12 τάσεις της μόδας που αυτή τη στιγμή ξεπερνούν τα όρια της λογικής

18 Ιουλίου, 2017 4:17 ΜΜ
More videos

Κάθε μέρα βλέπουμε νέες τάσεις της μόδας στο διαδίκτυο. Παρόλο που έχουν το δικαίωμα να υπάρχουν, μερικές δεν είναι και τόσο όμορφες, ενώ κάποιες είναι ακόμη και παράξενες.

Παρακάτω θα δείτε μερικές τάσεις της σύγχρονης εποχής, που σίγουρα δεν μπορούν να θεωρηθούν απλές ή συνηθισμένες.

Ρίζες μαλλιών σε χρώματα του ουράνιου τόξου

Αυτός ο τύπος βαφής είναι για εκείνους που θέλουν προσοχή, αλλά και κάτι καινούριο.

Χείλη «πετρελαιοκηλίδα»

Για να πετύχετε αυτό το αποτέλεσμα, θα χρειαστείτε ένα σκούρο κραγιόν, έντονες γυαλιστερές σκιές ματιών και ένα διάφανο λιπ γκλος.

Χρυσόσκονη στις ρίζες των μαλλιών

Μπορεί να φαίνεται χαριτωμένο, αλλά αν τα μαλλιά σας είναι βαριά και πυκνά, θα είναι αδύνατο να ξεπλύνετε όλη τη χρυσόσκονη.

Χρωματιστά φρύδια

Αν έχετε αποφασίσει να ενδώσετε σε αυτή την τάση της μόδας, μην το παρακάνετε με ένα λαμπερό χρώμα. Διαφορετικά, μπορεί να μοιάζετε με ανατριχιαστικό κλόουν από ταινία τρόμου.

Δάκρυα χρυσόσκονης

Υπάρχει μια νέα τάση για να κλάψετε με λάμψη. Το μακιγιάζ εφαρμόζεται κάτω από τα βλέφαρα, με τη μορφή σταγόνων ή γραμμών.

Φούσκωμα χειλιών

Πολλά κορίτσια θέλουν να έχουν μεγάλα και αισθησιακά χείλη. Το φούσκωμα μπορεί να είναι προσωρινό, αλλά οι μώλωπες και το πρήξιμο γύρω από τα χείλη παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Κουρασμένο» μακιγιάζ

Η ουσία αυτής της τάσης είναι η εξής: αν δείχνετε κουρασμένες το πρωί, κάντε τα πάντα για να φανείτε ακόμη χειρότερα. Για παράδειγμα, εφαρμόστε κάποιο ρουζ στα κάτω βλέφαρα, για να δημιουργήσετε την αίσθηση κόκκινων ματιών.

Αϊλάινερ «μονόκερος»

Οι μονόκεροι έχουν εισβάλει στα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό το μακιγιάζ θα ήταν καλό αν προοριζόταν μόνο για φωτογράφηση. Ωστόσο, τα κορίτσια λένε ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην καθημερινή ζωή.

Μεγάλα φρύδια

Με κάθε νέα εποχή, τα φυσικά φρύδια γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Τώρα δεν είναι μόνο θαμνώδη, αλλά και παχιά.

Σχέδιο νυχιών με φυσικά λουλούδια

Αυτά τα νύχια είναι για τους πραγματικούς λάτρεις των λουλουδιών! Για να δημιουργηθούν τέτοιου είδους σχέδια, τοποθετούνται στα νύχια φύλλα από παχύφυτα (φυτά που συγκρατούν νερό).

Μακιγιάζ αφτιών

Η απλή σκιά ματιών χρησιμοποιείται για τη δημιουργία μακιγιάζ στο αφτί. Ταυτόχρονα, το μακιγιάζ προσώπου παραμένει ουδέτερο.

Τατουάζ φακίδες

Αυτή η τάση είναι για εκείνους που πιστεύουν ότι οι φακίδες είναι φυσική ομορφιά. Η διαδικασία είναι παρόμοια με το μόνιμο μακιγιάζ των φρυδιών.