14 εξαιρετικές εφευρέσεις που θα σας μεταφέρουν κατευθείαν στο μέλλον

20 Απριλίου, 2017 3:18 ΜΜ
More videos

Οι επιστήμονες και οι εφευρέτες, δεν θα σταματήσουν ποτέ να μας εκπλήσσουν με τις εφευρέσεις τους. Σίγουρα, έχουν τον τρόπο να μας προκαλούν να τις αγοράσουμε και να επωφεληθούμε από τη χρήση τους.

Παρακάτω θα δείτε 14 έξυπνες εφευρέσεις που βρίσκονται διαθέσιμες στα καταστήματα ή θα κυκλοφορήσουν σε λίγο διάστημα.

Αιωρούμενο φωτιστικό

© flyte

Το «Flyte» είναι μια ασύρματη λάμπα που αιωρείται πάνω από μια μικρή ξύλινη βάση, στην οποία υπάρχουν ενσωματωμένοι μαγνήτες. Αυτή η λάμπα λειτουργεί χρησιμοποιώντας πραγματικά ελάχιστη ενέργεια: υποθετικά, αν είναι ενεργοποιημένη για 6 ώρες την ημέρα, μπορεί να λειτουργεί για διάστημα 22 ετών.

Έξυπνο μπουφάν με ενσωματωμένο θερμαντήρα

© flexwarm

Το μπουφάν «Flexwarm» διαθέτει ειδικά στοιχεία θέρμανσης στο πίσω μέρος, το στήθος και τον καρπό. Με τη βοήθεια ειδικών αισθητήρων, μπορείτε να ρυθμίσετε την έξοδο θερμότητας σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Μια χρήσιμη ανακάλυψη, που δε θα εκτιμηθεί μόνο από τους αθλητές.

Αποστειρωτής επιφάνειας

© verilux

Η συσκευή «Kitchen Sanitizing Wand», χρησιμοποιεί τις ακτίνες υπεριώδους ακτινοβολίας για να καταστρέψει ως και το 99% από τα επιβλαβή βακτήρια και τους μικροοργανισμούς, από οποιαδήποτε στερεά-μη πορώδη επιφάνεια. Φαίνεται ότι το όνειρο όλων των νοικοκυρών έχει γίνει πραγματικότητα: τώρα η κουζίνα θα λάμπει από καθαριότητα.

Τρίπλευρο κινητό

© idkul

Υπάρχουν τρεις διασυνδεδεμένες οθόνες σε ένα κινητό τηλέφωνο, που μπορούν να δουλέψουν με διαφορετικές λειτουργίες, ακόμη κι αν χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα διαφορετικές εφαρμογές. Το πληκτρολόγιο βρίσκεται στο πίσω μέρος. Αρκετοί χρήστες ελπίζουν πως η παραγωγή αυτού του κινητού, θα ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν.

Ασύρματα ακουστικά μετάφρασης

© waverlylabs

Μόλις τοποθετήσετε αυτά τα μικροσκοπικά ακουστικά στα αφτιά σας, ξεκινά η μετάφραση στη γλώσσα που επιλέξατε από τις ρυθμίσεις. Όλα αυτά, χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο. Έτσι, σήμερα τα ταξίδια σας γίνονται ευκολότερα και πιο ενδιαφέροντα.

2 σε 1: πατίνια και σκέιτμπορντ

© hammacher

Σε αντίθεση με τα κανονικά σκέιτμπορντς, τα «Sidewinding Circular Skates» σας επιτρέπουν να ελέγχετε ελεύθερα τα πόδια σας. Το σκέιτμπορντ, έχει 2 τροχούς των 25 εκατοστών σε διάμετρο και άνετες πλατφόρμες για τα πόδια. Δεν θα απολαύσουν μόνο οι έφηβοι αυτή την εφεύρεση που υπάρχει ήδη.

