12χρονος Αιγύπτιος παντρεύεται την 11χρονη ξαδέρφη του με την ευλογία του πατέρα του

23 Οκτωβρίου, 20164:50 ΜΜ
More videos

Αυτό το 12χρονο αγόρι θα παντρευτεί την 11χρονη ξαδέρφη του, μετά την ευλογία που έδωσε ο πατέρας του γαμπρού στον αρραβώνα τους.

Ενώ η οικογένεια και οι φίλοι γιόρταζαν στον πολυτελή γάμο του μεγαλύτερου γιου του Νάσερ Χασάν, ο πατέρας αποφάσισε να διπλασιάσει την χαρά, ανακοινώνοντας τον αρραβώνα.

Ο νόμος στην Αίγυπτο απαγορεύει τον γάμο ανάμεσα σε ανήλικους και ο γάμος ανάμεσα στον 12χρονο Ομάρ και την 11χρονη Γκράχαμ εξόργισε τους ακτιβιστές.

Ο πατέρας δήλωσε στην εφημερίδα Al Watan, ότι “δεν υπάρχει τίποτα ανάρμοστο, αφού δεν πρόκειται για γάμο, αλλά για αρραβώνα.”

Ο νόμος στην Αίγυπτο απαγορεύει τον γάμο ανάμεσα σε ανήλικους και ο γάμος ανάμεσα στον 12χρονο Ομάρ και την 11χρονη Γκράχαμ εξόργισε τους ακτιβιστές.

a

Ο γάμος του μεγαλύτερου αδερφού έγινε λίγο πιο έξω από το Κάιρο και όταν έγινε η ανακοίνωση οι καλεσμένοι δεν ξαφνιάστηκαν καθόλου, σύμφωνα με την Washington Post.

Ωστόσο, οι φωτογραφίες του ζευγαριού που δημοσιεύτηκαν στα τοπικά μέσα αντιμετωπίστηκαν με θυμό και αγανάκτηση.

Ο 12χρονος Ομάρ θα παντρευτεί την 11χρονη ξαδέρφη του, μετά την ευλογία που τους έδωσε ο πατέρας του γαμπρού.

b

Ο πατέρας του Ομάρ αποποιείται οποιαδήποτε κριτική και λέει, ότι είναι ένας ελεύθερος άντρας και δεν έκανε τίποτα κακό.

“Ο Ομάρ αγαπούσε πάντα την Γκράχαμ τόσο πολύ, που έλεγε, ότι θα την παντρευτεί, όταν μεγαλώσει, πριν την ζητήσει κάποιος άλλος άντρας. Θα παντρευτούν, όταν φτάσουν στην νόμιμη ηλικία”, ανέφερε ο πατέρας ο Ομάρ.

Κατά καιρούς έχουμε δει και άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις. Στην Ινδία για παράδειγμα, ο γάμος παιδιών είναι ένα συχνό φαινόμενο, όπως θα δείτε στο βίντεο παρακάτω.

[dailymail] [washington post]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News