13χρονος μαθητής γίνεται ο νεότερος Άγγλος εθισμένος στα βιάγκρα

14 Αυγούστου, 2016 8:26 ΜΜ
More videos

Μια ιστορία που κάνει το γύρω του κόσμου τις τελευταίες μέρες.

Ο έφηβος από το Λάνκασαϊρ της Αγγλίας μιλά για τη σοβαρή του εξάρτηση στα μπλε χαπάκια. Ο νεαρός που σήμερα είναι 15 χρονών, μίλησε πρόσφατα για το θέμα.

Ο ίδιος δήλωσε ότι ξεκίνησε να βασίζεται στα βιάγκρα όταν η κοπέλα του, μετά την πρώτη τους φορά, του είπε ότι “δεν ήταν και πολύ καλός στην απόδοσή του στο κρεβάτι”.

Σύντομα, προμηθεύτηκε τα χάπια και άρχισε με… 6 χάπια κάθε βράδυ! Ο ίδιος, άρχισε να καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά, όταν είχε προβλήματα στύσης όταν δεν έπαιρνε τα χάπια.

Οι γονείς του, οι οποίοι δεν γνώριζαν τι έκανε ο μικρός, νόμιζαν ότι ο έφηβος βρισκόταν στο σπίτι φίλου και έπαιζαν βίντεο γκέιμς. Αντιθέτως, ο γιος τους έκλεβε χρήματα από το σπίτι και συμμετείχε σε πάρτι όπου έκανε χρήση των χαπιών.

08BD35EC000005DC-0-image-a-120_1471136517251

Ο έφηβος που ξεκίνησε να βλέπει ερωτικές ταινίες στο κινητό του από 12, είπε στη Sunday Mirror, “Νιώθω ότι δεν έχω παιδική ηλικία. Έχει καταστραφεί”.

“Οι περισσότεροι νομίζουν ότι τα βιάγκρα είναι για μεσήλικες άνδρες, αλλά μπορείς εύκολα να τα αποκτήσεις στο σχολείο. Οι γονείς πρέπει να γνωρίζουν τι γίνεται. Μακάρι να μην τα είχα δοκιμάσει ποτέ”.

Τώρα βρίσκεται υπό θεραπεία, ενώ οι γιατροί ανησυχούν, αφού δεν πρόκειται για ένα τόσο παράξενο περιστατικό. Πολλοί νεαροί δοκιμάζουν τα χάπια για να δουν τις δυνατότητές τους και τελικά εξαρτώνται από αυτά.

1E3E2A8500000578-0-image-a-121_1471136520761

Δήλωσε επίσης ότι ένας φίλος του στο σχολείο του πρόσφερε ένα χάπι για 4,5 λίρες. Εκείνος το πήρε και το χρησιμοποίησε με την κοπέλα του χωρίς να της το πει. Ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα, της είπε για το χάπι και εκείνη χαρούμενη τον ενθάρρυνε να πάρει και άλλα.

“Ήθελα να είμαι σαν τους άνδρες στις ερωτικές ταινίες”, δήλωσε.

Ο πλέον 15χρονος κάνει ψυχοθεραπεία, αφού έχει διαγνωστεί με σοβαρή ψυχολογική διαταραχή. Ο ψυχίατρός του, Στηβ Πόουπ ανέφερε, “Tα παιδιά σε αυτή την ηλικία είναι ευαίσθητα και νομίζουν ότι είναι ένας ασφαλής τρόπος να πειραματιστούν. Ο συνδυασμός όμως της αίσθησης υπεροχής και της υψηλής ικανότητας και αντοχής που δίνει το χάπι είναι πολύ επικίνδυνος για τον ψυχισμό.”

Το καλό είναι ότι ο νεαρός μίλησε, έστω και ανώνυμα, για την κατάσταση, θέλοντας να ενεργοποιήσει τους γονείς, θίγοντας το θέμα.

dailymail | metro

Ακολουθήστε μας στο facebook: