13 χρήσιμες εφαρμογές στο κινητό που θα κάνουν την ζωή σας ευκολότερη.

14 Ιουνίου, 2016 4:51 ΜΜ
More videos

Τα κινητά έχουν γίνει πλέον αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αρνηθεί κανένας. Έχουν φέρει την επανάσταση στο τρόπο που εργαζόμαστε, που παίζουμε, που επικοινωνούμε μεταξύ μας. Για να ξεκλειδώσετε όλες τις δυνατότητες του κινητού σας, θα χρειαστεί να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε τις παρακάτω τρομερές εφαρμογές.

ProShot

Ios και Android

1

Αυτή η εφαρμογή είναι σχεδιασμένη για τους φωτογράφους όλων των επιπέδων, οι οποίοι θέλουν να βελτιώσουν τις ικανότητές τους. Παρέχει εύκολη πρόσβαση σε προηγμένα εργαλεία, που βοηθούν τον χρήστη να προσαρμόσει την εστίαση και το φως κατά τη λήψη. Μπορείτε να κάνετε προσαρμογές σε πραγματικό χρόνο, ζουμ με ένα μόνο δάχτυλο και να βελτιώσετε την συνολική ποιότητα των φωτογραφιών σας.

Goodlook

Ios και Android

2

Αυτή η εφαρμογή παρέχει χρήσιμες συμβουλές για την μόδα και την ομορφιά. Χρησιμοποιώντας την, θα ξέρετε πάντα τι να φορέσετε και με τι να το συνδυάσετε για να είστε πάντα μέσα στην μόδα. Κάθε μέρα η εφαρμογή προσφέρει νέες και εντυπωσιακές εμφανίσεις για άντρες και γυναίκες, σχεδιασμένες από επαγγελματίες στυλίστες.

Remote Mouse

Ios ,Android και Windows Phone

3

Με αυτή την εφαρμογή μπορείτε να μετατρέψετε εύκολα το κινητό σας σε τηλεχειριστήριο για τον υπολογιστή σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, όταν πρέπει να κάνετε μια παρουσίαση ή να δείτε μια ταινία, αλλά το ποντίκι ή το πληκτρολόγιο δεν έχει μπαταρία.

AppDetox

Android

4

Αυτή η εφαρμογή χρησιμεύει στο να μειώσουμε την χρήση του κινητού. Μπορεί να εμποδίσει την πρόσβαση σε οποιοδήποτε πρόγραμμα για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Έτσι, μπορούμε να επικεντρωθούμε στην δουλειά ή το διάβασμα, αντί να μας αποσπά την προσοχή το κινητό.

Moovit

Ios, Android και Windows Phone

5

 

Είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές μετακίνησης με πάνω από 30 εκατομμύρια χρήστες σε περισσότερες από 800 πόλεις. Μια νέα πόλη προστίθεται κάθε 24 ώρες και η εφαρμογή προσφέρει την πιο έγκυρη πληροφόρηση για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Ενημερώνει συνεχώς τα δρομολόγια και παρακολουθεί τις αλλαγές.

Marvin

Ios

6

To Marvin είναι μια εύχρηστη συσκευή ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων για όσους είναι παθιασμένοι με την ανάγνωση. Μπορείτε να επιλέξετε εκτός από την γραμματοσειρά και το χρώμα του φόντου, άλλα καταπληκτικά πράγματα για τον συγγραφέα του βιβλίου, τους χαρακτήρες και την ιστορία μέσω μιας μηχανής τεχνητής νοημοσύνης.

Cool Reader

Android

7Είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία ανάγνωσης για Android, αφού υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα τύπων αρχείων. Εδώ ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει το μέγεθος του κειμένου, τη γραμματοσειρά, το χρώμα του φόντου, τα περιθώρια της σελίδας, την διάστιχο και την φωτεινότητα της οθόνης.

LayOut

Ios και Android

8

H συγκεκριμένη εφαρμογή μας επιτρέπει να δημιουργούμε υπέροχα κολάζ και να τα μοιραζόμαστε με τους φίλους μας. Τα φίλτρα και τα άλλα εργαλεία της εφαρμογής προσφέρουν απεριόριστη ελευθερία στην δημιουργικότητα. Για αυθόρμητες στιγμές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Photo Booth.

Clap! Phone Finder

Android

9

Με αυτή την εφαρμογή μπορείτε να ξεχάσετε αυτό το απαίσιο συναίσθημα του όταν νομίζουμε, ότι έχουμε χάσει το κινητό μας. Απλά χτυπήστε τα χέρια σας και το κινητό να ενεργοποιηθεί και θα βγάλει έναν ήχο για να το ακούσετε. Επίσης, δεν καταναλώνει πολύ μπαταρία.

Linkedin

Ios, Android και Windows Phone

10

Αυτό το επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο μας επιτρέπει να είμαστε συνεχώς ενημερωμένοι για όλα τα νέα του χώρου εργασίας μας. Επίσης, μπορεί να βοηθήσει και στην εύρεση εργασίας.

5Κ Run

Ios και Android

11

Αυτή η εφαρμογή είναι σχεδιασμένη για αρχάριους που θέλουν να έχουν μια καλή φυσική κατάσταση. Ο στόχος είναι να τρέξουν 5 χιλιόμετρα. Με αυτή την εφαρμογή πρέπει να προπονήστε 3 φορές την εβδομάδα για μισή ώρα. Το πρόγραμμα είναι έτσι σχεδιασμένο, ώστε σταδιακά το περπάτημα να εξελίσσεται σε τρέξιμο.

SoundHound

Ios, Android και Windows Phone

12

Αυτή η εφαρμογή σας επιτρέπει να αναγνωρίσετε οποιοδήποτε τραγούδι παίζεται γύρω σας εκείνη την ώρα. Απλά πατάτε το μεσαίο, πορτοκαλί κουμπάκι και η εφαρμογή θα βρει το τραγούδι.

MyScriptCalculator

Ios και Android

13

Αυτό το κομπιουτεράκι διαφέρει πολύ από τα συνηθισμένα. Μπορεί να εκτελέσει μαθηματικές πράξεις, χρησιμοποιώντας χειρόγραφα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να γράψετε τον μαθηματικό τύπο στην οθόνη του κινητού σας και η εφαρμογή θα κάνει όλα τα υπόλοιπα.

 

Ακολουθήστε μας στο facebook: