14 χαριτωμένες κάρτες για να στείλετε στους εχθρούς σας!

18 Οκτωβρίου, 2015 8:33 ΜΜ
More videos

Οι κάρτες είναι ένας ωραίος τρόπος έκφρασης της αγάπης σας προς έναν αγαπημένο σας άνθρωπο. Μπορούν να περάσουν συναισθήματα και συγκίνηση που ίσως ένα απλό γράμμα να μη μπορεί.

Δυστηχώς όμως δεν έχουμε όλοι μόνο αγαπημένα πρόσωπα, υπάρχουν και κάποιοι που τους συμπαθούμε λίγο… λιγότερο. Και σε αυτήν την περίπτωση όμως μπορούμε να στείλουμε και σε αυτούς μία κάρτα μόνο που το περιεχόμενο είναι λίγο… διαφορετικό.

Δείτε 14 “χαριτωμένες” κάρτες που μπορείτε να στείλετε στους εχθρούς σας!

xaritwmenes-kartes-gia-tous-exthrous-sas-14 xaritwmenes-kartes-gia-tous-exthrous-sas-13 xaritwmenes-kartes-gia-tous-exthrous-sas-12 xaritwmenes-kartes-gia-tous-exthrous-sas-11 xaritwmenes-kartes-gia-tous-exthrous-sas-10 xaritwmenes-kartes-gia-tous-exthrous-sas-09 xaritwmenes-kartes-gia-tous-exthrous-sas-08 xaritwmenes-kartes-gia-tous-exthrous-sas-07 xaritwmenes-kartes-gia-tous-exthrous-sas-06 xaritwmenes-kartes-gia-tous-exthrous-sas-05 xaritwmenes-kartes-gia-tous-exthrous-sas-04 xaritwmenes-kartes-gia-tous-exthrous-sas-03 xaritwmenes-kartes-gia-tous-exthrous-sas-01 xaritwmenes-kartes-gia-tous-exthrous-sas-02

via