Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
Ελλάδα13χρoνη έγκυoς: «Θα μεγαλώσουμε εμείς το παιδί σαν δικό μας»

13χρoνη έγκυoς: «Θα μεγαλώσουμε εμείς το παιδί σαν δικό μας»

Καλά στην υγεία του είναι το 13χρονο κορίτσι που γέννησε σε τουαλέτα νοσοκομείου, ενώ δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος. Το παιδί θα πάρει σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα επιστρέψει στο σπίτι της μαζί με το μωρό της.

Ο πατέρας της μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και είπε πως το μωρό θα το μεγαλώσουν εκείνος και η σύζυγός του, σαν δικό τους παιδί.
«Το μωρό είναι πολύ καλά. Εγώ θα είμαι και πατέρας και παππούς για το εγγόνι μου. Έχω μεγαλώσει τέσσερα παιδιά και θα μεγαλώσω κι αυτό σαν δικό μου. Η κόρη μου θέλω να συνεχίσει το σχολείο της και θα είμαστε στο πλευρό της», είπε.

Όπως σημείωσε η μικρή δεν τους έχει πει τίποτα ακόμα για τον πατέρα του παιδιού και οι ίδιοι δεν έχουν πρόθεση να ζητήσουν ευθύνες. Σε ερώτηση δε αν γνώριζαν για την εγκυμοσύνη του παιδιού απάντησε:

«Δεν ξέραμε τίποτα, αν ξέραμε θα την είχαμε πάει σε μια σωστή κλινική να γεννήσει. Δεν ξέρω αν εκείνη το γνώριζε. Είχε παχύνει λίγο, αλλά η κοιλίτσα της δε φαινόταν και δε μας πήγε στο μυαλό».
Όπως έγινε γνωστό η 13χρονη πήγε το περασμένο Σάββατο με τους γονείς της στο νοσοκομείο με πόνους στην κοιλιά. Ο γιατρός που την εξέτασε πέρασε την σπονδυλική στήλη του μωρού για φερμουάρ και της έδωσε καθαρτικό για το φούσκωμα. 

Το παιδί πήγε στην τουαλέτα κι εκεί γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η 13χρονη παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο.

Τα πιο σημαντικά