14 άνθρωποι που μετάνιωσαν πικρά την αγορά που έκαναν μέσω Internet

12 Σεπτεμβρίου, 2016 8:51 ΜΜ
More videos

Το online shopping ακούγεται πολύ καλή ιδέα. Στις περισσότερες περιπτώσεις όντως είναι, μέχρι να παραλάβεις μπότες που ταιριάζουν καλύτερα στην κούκλα Barbie της 5χρονης κόρης σου παρά σε εσένα.

Όσο κι αν φαίνεται εύκολη υπόθεση η αγορά προϊόντων μέσω Internet, κάποιες φορές μπορεί να εξελιχθεί σε τεράστια γκάφα του πελάτη που δεν καταλαβαίνει σωστά τι παραγγέλνει. Βέβαια, υπάρχει πάντα και η περίπτωση της παραπλάνησης από το κατάστημα που στέλνει κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που παρουσιάζει στην ιστοσελίδα του.

Δείτε μερικές από τις πιο απίστευτες αλλά και ξεκαρδιστικές αποτυχίες σε αγορές μέσω του διαδικτύου!

4687ec4f660b67a41e967739f19d3740 anthrwpoi-pou-den-parelavan-auto-akrivws-pou-eixan-paraggeilei-01 anthrwpoi-pou-den-parelavan-auto-akrivws-pou-eixan-paraggeilei-02 anthrwpoi-pou-den-parelavan-auto-akrivws-pou-eixan-paraggeilei-03 anthrwpoi-pou-den-parelavan-auto-akrivws-pou-eixan-paraggeilei-04 anthrwpoi-pou-den-parelavan-auto-akrivws-pou-eixan-paraggeilei-05 anthrwpoi-pou-den-parelavan-auto-akrivws-pou-eixan-paraggeilei-06 anthrwpoi-pou-den-parelavan-auto-akrivws-pou-eixan-paraggeilei-07 anthrwpoi-pou-den-parelavan-auto-akrivws-pou-eixan-paraggeilei-10 anthrwpoi-pou-den-parelavan-auto-akrivws-pou-eixan-paraggeilei-11 anthrwpoi-pou-den-parelavan-auto-akrivws-pou-eixan-paraggeilei-12 anthrwpoi-pou-den-parelavan-auto-akrivws-pou-eixan-paraggeilei-14 anthrwpoi-pou-den-parelavan-auto-akrivws-pou-eixan-paraggeilei-16 anthrwpoi-pou-den-parelavan-auto-akrivws-pou-eixan-paraggeilei-17

Ακολουθήστε μας στο facebook: