Κυριακή, 19 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΆγιοι Ανάργυροι: Νέα φωτογραφία ντοκουμέντο – Ο φρουρός στο ΑΤ κοıτάζει τον...

Άγιοι Ανάργυροι: Νέα φωτογραφία ντοκουμέντο – Ο φρουρός στο ΑΤ κοıτάζει τον 39χρονο να μαχαıpώνεı την Κυριακή

Τη στιγμή που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα της Αστυνομίας για τις ευθύνες των συναδέλφων τους στο μοιραίο ΑΤ των Αγίων Αναργύρων έξω από το οποίο δολοφονήθηκε η 28χρονη Kυριακή, στο φως της δημοσιότητας έρχεται νέα φωτογραφία ντοκουμέντο.

Πρόκειται για ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο, που πιστοποιεί πως αν ο φρουρός στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων είχε λειτουργήσει με γρήγορα αντανακλαστικά, πιθανότατα η εξέλιξη να ήταν πολύ διαφορετική. 

Είναι μια φωτογραφία που προκαλεί σοκ, που έφερε στη δημοσιότητα ο τηλεοπτικός σταθμός STAR. Ο σκοπός βγαίνει από το φυλάκιο στην 5η μαχαιριά και τότε αφοπλίζει τον δράστη που βρίσκεται πάνω από το θύμα. Όλα γίνονται μπροστά στο φυλάκιο αλλά εκείνος καθυστερεί να βγει.

Όταν τον αφοπλίζει είναι πια αργά. Το ρολόι δείχνει 22.24 την 1η Απριλίου. Ο,τι γίνεται μετά δεν έχει καμία σημασία γιατί το κορίτσι είναι πια νεκρό.

Οι αρχές έχουν στα χέρια τους όλο το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και ο σκοπός πρέπει να απαντήσει στο βασικό ερώτημα γιατί δεν βγήκε από το φυλάκιο στην πρώτη μαχαιριά.

Γιατί δεν είδε τον δράστη την ώρα που πλησίαζε την Κυριακή;

Δείτε το βίντεο:Μάλιστα, μια λεπτομέρεια, έχει τη σημασία της: Ένας σκύλος βρίσκεται στο σημείο. Γαυγίζει έντονα από την πρώτη στιγμή της επίθεσης. Ο σκύλος κατάλαβε τον κίνδυνο, ενώ ο σκοπός καθυστέρησε.

Τα πιο σημαντικά