Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024
αδελφική αγάπη13χρονος έκανε την πιο υπέροχη έκπληξη στην 5χρονη μικρή του αδερφή

13χρονος έκανε την πιο υπέροχη έκπληξη στην 5χρονη μικρή του αδερφή

Η αδερφική αγάπη και ο δεσμός που αναπτύσσεται μεταξύ τους, είναι κάτι το ιδιαίτερο.

Ο 13 ετών Άντονι παλεύει με την κατάθλιψη και δεν είναι πάντα εύκολο να είναι χαρούμενος. Η Άναμπελ ή όπως την φωνάζουν, Μπελ, είναι η 5χρονη αδερφή του. Είναι ανέμελη, χαρούμενη και έχει την ικανότητα να κάνει φίλους εύκολα. Παρόλα αυτά, ο καλύτερός της φίλος, είναι ο Άντονι. Ο δυνατός δεσμός τους, πηγάζει από το φως που εκπέμπει η μικρή και βοηθά τον αδερφό της όταν δεν είναι καλά.

Τα δύο αδέρφια, είναι πιο κοντά ηλικιακά από τα άλλα 5 παιδιά της οικογένεια. Ο Άντονι βλέπει ταινίες με τη Μπελ, κάνουν σκέιτμπορντ και την βάζει για ύπνο. Έχουν ένα μικρό τελετουργικό μεταξύ τους: ο Άντονι κάνει πως ρίχνει μαγικό αλάτι στο κεφάλι της για να την προστατέψει από τους εφιάλτες.

Η μητέρα των 7 παιδιών, περιγράφει: «Η έμπνευση για τη φωτογράφηση ήρθε μετά τη γέννηση του 7ου παιδιού μου. Έψαχνα στο ίντερνετ ρούχα πριγκίπισσας (είμαι λάτρης της Ντίσνεϊ και σκέφτηκα να αγοράσω ένα φόρεμα που θα με ωθούσε να χάσω το βάρος της εγκυμοσύνης). Τότε ο Άντονι ανέλαβε να ψάξει και με ρώτησε αν θα αγόραζα ένα κοστούμι πρίγκιπα. Είπε πως ήθελε να ντυθεί και να κάνουν φωτογράφιση με τη Μπελ, μιας και είχαμε γιορτάσει πρόσφατα τα γενέθλιά της.»

«Ως μητέρα και φωτογράφος, διαλέξαμε το κοστούμι του Πρίγκιπα του Παραμυθιού με τα λευκά γάντια και τα μαύρα παπούτσια (τα οποία γυάλισε ο ίδιος ο Άντονι). Έπειτα διάλεξε το φόρεμα της Χιονάτης, ώστε να ταιριάζει με το μπλε και κόκκινο χρώμα στο κοστούμι του.»

«Δεν μπορώ να εξηγήσω τη χαρά στο πρόσωπό της, όταν ο Άντονι ήρθε στην αίθουσα πριν από τη φωτογράφηση ντυμένος πρίγκιπας και της έδωσε ένα ολοκαίνουριο φόρεμα. Της είπα ότι θα βγάζαμε φωτογραφίες για τα γενέθλιά της, τη ντύσαμε και την οδηγήσαμε σε έναν τοπικό κήπο για τη φωτογράφιση.»

«Ήταν ό,τι πιο συγκινητικό έχω βιώσει. Την μετέφερε από το ένα μέρος στο άλλο, ώστε να μην χαλάσει το φόρεμά της και εκείνη τον αγκάλιαζε συνέχεια. Ένιωθε σαν μια πραγματική πριγκίπισσα και η ευτυχία ήταν φανερή στο πρόσωπό της, σε κάθε φωτογραφία.»

«Ο Άντονι διασκέδαζε και γελούσε με το πόσο χαρούμενη ήταν η Μπελ. Αυτό ήταν τα πάντα για εμένα ως μητέρα. Όταν το παιδί σου παλεύει με τον εαυτό του κάθε μέρα, δίνεις τα πάντα για να το δεις να χαμογελά. Η Μπελ του το προκαλεί. Ο αδερφός της, της έκανε ένα απίστευτο δώρο και ως αντάλλαγμα, εκείνη τον έκανε χαρούμενο.»

«Δεν μπορούσα να ολοκληρώσω τις φωτογραφίες, από δάκρυα υπερηφάνειας και ευτυχίας. Ήταν τέλεια για μένα. Είμαι τόσο υπερήφανη για το γιο μου, για τη ζεστή του καρδιά και για το πόσο έχει αφιερωθεί στη μικρή του αδερφή. Με εκπλήσσει και είμαι τόσο περήφανη γι’ αυτόν.»

Ο 13 ετών Άντονι, εξέπληξε την 5χρονη αδερφή του, Μπελ, με μια μαγική φωτογράφιση με θέμα την Ντίσνεϊ.c4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b 442

Facebook

Όλα ξεκίνησαν όταν θέλησε να ντυθεί και να κάνει φωτογράφιση με τη Μπελ, μιας και είχαν γιορτάσει πρόσφατα τα γενέθλιά της.c81e728d9d4c2f636f067f89cc14862c 212

Facebook

«Διαλέξαμε το κοστούμι του Πρίγκιπα του Παραμυθιού και ο Άντονι διάλεξε το φόρεμα της Χιονάτης, ώστε να ταιριάζει με το μπλε και κόκκινο χρώμα στο κοστούμι του.»eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3 198

Facebook

«Δεν μπορώ να εξηγήσω τη χαρά στο πρόσωπό της, όταν ο Άντονι ήρθε στην αίθουσα πριν από τη φωτογράφηση ντυμένος πρίγκιπας και της έδωσε ένα ολοκαίνουριο φόρεμα.»a87ff679a2f3e71d9181a67b7542122c 188

Facebook

«Η φωτογράφιση ήταν ό,τι πιο συγκινητικό έχω βιώσει. Δεν μπορούσα να ολοκληρώσω τις φωτογραφίες, από δάκρυα υπερηφάνειας και ευτυχίας.»e4da3b7fbbce2345d7772b0674a318d5 169

Facebook

[Facebook]Τα πιο σημαντικά