την ώρα, ειδικά όταν τα παλιά αντικείμενα είναι ακόμα σε άριστη κατάσταση. Μπορείτε να μετατρέψετε, για παράδειγμα, τα καπέλα των φωτιστικών του σπιτιού σας σε κάτι εξαιρετικό μέσα σε μόλις μισή ώρα.

4. Φωτίστε τους τοίχους

© The New Domestic

Αν δεν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια σοβαρή ανακαίνιση, αλλά θέλετε να φωτίσετε τον χώρο σας, ξεκινήστε τοποθετώντας μερικά απλά αλλά εντυπωσιακά διακοσμητικά πάνελ.

3. Αλλάξτε την διάταξη ενός δωματίου

© Etsy

Εάν σκέφτεστε να χωρίσετε το μεγαλύτερο σας δωμάτιο σε 2 μικρότερα, δημιουργώντας έναν νέο τοίχο, ξεκινήστε με την προσθήκα παραβάν ή κουρτινών.

2. Καρέκλες με στυλ

© The Key Item

Θέλετε να δώσετε στο δωμάτιό σας κάποια ξεχωριστή πινελιά; Δεν υπάρχει λόγος να τρέξετε στα καταστήματα σχεδιαστών όταν μπορείτε να μετατρέψετε μια συνηθισμένη πλαστική καρέκλα σε κάτι εξωφρενικά κομψό!

1. Πολύχρωμοι τοίχοι

© The New Domestic

Αν ονειρεύεστε ζωηρούς πολύχρωμους τοίχους, μην φοβάστε να δοκιμάσετε τολμηρές λύσεις με ποικίλα σχέδια και μοτίβα.

Ακολουθήστε μας στο facebook: