12 τατουάζ “κεντήματα” που θα σας κάνουν να ζηλέψετε

26 Ιουνίου, 2015 5:53 ΜΜ
More videos

Κάποιοι νομίζουν ότι το κέντημα είναι κάτι που απασχολεί μόνο τις γιαγιάδες. Η Eva Krbdk, μια tattoo artist από την Άγκυρα της Τουρκίας φαίνεται να έχει μια διαφορετική άποψη.

Τα τατουάζ που δημιουργεί είναι εμπνευσμένα από την τέχνη του κεντήματος, ενώ κάποιοι τα παρομοιάζουν με ένα κράμα ανάμεσα σε κέντημα και την τέχνη με pixel (pixel art).

Πολλά από τα σχέδιά της είναι λιτά και χαριτωμένα, αλλά επειδή καταλαμβάνουν μεγάλο κομμάτι του σώματος καταλήγουν να είναι πραγματικά εντυπωσιακά χάρη στα χρώματά τους.

cross-stitching-tattoos-eva-krbdk-daft-art-turkey-1 cross-stitching-tattoos-eva-krbdk-daft-art-turkey-2 cross-stitching-tattoos-eva-krbdk-daft-art-turkey-3 cross-stitching-tattoos-eva-krbdk-daft-art-turkey-4 cross-stitching-tattoos-eva-krbdk-daft-art-turkey-5 cross-stitching-tattoos-eva-krbdk-daft-art-turkey-6 cross-stitching-tattoos-eva-krbdk-daft-art-turkey-7 cross-stitching-tattoos-eva-krbdk-daft-art-turkey-8 cross-stitching-tattoos-eva-krbdk-daft-art-turkey-9 cross-stitching-tattoos-eva-krbdk-daft-art-turkey-12 cross-stitching-tattoos-eva-krbdk-daft-art-turkey-13 cross-stitching-tattoos-eva-krbdk-daft-art-turkey-14

daftart.com | Instagram (h/t: mymodernmetdesigntaxi)

Ακολουθήστε μας στο facebook: