Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΝτέμης Νικολαΐδης: Σε βραδινή έξοδο με την Κατερίνα Παναγοπούλου

Ντέμης Νικολαΐδης: Σε βραδινή έξοδο με την Κατερίνα Παναγοπούλου

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον Ντέμη Νικολαΐδη να τρώει σε εστιατόριο στο Ψυχικό, παρέα με την Κατερίνα Παναγοπούλου. Στις φωτογραφίες, τους βλέπουμε χαλαρούς και ευδιάθετους, με την Παναγοπούλου να πιάνει από το χέρι τον Νικολαΐδη και να συνομιλούν.

ΟΝτέμης Νικολαΐδης φαίνεται πως κάνει παρέα με την Κατερίνα Παναγοπούλου, με τους δυο τους να διασκεδάζουν στον Ψυχικό. Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην ποδοσφαιριστής δείπνησε σε εστιατόριο της περιοχής μαζί με την παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του MEGA, με το άγρυπνο βλέμμα των παπαράτσι να τους εντοπίζει.

ciao

Στις φωτογραφίες, που δημοσιεύει αποκλειστικά το περιοδικό CIAO, τους βλέπουμε χαλαρούς και ευδιάθετους, με την Παναγοπούλου να πιάνει από το χέρι τον Νικολαΐδη και να συνομιλούν.

Ντέμης – Παναγοπούλου (Πηγή: Ciao)
Μπορεί τον τελευταίο καιρό να είχαν κυκλοφορήσει διάφορα δημοσιεύματα, που ήθελαν τον Ντέμη σε σχέση με κάποιο μοντέλο του GNTM, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ. Ο ίδιος κρατά την προσωπική του ζωή σε χαμηλούς τόνους, σε αντίθεση με την πρώην σύζυγό του, Δέσποινα Βανδή, η οποία ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη.

Τα πιο σημαντικά