Φορητός ηλιακός φορτιστής

© xd-design

Το «Port» είναι μια συμπαγής φορητή μπαταρία, που φορτίζει το τηλέφωνό σας χρησιμοποιώντας ηλιακή ενέργεια. Απλά χρειάζεται να το προσαρτήσετε σε ένα παράθυρο στο σπίτι, το αυτοκίνητο ή το αεροπλάνο, με μια ειδική βεντούζα. Σίγουρα είναι κάτι πολύ βολικό.

Κινητό τηλέφωνο και ακουστικό Bluetooth σε μια συσκευή

© mojorno

Κάποιος κατάφερε να συνδυάσει ένα ακουστικό Bluetooth και ένα κινητό τηλέφωνο σε μία συσκευή. Όταν πιέζετε το τηλέφωνο από τις πλευρές, το ακουστικό που προεξέχει από τη μέση, μπορεί να μπει στο αφτί. Η δημιουργία αυτή ονομάζεται «Kambala» και δεν έχει ξεκινήσει να δημιουργείται ακόμη.

Σαρωτής προσδιορισμού σύνθεσης τροφίμων

© tellspec

Το «TellSpec» εφευρέθηκε και κυκλοφόρησε για όσους θέλουν να γνωρίζουν γρήγορα και με ακρίβεια, τη σύνθεση ενός πιάτου. Σαρώνει τα προϊόντα και στη συνέχεια στέλνει μια λίστα με συστατικά και πληροφορίες σχετικά με τη θρεπτική αξία, σε μια ειδική εφαρμογή τηλεφώνου. Τώρα δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ασφάλεια των προϊόντων που τρώτε.

Εξαιρετικά ευέλικτο έξυπνο κινητό

© getportals

Το «Portal» είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο κινητό, που μπορεί να πέσει και να βυθιστεί σε νερό με βάθος 10 μέτρων. Ταυτόχρονα, μετατρέπεται εύκολα σε συσκευή που μπαίνει στον καρπό. Μπορεί να λειτουργήσει ως όργανο παρακολούθησης γυμναστικής και έξυπνο ρολόι. Οι κατασκευαστές, υπόσχονται να βγάλουν τη δημιουργία τους στην αγορά, στο κοντινό μέλλον.

Φορητό εργαλείο αντιγραφής & επικόλλησης

© yankodesign

Το «Copy & Paste» σας επιτρέπει να σαρώσετε και να εκτυπώσετε εικόνες, οπουδήποτε κι αν είστε. Απλά πιέστε το κουμπί και σαρώστε το αντικείμενο. Έπειτα, η εικόνα μπορεί να μεταφερθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια, χρησιμοποιώντας μελάνι. Προς το παρόν, βρίσκεται σε θεωρητικό επίπεδο.

Κινητό τηλέφωνο με την σαφέστερη πρόγνωση καιρού

© yankodesign

Το «Window Phone» μπορεί να δείχνει τον καιρό καθαρά και ρεαλιστικά, αλλάζοντας την εμφάνιση της οθόνης. Πρέπει μόνο να περιμένετε να υλοποιηθεί η ιδέα.

Ηλεκτρονικό στυλό με αισθητήρα

© otmtech

Χρησιμοποιώντας το στυλό «Phree», μπορείτε να γράψετε οτιδήποτε και οπουδήποτε. Όλα τα σύμβολα που βρίσκονται γραμμένα σε οποιαδήποτε επιφάνεια, θα ψηφιοποιηθούν και θα σταλούν σε ένα κινητό ή έναν υπολογιστή. Είναι απαραίτητο αν πρέπει να γράψετε κάτι επειγόντως, αλλά δεν έχετε ούτε τηλέφωνο ούτε χαρτί.

MIITO – Βραστήρας του μέλλοντος

© MIITO

© MIITO

Το «MIITO» είναι μια απίστευτη συσκευή που σας επιτρέπει να θερμαίνετε οποιοδήποτε υγρό θέλετε, απευθείας σε ένα φλιτζάνι, μπολ ή οποιοδήποτε άλλο δοχείο. Μπορείτε να ζεστάνετε ακριβώς την ποσότητα νερού που χρειάζεστε, ξοδεύοντας λιγότερο χρόνο και ενέργεια.

Ακολουθήστε μας στο facebook: