12χρονος στον Καναδά κάλεσε την αστυνομία γιατί οι γονείς του έδωσαν να φάει σαλάτα

20 Ιουνίου, 2018 3:35 ΜΜ
More videos

Δεν είναι ο μόνος. Σε πόσα παιδιά αρέσουν τα λαχανικά; Αν και τα περισσότερα απλά κάνουν μούτρα, γκρινιάζουν ή απλά αρνούνται να τα φάνε, ένας 12χρονος το πήγε ακόμη παραπέρα: τηλεφώνησε στην αστυνομία.

Το αγοράκι από το Χάλιφαξ του Καναδά προφανώς έγινε έξαλλο όταν οι γονείς του σέρβιραν σαλάτα. Αποφάσισε να πάρει την… εκδίκησή του και κάλεσε την Αμεση Δράση. Οχι μία, αλλά δύο φορές, μέσα σε λίγη ώρα!

Το περιστατικό έγινε την Τρίτη και το δημοσιοποίησε η αστυνομία του Χάλιφαξ, σύμφωνα με την οποία στο πρώτο τηλεφώνημα ένας εκπρόσωπος του νόμου άκουσε με υπομονή τα παράπονα του 12χρονου για την υγιεινή διατροφή, αλλά φρόντισε να του επισημάνει πόσο σημαντικό είναι να μη γίνεται λάθος χρήση της Αμεσης Δράσης.

Ο μικρός δεν το έβαλε κάτω όμως, λίγο αργότερα τηλεφώνησε ξανά, για να ρωτήσει πότε θα πάνε στο σπίτι του οι αστυνομικοί και δήλωσε ξανά πόσο απεχθάνεται τη σαλάτα. Οταν τελικά οι εκπρόσωποι του νόμου έφτασαν εκεί, μίλησαν στο παιδί τόσο για τις διατροφικές του συνήθειες, όσο και για το πόσο σημαντικό είναι να μην γίνονται άσκοπα τηλεφωνήματα στην Αμεση Δράση, που πιθανώς εμποδίζουν τους αστυνομικούς να ανταποκριθούν σε μία πραγματική κατάσταση ανάγκης.

[cbc] [iefimerida]