13 τηλεπαιχνίδια στην Ιαπωνία που αφήνουν άφωνο τον υπόλοιπο πλανήτη

12 Ιανουαρίου, 2018 7:24 ΜΜ
More videos

Η Ιαπωνία είναι η χώρα που οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν σταματήσει να προσπαθούν να εξηγήσουν τις ιδέες της. Έτσι, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε τον παραλογισμό αυτής της χώρας.

Δείτε παρακάτω 13 τηλεπαιχνίδια της Ιαπωνικής τηλεόρασης που είναι τόσο περίεργα που μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό.

Γλυκό ή όχι;

© Sokkuri Sweets

Το “Γλυκό ή όχι γλυκό” είναι ένα τηλεπαιχνίδι της Ιαπωνικής τηλεόρασης στο οποίο οι συμμετέχοντες γεύονται πολλά πράγματα όπως παπούτσια, πόμολα και φυτά και πρέπει να αποφασίσουν αν αυτό που τρώνε είναι γλυκό ή όχι.

© Sokkuri Sweets

© Sokkuri Sweets

© Sokkuri Sweets

Γυναίκες εναντίον Σαυρών

© Morning Musume

Σκοπός αυτού του τηλεπαιχνιδιού είναι να βάζουν οι κοπέλες οι κοπέλες ένα κομμάτι κρέατος που είναι τοποθετημένο πάνω σε μια κορδέλα στο μέτωπό τους για να κάνουν τις σαύρες να τρέξουν γρήγορα προς το μέρος τους. Αν η συμμετέχουσα φοβηθεί και τραβήξει το κεφάλι της, τότε χάνει.

Βρες την καρέκλα

© Gaki No Tsukai

Αυτό το παιχνίδι φαίνεται εύκολο και ακίνδυνο. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο συμμετέχων πρέπει να ολοκληρώσει μια αποστολή, φορώντας μια μάσκα ύπνου. Επίσης, θα πρέπει να αγνοεί τα γέλια του κοινού κάθε φορά που πέφτει κάτω ή πάνω σε κάτι.

Απολαύστε το γεύμα σας!

© AKBingo!

© AKBingo!

Το παιχνίδι είναι πολύ απλό: δυο κορίτσι φυσάνε μέσα σε έναν διαφανή σωλήνα την ίδια ώρα. Κάνουν μια πυγολαμπίδα να μετακινείται από την μια άκρη του σωλήνα στην άλλη. Η κοπέλα που κάνει την άλλη να φάει το έντομο κερδίζει.

Γλιστερή σκάλα

© 滑りやすい階段

Οι συμμετέχοντες του παιχνιδιού πρέπει να σκαρφαλώσουν σε μια υγρή και γλιστερή σκάλα και ταυτόχρονα να κάνουν διάφορα πράγματα που τους λένε όσοι βρίσκονται στην κορυφή της σκάλας. Αν δεν καταφέρουν να κάνουν αυτά που τους λένε, πέφτουν στην πισίνα.

Πλυντήριο

© Gaki no tsukai

Σε αυτό το παιχνίδι οι συμμετέχοντες πρέπει να φάνε ένα μπολ με νουντλς, ενώ βρίσκονται μέσα σε ένα πλυντήριο, καθώς αυτό γυρίζει.

Γείτσες!

© Gaki no Tsukai

Σε αυτό το τηλεπαιχνίδι οι συμμετέχοντες πρέπει να φτερνιστούν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Για τον λόγο αυτό γαργαλάνε την μύτη τους με ένα χαρτομάντιλο.

Γλυκό δόντι

© Gaki no Tsukai

Σε αυτό το τηλεπαιχνίδι οι συμμετέχοντες πρέπει να φάνε κάτι που κρέμεται χωρίς να χρησιμοποιήσουν τα χέρια τους. Στην Ιαπωνία οι συμμετέχοντες έχουν το πρόσωπό τους δεμένο.

Αδίστακτη Λογική

© Tore!

Σε ένα από τα επεισόδια ένας συμμετέχων έπρεπε να απαντήσει σε ερωτήσεις την στιγμή που τον έκαναν μούμια. Για κάθε λάθος απάντηση τον τύλιγαν παραπάνω και τον έβαζαν στην σαρκοφάγο. Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ δημοφιλές.

Ισορροπία, τυρί και ένας πεινασμένος άνθρωπος

© おわたり マスツト

Οι κανόνες είναι απλοί: μια κοπέλα γυρίζει γύρω από ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ. Όταν είναι αρκετά ζαλισμένη, πρέπει να πάρει μια κουταλιά με ζεστό τυρί, να την πάει στο αγόρι που κάθεται και να τον ταΐσει.

Ανθρώπινο μπόουλινγκ

© Gaki no Tsukai

Αν θέλετε να κάνετε στράικ, πρέπει να σκεφτείτε σαν μπάλα. Ή ακόμα καλύτερα να γίνετε η μπάλα. Αυτό ακριβώς κάνουν οι συμμετέχοντες αυτού του τηλεπαιχνιδιού: να ρίξουν τις κορίνες με το σώμα τους.

Ξύπνησέ την!

© YouTube

Οι κανόνες είναι απλοί: αυτά τα κορίτσια προσποιούνται  ότι κοιμούνται και τα αγόρια προσπαθούν να τις ξυπνήσουν. Αν κάποιο από τα κορίτσι δείξει ότι δεν κοιμάται, τότε χάνει. Τα αγόρια χρησιμοποιούν διάφορες μεθόδους για να τις ξυπνήσουν και είναι ντυμένα σαν μαμάδες.

Άνοιξε τα πόδια σου!

© LiveLeak

Ο τίτλος του παιχνιδιού τα λέει όλα. Υπάρχουν 2 ομάδες από 2 κοπέλες. Μια από τις κοπέλες πρέπει να κάτσει σε ένα μηχάνημα που σου ανοίγει τα πόδια. Η συμπαίκτρια της γυρίζει τον τροχό για να δει πόσα εκατοστά θα ανοίξει τα πόδια της. Η κοπέλα που τα παρατάει πρώτη χάνει.

Ακολουθήστε μας στο facebook: