13 απίθανες ιστοσελίδες που θα σας βοηθήσουν να γιατρέψετε τη βαρεμάρα

27 Μαΐου, 2016 2:16 ΠΜ
More videos

Μερικές φορές έχετε απλά μερικά λεπτά για ξεκούραση ενώ άλλες μέρες έχετε πολύ ελεύθερο χρόνο και ίσως μια ολόκληρη ημέρα. Στιγμές σαν και αυτές είναι που θέλετε μόνο να ξεκουραστείτε και να μην σκέφτεστε τίποτα.

Αν αυτό δεν σας αρέσει, ίσως να σκεφτείτε να επιλέξετε κάποια από τη ζώνη χαλάρωσης που σας προσφέρει το διαδίκτυο. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που έχουν αυτό το σκοπό: να σας ξεκουράσουν και να σκοτώσετε την ώρα σας ευχάριστα στο ίντερνετ.

Παρακάτω θα δείτε μια μικρή λίστα με τις πιο ωραίες σελίδες στο διαδίκτυο που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τη βαρεμάρα.

Σκάζοντας φούσκες περιτυλίγματος

Το Mariemarie είναι μια απλή ιστοσελίδα που δεν εμφανίζει τίποτα άλλο εκτός από μια σελίδα με φούσκες τυλίγματος αντικειμένων. Σκεπτόμενοι πως πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτό το υλικό για διασκέδαση και για να ανακουφιστούν από το άγχος, η ιστοσελίδα προσφέρει μια πολύ απολαυστική ιδέα.

 Προφανώς, δεν είναι τόσο καλό όσο το πραγματικό. Πρώτον ο ήχος από τις φούσκες που σκάνε είναι πολύ δυνατός. Δεύτερον, δεν υπάρχει αίσθηση αφής, κάτι που αποτελεί σημαντικό παράγοντα αυτής της πράξης. Ωστόσο, αυτή η σελίδα έχει ένα τεράστιο πλεονέκτημα: οι φούσκες δεν τελειώνουν ποτέ. Μπορείτε πάντα να έχετε ένα νέο φύλλο με φούσκες για να συνεχίσετε να χαλαρώνετε.

Φτιάξτε κινούμενα σχέδια online

2022305-650-1463985312-dvolver2

Αυτή η ιστοσελίδα επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν προσαρμοσμένες ταινίες κινουμένων σχεδίων σε απευθείας σύνδεση επιλέγοντας και σειρά από χαρακτήρες, φόντα και σενάρια ενώ έχουν τη δυνατότητα να πληκτρολογήσουν και να προσθέσουν κείμενο με αφηγήσεις για τους ηθοποιούς που μιλούν.

Παρόλο που ο αριθμός των προτύπων είναι κάπως περιορισμένος, η όλη ιδέα της δημιουργίας αστείων κινουμένων σχεδίων σε ελάχιστο χρόνο, τραβά την προσοχή. Όταν τελειώσετε, μπορείτε να στείλετε την κινούμενη εικόνα στους φίλους σας μέσω e-mail. Ένα ευχάριστο χαρακτηριστικό: το Dvolver είναι δωρεάν και δεν χρειάζεται να συνδεθείτε για να ξεκινήσετε τη δημιουργία.    

Κάνοντας μια ευχή

2022555-650-1463985312-12

Αν ποτέ δεν είχατε την ευκαιρία να κάνετε μια ευχή μπροστά από ένα αστέρι που έπεφτε, τότε σας καλωσορίζουμε στην σελίδα Push A Wish. Όπως ισχυρίζονται οι δημιουργοί, όλα όσα χρειάζεστε για να γίνει πραγματικότητα η ευχή σας είναι ένα αστέρι και κινούμενα σύννεφα. Η ιστοσελίδα σας συγχαίρει κάθε φορά ποτ πέφτε ένα αστέρι και σας επιτρέπει να προσπαθήσετε να κάνετε ακόμη μια ευχή αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Απλά να θυμάστε: οι ευχές γίνονται πραγματικότητα κάθε μέρα και όλες οι ειλικρινείς ευχές απαντιόνται.

Παίζοντας με το νερό

Αυτή η ιστοσελίδα διαθέτει μια μικρή δεξαμενή γεμάτη με νερό και μια μπάλα που επιπλέει στο εσωτερικό της. Το WebGL Water επιτρέπει στον χρήστη να περιστρέψει την κάμερα σε οποιαδήποτε κατεύθυνση, να εναλλάξει τη βαρύτητα και την κατεύθυνση του φωτός ή να διακόψει την κίνηση. Σηκώστε και πετάξτε την μπάλα στο νερό για να δείτε ρεαλιστικές και όμορφες αντιδράσεις. Μπορείτε επίσης να αγγίξετε το νερό και να δείτε τους κυματισμούς του. Θα σας κάνει να χαλαρώσετε και να ξεχάσετε το άγχος σας.

Δείχνοντας ένα πρόσωπο

2022105-650-1463985312-showaface

Η σελίδα «Turn Your Name Into A Face» μιλά από μόνη της και περιγράφει τέλεια το σκοπό της υπηρεσίας της. Απλά πατήστε το όνομά σας και η σελίδα θα το μετατρέψει σε ένα αστείο πρόσωπο pixel.

Παίζοντας με τις μπάλες

2022705-650-1463985312-1

Είναι απίθανο να περάσετε μόνο λίγα λεπτά από το χρόνο σας σε αυτή τη σελίδα. Το Ball Pool είναι ένα απλό παιχνίδι που σας επιτρέπει να μετακινήσετε τις μπάλες σε όλη την οθόνη. Πρωτόγονο αλλά και διασκεδαστικό, αυτό το animation θα σας κάνει να χάσετε μερικά λεπτά από τον χρόνο σας.

Ακούστε τον ήχο της βροχής καθώς κάθεστε σε ένα καφέ

Σας αρέσει να κάθεστε σε ένα καφέ με ένα χαλαρωτικό ποτό καθώς ακούτε τον ήχο της βροχής; Αν ναι, η σελίδα Rainy Cafe είναι ιδανική για εσάς. Μπορείτε να επιλέξετε τι θέλετε να ακούτε: τον ήχο του καφέ, τη μουσική της βροχής ή και τα δύο; Επιπλέον, επιλέξτε την ένταση των ήχων και απολαύστε το αποτέλεσμα.

Σχεδιάζοντας μια δίνη νέον

Η Neon Flames είναι μια ασυνήθιστη υπηρεσία που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εκπληκτικά όμορφες δίνες νέον. Με 8 χρώματα για να διαλέξετε και ένα εκτεταμένο σύνολο παραμέτρων, αυτή η σελίδα είναι μια καλή επιλογή για εκείνους που τους αρέσουν οι χρωματικοί πειραματισμοί. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τη δουλειά σας, κάνοντας κλικ στο κουμπί Λήψη στην επάνω δεξιά γωνία.

Νιώστε σαν ένας χάκερ

Αν έχετε θελήσει ποτέ να βιώσετε πως είναι να είσαι ένας χάκερ ή προγραμματιστής, τότε αυτή η σελίδα ίσως είναι η ευκαιρία σας. Η HackerTyper είναι μια ωραία προσομοίωση hacking που θα σας κάνει να νιώσετε σαν πραγματική ιδιοφυία υπολογιστών. Απλά πατήστε τυχαία κουμπιά στον υπολογιστή σας και ο κωδικός θα εμφανιστεί στην οθόνη. Ετοιμαστείτε να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας.

Όντας σε αδράνεια

Το Do Nothing For 2 Minutes είναι μια σελίδα που σας επιτρέπει να κάνετε ένα χαλαρωτικό διάλειμμα από όλη την κίνηση και την φασαρία της ζωής απλά ακούγοντας τα κύματα για 2 λεπτά. Μη ξεχνάτε πως θα περάσετε αυτό το χρόνο χωρίς να ακουμπάτε το ποντίκι ή το πληκτρολόγιό σας. Απλά κάντε τον εαυτό σας να νιώσει άνετα, κοιτάξτε την οθόνη και ακούστε τα κύματα. Δοκιμάστε το! Δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζετε.

Ζωγραφίζοντας με άμμο

Ο This is Sand είναι ένας μοναδικός διαδικτυακός τόπος για τη δημιουργία έργων με άμμο (sandscape). Πατήστε το αριστερό κουμπί από το ποντίκι για να δημιουργήσετε μια ροή άμμου και διπλό κλικ για να έχετε ως αποτέλεσμα, μια σταθερή συνεχή ροή. Είμαστε βέβαιοι πως αν εξασκηθείτε λίγο, θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε καταπληκτικά έργα.  

Βροντώντας την πόρτα

Αυτή η υπηρεσία σχεδιάστηκε για εκείνους τους ανθρώπους που θέλουν να ηρεμίσουν τα νεύρα τους, κλείνοντας την πόρτα με βρόντο. Επισκεφθείτε τη σελίδα και βροντήξτε τις πόρτες όσο θέλετε. Κανείς δεν θα σας κατηγορήσει για αυτό.

Κάνοντας τα πάντα ΟΚ

Αυτή η σελίδα αποτελείται από μόλις 1 κουμπί το οποίο σχεδιάστηκε για να βελτιώσει τη ζωή σας. Δοκιμάστε το. Δουλεύει πραγματικά;